reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hej laseczki:-) Co za maj okropny dawno takiego nie było:no: zimno i deszczowo brrr
LIDKA a tak ogólnie jak sie czujesz? Bo jak wiadomo serce jako mięsien nie powinno bolec tylko mogą być to nerwobóle.Dokładnie opisz jak ten ból wygląda.Mnie ostatnio codziennie jakwrócę do domu i coś zjem to mam bóle żołądka a niewiem dlaczego:no:
ASIA mieszkam w miejscowosci Zarzecze k.Niska codziennie przejeżdzam most na sanie jadąc droga krajową Rzeszów-Lublin.
IWCIK bóle porodowe mogą różnie wyglądać u mnie pierwszy poród zaczął się książkowo od regularnych skurczy a drugi tylko takimi bólami jak na @.

reklama
Hej dziewczyny

Kurcze nie fajna sprawa z tym deszczem u mnie narazie wody w piwnicy nie ma ale jak tak dalej bedzie to sie znajdzie bo gdzies przez mury przechodzi:wściekła/y:
Ja cały dzien przelezałam i nic nie zrobiłam dzisiaj w domu tyle co boczki upiekłam:-D:-D:-D:-D

Lidka moze faktycznie zrób ekg serca a moze to tylko nerwobóle bo ta pogoda to do dupy ja takie miałam ekg nic nie wykazało i dostałam zastrzyk i przeszły bóle serducha i powiedział mi lekarz ze czasem zdarzaja sie takie nerwobóle:tak::tak::tak:

Asiu dla mnie poród naturalny to czarna magia:-Dale z jednej strony to dobrze bo wrazie czego to nie wiem co mnie czeka a cesarka to masakra nie chciałabym miec nastepnej:no::no:

Anek no wiem gdzie Zarzecze jest, faktycznie sie przejeżdża, a poza tym ja jestem przedstawicielem handlowym to i służbowo tam do hurtowni jeździłam :)
Iwcik ja cesarki nie miałam ale i nie chciałabym miec, jakby ci się udało rodzić naturalnie (a zdarza sie to po cesarce) to myślę że nie będziesz żałować, to jest tak że boli przy porodzie a to bardzo szybko sie zapomina, ale za to bardzo szybko dochodzi się do siebie (z reguły). Nawet jak masz nacinane krocze (bez obaw, nic nie boli, nawet nie wiesz kiedy) to sie duuużo szybciej goi niz rana po cesarce. Ale jak by nie było najważniejsze aby dzidzia zdrowa była a matka i tak wszystko zniesie :)

Hej laski

ale mamy pogode do du... musze wybrac sie do banku a wcale mi sie nie chce:no::no::no:
Mam nadzieje ze was nigdzie tam nie podtapia bo masakra co sie dzieje:-:)-:)-(

Maz dzisiaj rano dotarł do domciu zjedlismy wspólnie sniadanko no i poszedł spac bo wieczorkiem znów trzeba jechac :tak: do pracy........

Na obiadek trzeba jakie miecho wyciagnac tylko brak weny na obiad :-D:-D:-D:-D

Ide kawe wypic i tzreba sie niestety ubrac i pojechac na miasto do banku narazie trzymajcie sie cieplutko bo cholernie zimno przynajmniej mi:-):-):-)

Hej
mnie trochę zalało tzn. nasz dom w budowie, ale spoko już odpompowane, a to wszystko przez zatkane i niedrożne rowy wrrr
A jak tam u was?
A ciężarówki jak się czują? kolumnea? iwcik?

Ostatnia edycja:
No to dobrze ze nie duzo bo u mnie to nie zagrazaja podtopienia

A czuje sie calkiem dobrze dziekuje :-) z nudów wybrałam sie na zakupy do rzeszowa troche polatac po marketach bo ja strasznie lubie takie duze markety:-D:-D:-D kupiłam kilka rzeczy przydatnych no i synowi 5 par skarpetek w Tom&Jerry BO JA LUBIE TAKIE W MOTYWY Z BAJEK :-D:-D:-D bluze z kapturem i mężowi koszulke , sobie niestety nic:-D:-D:-Dmiałam kupic stół okragły i 4 krzesła do kuchni ale nie było na magazynie dopiero jutro maja przywiezc wiec moze mąż kupi jutro rano:-):-):-)

Iwcik ale ci fajnie z tymi zakupami, ja strasznie lubie po sklepach łazić, zwłaszcza jak mam co wydawać :) Nas niedługo czekają duuuuże zakupy bo wykańczamy dom i wszystko do środka trzeba kupic i urządzić, ojjj już się nie mogę doczekać :)
Pogoda się nareszcie poprawiła to dzisiaj z dzieciakami 2 razy się wietrzyliśmy :) Ja chcę już lato!!!!!!

czesc mamuski!!!
witam sie i ja w ten popołudnowy ładny dzien.nareszcie mamy łana pogode,i korzystam cały czas z dziecmi jestesmy na polku.teraz dzieciaki spia a ja juz obiadek zjadłam i kawke popijam i czekam na M.a jesli chodzi o ból mojego serca to juz znam przyczyne to jest to co miałam kiedys czyli nerwica.to że mnie boli to jest moja wina bo sama odstawiłam leki(lepiej sie czułam to po co zarzywac)wczoraj bylam u dr.zapisała mi tabletki i ma byc już teraz lepiej(dzis już mnie nie boli)
wczoraj jak dzieci wieczorem poszły spac to ja byłam umówiona na tipsy i zeszło nam do połnocy:szok:
wybaczcie dziewczynki że wam nie poodpisuje ale nie mam dzis dobrego dnia:-(złapałam jakiegos doła i brak humoru:-:)no:mam nadzieje że jutro już bezie lepiej

pozdrawiam was wszystkie.
miłego dnia:-)

reklama
Ja tez chce lato ...........ale ci fajnie takie duze zakupy kurcze zazdroszcze ci tych zakupów lampki dywany zaslonki itp itd :-D:-D:-D:-D

Lidka cos cie deprecha chyta dobrze ze słonce wyszlo to ci szybko przejdzie zły humor:tak::tak::tak: no i pochwaliłabys sie pazurkami ja tez strasznie lubie malowac ale ja mam zawsze swoje dlugie jeszcze tipsów nigdy nie miałam:no::no::no:

Do góry