reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hejka,
Oj dawno mnie tu nie było. Czas szybko leci, troszkę zamieszania u mnie było. Kasia już skończyła 13 miesięcy, a o imprezie "roczkowej" już zapomniałam. Dużo bywałyśmy poza domem, mama wymyśliła sobie remonty no i trzeba było Jej pomóc. No i leci sobie dzień za dniem..

Widziałam kilka razy Aylin na mieście na rowerkach z Małą:) My też już jeździmy sobie, Kasia zadowolona w foteliku jedzie jak królowa:) Dzisiaj jedynie miałyśmy małą przygodę, bo mądrzy rodzice wyjechali na miasto z dzieckiem przed samą burzą:) No i złapało nas, w ostatnim momencie schowaliśmy się gdzieś w jakiejś kamienicy:) Na szczęście babcia była pod ręką i podjechała po nas na miasto:) Ale bez przygód byłoby nudno:)

No i pochwalę się jeszczę:) Kasia już śmiga po mieszkaniu:) Troszkę z apetytem różnie u Niej ale nie ma co panikować:)

Rena, przekaż siostrze jeżeli jest zainteresowana, niech skontaktuje się w sprawie tej pracy pod tel 731955180. Moze coś się uda....Dużo sił dla Ciebie i chwil spędzonych z Tatą.

Iwcik, pamietam o firankach. W połowie sierpnia będę się przeprowadzać, dam wtedy znać czy będe coś zamawiać:)

Najlepsze życzonka dla córeczki Aylin bo to imprezka była tak? No i nadal zapraszam na Widokową:)
Resztę dziewczyn pozdrawiam i pamietam o Was. Postaram się częściej coś pisać.

reklama
...z ostatniej chwili lekarze kazali nam sie przygotowac na to co najgorsze :-:)-:)-( myslalam ze wiem ze tak musi byc i ze dam rade ale jak go zobaczylam w piatek poprostu nie moge mam nadzieje ze jeszcze jutro zdaze sie z nim zobaczyc:-:)-( modlimy sie teraz o dobra smierc dla niego dzis powiedzial siostrze ze juz nie ma sil i ze juz nie chce tego przedluzac 4 m-ce cierpien to wystarczacaco dlugo....

Rena Współczucia :(

Ja się odezwałam i zamilkłam, za co przepraszam, ale też mam ciężką sytuację rodzinną- babcia mi w piątek zmarła... a chciałam się z nią w tym tygodniu zobaczyć, poza tym miałam jej zdjecia ze chrzcin prawnuczki przywieźć, ale muszę się pocieszać, że jest jej lepiej... zmarła na szczęście spokojnie, ale dwa tyg była "uwieziona" w swoim ciele po udarze :/ ech... życie- odezwę się jak odżyję :)

Dziękuję za ciepłe przyjęcie :)

Indziorka

Rena, współczuję... naprawdę przykro czytać takie smutne wieści...

Indziorka witamy, widzę, że na siatce Twoja córeczka prezentuje się jak moja, czyli długa i szczupła...

a jeśli chodzi o mój urlop to od jutra na nim jestem (koleżanka widocznie nie była taka chora, jak jej się wydawało i dzisiaj wróciła do pracy), więc propozycja zorganizowania spotkania w tym tygodniu z mojej strony aktualna... będę na wolnym i w Rzeszowie jeszcze 24 i 25 czerwca więc ewentualnie jeszcze wtedy...

u nas 10 ząbek, czyli ostatnia dolna dwójka...

Rena strasznie mi przykro...

Aylin rzadko małą ważę, bo wiem, że kiepsko będzie, ostatnio tak ok 9,5 kg... je cały czas tyle samo i to samo, w ogóle nie chce nowych rzeczy próbować, na skrajnie wychudzoną nie wygląda, ale jest bardzo szczupła...

Rena - bądz silna. Przykro mi.

Ania - moja 7800....

A w sprawie urodzin - na szczęście juz po :) Jestem zmęczona strasznie. Ale jestem z siebie dumna :) Przyjęcie z pszczółkami tort w stylu angielskim (czyli zdobiony masą cukrową) pochwale sie jak zdjęcia zgram

Ostatnia edycja:
reklama
DSC_5315.jpgZobacz załącznik 565352

Załączniki

• DSC_5315.jpg
    DSC_5315.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 59
Do góry