hej laski ja tez zyje heeeee zabiegana choc teraz mam troche wolnego
ogarnełam chałupe bo koszmar co u mnie sie działo wygladało jaby huragan jakis przeleciał przez moja chalupe heeeeee wziełam sie za ukladanie ciuchów bo w szafkach tez było juz ciężko cokolwiek znalesc
i Lence trzeba było ciuszki posegregowac bo wiekszosc w szfce to była za mała
etap mojej budowynarazie zakonczony dopuki płyta nie wyschnie bo strop zalany
oczywiscie juz wiecha była
z chłopami na budowie piłam heee wrocilam do domu o 22.30
bo brakło betonu i czekalismy na ostatni dowóz betonu
dach dopiero gdzies w sierpniu wiec chwilke teraz spokoju od budowy
6 sierpnia maja rozszalowac wszytko ajest co bo poszło 355szt stempli heeeee
dzisiaj miałam dzien mamy i taty w przedszkolu i o dziwo moja mała powiedziała krótki wierszyk cicho ale powiedziala w przedstawieniu jako wróżka i w pierwszej parze tanczyła z chłopakiem taniec heeeeee słodko wygladała , pózniej szybkie zakupy no i koszenie trawy bo jutro swieto wiec wypadało juz dzisiaj wykosic bo tak to zawsze w sobote mąż kosi
jutro z rana kosciółek trzepanie kwiatków a popołudniu ma Lidka z rodzinka wpaśc na grilla wiec mam nadzieje ze pogoda dopisze i milo spedzimy dzien wolny od pracy heeeeeeeeee
w nastepnym tygodniu to i ja sie pisze na spotkanie
)))))))
Rena slicznie wygladałas na weselu super ze tata dzielny chłop i tez dotrzymal wam towarzystwa i mógł sie do pozna cieszyc szczesciem córki
Madziorka ty to w chału[pie usiedziec nie mozesz heeee nie dziwne ze ci czasu brak na kompa
Aylin no to ładna imprezka sie szykuje
zawsze jest jakis problem z miejscami do spania he jak impreza duza i na dodatek 3 dniowa heeeeeeeee ale bedzie sie działo heeee tak co za 9 miesiecy pepkowego nie bedziemy piły haaaaaaaaaa
Kochaneczka a ty na jaki temat piszesz prace ? nadal szukasz pracy ?
spadam sie wykompac bo po tym koszeniu mam wrazenie ze cos chodzi po mnie heeeee
Pozdrawiam was wszystkie
))))))))))))))