reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena, fajnie że wesele udane. Widziałam zdjęcia, wyglądałyście bosko. Szacun dla taty - dzielny z niego chłop. Siostra pewnie prze szczęśliwa :)
A przepis pewnie wykorzystam w najbliższym czasie.

reklama
Hej,
Żyjcie???? Mam wrażenie, że was porwało jakies międzyplanetarne ufo i nie oddało :)

JA zajęta - zbliża się roczek Martynki i przygotowania do imprezy w toku :p tj planowanie gdzie pomieścic gości - na razie szykuje się impreaz 3 dniowa z braku miejsca :)

Aylin a na tarasie??

jesli chodzi o nas to ciagle wyjazdy imprezy itd tyle sie dzieje ze nie ogarniam rzeczywistoswci i trudno na forum jeszcze pisac

w poniedz wrocilismy po weselu , jeszcze nie rozpakowalam toreb a zaraz pakuje kolejne bo popoludniu wyjezdzamy
a ze od rana spotkania zajecia zakupy to wrocilam dopiero o 14 na sniadanie

adam zaraz bedzie z leonem , bo byli na badaniach dla sportowcow, leon dzielnie zniosl klucie i wszystko wiec zuch chlopak
biorac pod uwage, ze niektorzy chlopcy nie dali sobie zrobic morfologii
no ale to bylo do przewidzenia
uczulalam go wczesniej i nastawialam na wszystko co go czeka

pozdrawiam was
zawijam kiece i lece!!!

moze w nast tyg juz dopjdzie do spotkania?
za chwile wakacje i znow czasu zabraknie nie??

my juz mamy radawe zabukowana na 2 tyg wiec chetne zapraszam w odwiedziny i tam

papa

hej laski ja tez zyje heeeee zabiegana choc teraz mam troche wolnego :) ogarnełam chałupe bo koszmar co u mnie sie działo wygladało jaby huragan jakis przeleciał przez moja chalupe heeeeee wziełam sie za ukladanie ciuchów bo w szafkach tez było juz ciężko cokolwiek znalesc :) i Lence trzeba było ciuszki posegregowac bo wiekszosc w szfce to była za mała :)

etap mojej budowynarazie zakonczony dopuki płyta nie wyschnie bo strop zalany :) oczywiscie juz wiecha była :) z chłopami na budowie piłam heee wrocilam do domu o 22.30 :) bo brakło betonu i czekalismy na ostatni dowóz betonu:) dach dopiero gdzies w sierpniu wiec chwilke teraz spokoju od budowy :) 6 sierpnia maja rozszalowac wszytko ajest co bo poszło 355szt stempli heeeee

dzisiaj miałam dzien mamy i taty w przedszkolu i o dziwo moja mała powiedziała krótki wierszyk cicho ale powiedziala w przedstawieniu jako wróżka i w pierwszej parze tanczyła z chłopakiem taniec heeeeee słodko wygladała , pózniej szybkie zakupy no i koszenie trawy bo jutro swieto wiec wypadało juz dzisiaj wykosic bo tak to zawsze w sobote mąż kosi :)

jutro z rana kosciółek trzepanie kwiatków a popołudniu ma Lidka z rodzinka wpaśc na grilla wiec mam nadzieje ze pogoda dopisze i milo spedzimy dzien wolny od pracy heeeeeeeeee

w nastepnym tygodniu to i ja sie pisze na spotkanie :))))))))

Rena slicznie wygladałas na weselu super ze tata dzielny chłop i tez dotrzymal wam towarzystwa i mógł sie do pozna cieszyc szczesciem córki :)

Madziorka ty to w chału[pie usiedziec nie mozesz heeee nie dziwne ze ci czasu brak na kompa :)

Aylin no to ładna imprezka sie szykuje :) zawsze jest jakis problem z miejscami do spania he jak impreza duza i na dodatek 3 dniowa heeeeeeeee ale bedzie sie działo heeee tak co za 9 miesiecy pepkowego nie bedziemy piły haaaaaaaaaa

Kochaneczka a ty na jaki temat piszesz prace ? nadal szukasz pracy ?

spadam sie wykompac bo po tym koszeniu mam wrazenie ze cos chodzi po mnie heeeee
Pozdrawiam was wszystkie :)))))))))))))))

hejka, ja się nie odzywam bo kompa rzadko włączam, na spotkanie w przyszłym tyg. się nie piszę, bo m ma drugą zmianę natomiast od 10 do 15.06 mam wolne i jestem w Rz. więc może wtedy z dzieciakami???

nam się wesele szykuje 06.07. u koleżanki, będzie sporo znajomych, więc powinno być fajnie... jedyny problem to to, że w ten dzień prawdopodobnie do 15 będę w pracy więc na bóstwo się raczej nie zrobię...

Rena coś mi się wydaje, że moja pokocha te placuszki, jak je w końcu zrobię...

Ostatnia edycja:
Hej Dawno mnie tu nie było ale to dlatego że od 3 miesięcy pracuję i wiecie jak to jest czas tak ucieka że masakra dom dziecko gotowanie i praca , nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta :) ale odezwę się myślę :)

Mój mały skończył już roczek ale jeszcze nie chodzi sam ale już zaczyna się puszczać z coraz większych odległości a więcej to nic ciekawego u mnie ciepło jest i mnóstwo pracy w ogrodzie mam dodatkowo :)
Pozdrawiam was i postaram się częściej zaglądać :)

Aylin, a gdzie impreza dla forumowiczek? Jedna ci już różnicy nie zrobi ;)
Nie pisałam wam jeszcze dziewczyny że mój Michaś w końcu zaczął sam chodzić! Długo się rozkręcał. Ale ma to po mamusi - ja też zaczęłam sama chodzić w 14mscu, za to paplałam już przed rokiem. On też straszny gaduła. Narazie po swojemu, np banan to "baban" ;)
Iwcik, ja robiłam studia podyplomowe z prawa pracy i piszę o ochronie trwałości stosunku pracy kobiet w ciąży. Więc jakby któraś miała kiedyś problemy w tym temacie to służę pomocą ;) My wczoraj trochę pogościliśmy się. Mój wujek ze śląska przywiózł pyyyszne piwo - smakuje jak piwo! Mają pod blokiem jakąś knajpę gdzie swoje piwo robią. Ja tam piwoszem nie jestem ale to piwo można lać i lać... ;) Dzisiaj pracowicie - ogródeczek, gruntowne sprzątanie domu, mycie samochodów. Mój m od poniedziałku idzie do nowej pracy więc dzisiaj żeby to uczcić będziemy popijać we dwójkę to śląskie piwko. Jutro jedziemy na grilla, a pojutrze planujemy ze znajomymi wypad do Pacanowa na 80 lecie Koziołka ;) Chyba że pogoda nie dopisze to w Rzeszowie w Guziku nas będzie można spotkać. Tak w ramach dnia dziecka.
Myślę że między tym 10-15 czerwca tak jak Ania ma wolne, zorganizujemy jakieś spotkanie z dzieciami? Zapraszam do mnie albo gdzieś w rzeszowie, jak wam wygodniej.

Ok Kochaneczka :) jeżeli ciotki bb sa chętne to zapraszam na roczek Martynki :) adres znacie (kto nie zna to podam :p)
Na kiedy mam sie szykowac??

reklama
ehhh, mój urlop stanął pod wielkim znakiem zapytania, bo koleżanka rozchorowała się na tyle poważnie, że ma wylądować w szpitalu, a jedna z nas w pracy musi być, więc nie mam wyboru...

Do góry