reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena, fajnie że wesele udane. Widziałam zdjęcia, wyglądałyście bosko. Szacun dla taty - dzielny z niego chłop. Siostra pewnie prze szczęśliwa :)
A przepis pewnie wykorzystam w najbliższym czasie.

reklama
Hej,
Żyjcie???? Mam wrażenie, że was porwało jakies międzyplanetarne ufo i nie oddało :)

JA zajęta - zbliża się roczek Martynki i przygotowania do imprezy w toku :p tj planowanie gdzie pomieścic gości - na razie szykuje się impreaz 3 dniowa z braku miejsca :)

Aylin a na tarasie??

jesli chodzi o nas to ciagle wyjazdy imprezy itd tyle sie dzieje ze nie ogarniam rzeczywistoswci i trudno na forum jeszcze pisac

w poniedz wrocilismy po weselu , jeszcze nie rozpakowalam toreb a zaraz pakuje kolejne bo popoludniu wyjezdzamy
a ze od rana spotkania zajecia zakupy to wrocilam dopiero o 14 na sniadanie

adam zaraz bedzie z leonem , bo byli na badaniach dla sportowcow, leon dzielnie zniosl klucie i wszystko wiec zuch chlopak
biorac pod uwage, ze niektorzy chlopcy nie dali sobie zrobic morfologii
no ale to bylo do przewidzenia
uczulalam go wczesniej i nastawialam na wszystko co go czeka

pozdrawiam was
zawijam kiece i lece!!!

moze w nast tyg juz dopjdzie do spotkania?
za chwile wakacje i znow czasu zabraknie nie??

my juz mamy radawe zabukowana na 2 tyg wiec chetne zapraszam w odwiedziny i tam

papa

hej laski ja tez zyje heeeee zabiegana choc teraz mam troche wolnego :) ogarnełam chałupe bo koszmar co u mnie sie działo wygladało jaby huragan jakis przeleciał przez moja chalupe heeeeee wziełam sie za ukladanie ciuchów bo w szafkach tez było juz ciężko cokolwiek znalesc :) i Lence trzeba było ciuszki posegregowac bo wiekszosc w szfce to była za mała :)

etap mojej budowynarazie zakonczony dopuki płyta nie wyschnie bo strop zalany :) oczywiscie juz wiecha była :) z chłopami na budowie piłam heee wrocilam do domu o 22.30 :) bo brakło betonu i czekalismy na ostatni dowóz betonu:) dach dopiero gdzies w sierpniu wiec chwilke teraz spokoju od budowy :) 6 sierpnia maja rozszalowac wszytko ajest co bo poszło 355szt stempli heeeee

dzisiaj miałam dzien mamy i taty w przedszkolu i o dziwo moja mała powiedziała krótki wierszyk cicho ale powiedziala w przedstawieniu jako wróżka i w pierwszej parze tanczyła z chłopakiem taniec heeeeee słodko wygladała , pózniej szybkie zakupy no i koszenie trawy bo jutro swieto wiec wypadało juz dzisiaj wykosic bo tak to zawsze w sobote mąż kosi :)

jutro z rana kosciółek trzepanie kwiatków a popołudniu ma Lidka z rodzinka wpaśc na grilla wiec mam nadzieje ze pogoda dopisze i milo spedzimy dzien wolny od pracy heeeeeeeeee

w nastepnym tygodniu to i ja sie pisze na spotkanie :))))))))

Rena slicznie wygladałas na weselu super ze tata dzielny chłop i tez dotrzymal wam towarzystwa i mógł sie do pozna cieszyc szczesciem córki :)

Madziorka ty to w chału[pie usiedziec nie mozesz heeee nie dziwne ze ci czasu brak na kompa :)

Aylin no to ładna imprezka sie szykuje :) zawsze jest jakis problem z miejscami do spania he jak impreza duza i na dodatek 3 dniowa heeeeeeeee ale bedzie sie działo heeee tak co za 9 miesiecy pepkowego nie bedziemy piły haaaaaaaaaa

Kochaneczka a ty na jaki temat piszesz prace ? nadal szukasz pracy ?

spadam sie wykompac bo po tym koszeniu mam wrazenie ze cos chodzi po mnie heeeee
Pozdrawiam was wszystkie :)))))))))))))))

hejka, ja się nie odzywam bo kompa rzadko włączam, na spotkanie w przyszłym tyg. się nie piszę, bo m ma drugą zmianę natomiast od 10 do 15.06 mam wolne i jestem w Rz. więc może wtedy z dzieciakami???

nam się wesele szykuje 06.07. u koleżanki, będzie sporo znajomych, więc powinno być fajnie... jedyny problem to to, że w ten dzień prawdopodobnie do 15 będę w pracy więc na bóstwo się raczej nie zrobię...

Rena coś mi się wydaje, że moja pokocha te placuszki, jak je w końcu zrobię...

Ostatnia edycja:
Hej Dawno mnie tu nie było ale to dlatego że od 3 miesięcy pracuję i wiecie jak to jest czas tak ucieka że masakra dom dziecko gotowanie i praca , nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta :) ale odezwę się myślę :)

Mój mały skończył już roczek ale jeszcze nie chodzi sam ale już zaczyna się puszczać z coraz większych odległości a więcej to nic ciekawego u mnie ciepło jest i mnóstwo pracy w ogrodzie mam dodatkowo :)
Pozdrawiam was i postaram się częściej zaglądać :)

Aylin, a gdzie impreza dla forumowiczek? Jedna ci już różnicy nie zrobi ;)
Nie pisałam wam jeszcze dziewczyny że mój Michaś w końcu zaczął sam chodzić! Długo się rozkręcał. Ale ma to po mamusi - ja też zaczęłam sama chodzić w 14mscu, za to paplałam już przed rokiem. On też straszny gaduła. Narazie po swojemu, np banan to "baban" ;)
Iwcik, ja robiłam studia podyplomowe z prawa pracy i piszę o ochronie trwałości stosunku pracy kobiet w ciąży. Więc jakby któraś miała kiedyś problemy w tym temacie to służę pomocą ;) My wczoraj trochę pogościliśmy się. Mój wujek ze śląska przywiózł pyyyszne piwo - smakuje jak piwo! Mają pod blokiem jakąś knajpę gdzie swoje piwo robią. Ja tam piwoszem nie jestem ale to piwo można lać i lać... ;) Dzisiaj pracowicie - ogródeczek, gruntowne sprzątanie domu, mycie samochodów. Mój m od poniedziałku idzie do nowej pracy więc dzisiaj żeby to uczcić będziemy popijać we dwójkę to śląskie piwko. Jutro jedziemy na grilla, a pojutrze planujemy ze znajomymi wypad do Pacanowa na 80 lecie Koziołka ;) Chyba że pogoda nie dopisze to w Rzeszowie w Guziku nas będzie można spotkać. Tak w ramach dnia dziecka.
Myślę że między tym 10-15 czerwca tak jak Ania ma wolne, zorganizujemy jakieś spotkanie z dzieciami? Zapraszam do mnie albo gdzieś w rzeszowie, jak wam wygodniej.

Ok Kochaneczka :) jeżeli ciotki bb sa chętne to zapraszam na roczek Martynki :) adres znacie (kto nie zna to podam :p)
Na kiedy mam sie szykowac??

reklama
ehhh, mój urlop stanął pod wielkim znakiem zapytania, bo koleżanka rozchorowała się na tyle poważnie, że ma wylądować w szpitalu, a jedna z nas w pracy musi być, więc nie mam wyboru...

Do góry