reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena moze u taty chwilowy spadek nastroju, ale oby minal!!!
choc z zabkami bedzie troche spokoju, tylko zal ze chporobowo i antybiotykowo wychodza, ale juz zdrowieje wiec niech tak zostanie!!!

mowicie ze pogoda sie popsula?
u nas wczorajsze popoludnie jedyne od soboty deszczowe burzowe i chlodniejsze, choc gdyby nie deszcz to pewnie palilibysmy ognisko, i cieplej byloby biesiadowac

a dzis zapowiada sie znow impreza grillowa ale my juz wybywamy

wlasnie Olaf spi padniety po basenie

zawsze trzymaliusmy go na basenie , a w tym tygodniu zakladamy rekawki i juz 3 razy bylismy i maly smiga sam po calym basenie i trzeba za nim gonic bo raz dwa dociera do brzegu i ucieka na sliskie plytki
radoche ma niezla, ale ile wody wypija??? hehe

a ja sama zostalam w domu wiec naslu****e czy sie nie budzi, i pakuje

chlopcy starsi jeszcze w lesie buszuja,
trzeba sie bedzie na nowo odnalezc w cywilizacji, i mieszkanie odkopac, hihi

bawcie sie majowo weekendowo grillowo
do zobaczenia

reklama
hejka, dziewczyny troche zabiegana jestem wiec tak na szybko. Znacie może Kogoś kto pomógłby stworzyć stronę internetową? Pilnie potrzebuje. A jak macie nauczycieli przedmiotów szkolnych i tłumaczy to piszcie, miałabym dla nich oferte pracy:) Pozdrawiam Was

Hej,
u nas ostatnio ostro zaprawianie działeczki. Warzywka, krzaczki, drzewka, żywopłoty itd. Ogródek zaczyna pięknie wyglądać:) Przyjedziecie kiedyś to zobaczycie :)
Rena, mniej stresów, więcej uśmiechów życzę! :*
Dziewczyny, kiedy na piwko się umawiamy?

Hej,
wróciłam z majówki. I sie odnaleźć nie moge.

Iwcik - przelew juz robie.
Kochaneczka - a kiedy zapraszasz?

reszta - parasolki na rynku sa :) kiedy sie spotykamy?

Aylin bylas w radawie?
parasolki juz od dawna , mialam przyjemnosc osobiscie sprawdzic i browarka wypic, cudowna sprawa w niedzielne popoludnie, jak i kazde cieple wiosenno-letnie

wieczory w tygodniu u mnie odpadaja poniedzialki i czwartki bo mam rure
w piatki adam pilke

wiec zostaje wtorek, sroda

weekendy wyjazdowe do konca miesiaca
w najblizszy panienski w krakowie
w nast jestem sama z dziecmi bo adam na kawalerski jedzie
wiec pod parasolki nie bardzo, bo leon spoko ale olaf nie wysiedzi,
potem wesele

w ost weekend maja i poczatek czerwca mamay kolejny dlugiii
pewnie gdzie wwbedziemy ale jesli nie na calosc to moze wtedy? albo grill u kochaneczki rodzinny? hihi

a jaak nie to w czerwcu?

Kochaneczka chetnie piwko wypije wsrod tych krzaczkow twoich

spotkanie w tygodniu dzieenne u mnie odpada w poniedz i srody

gdybyscie cos planowaly a nie odezwe sie na forum to wyslijcie smsa bo nie wchodze tu regularnie...

pozdrawiam z ostatnich minut ciszy .. zaraz Olaf sie budzi i jazda na slonce pkole pilke itd itp

Grill u mnie? Jestem za!;) Tylko terminy odległe widzę macie. Z resztą ja też na weekendach nieuchwytna. Ale damy radę, lato jeszcze trochę potrwa ;) W minioną sobotę byliśmy na weselu, wybawiłam się porządnie. W ten weekend pewnie pojedziemy do Krakowa zobaczyć nowego członka rodziny - mojemu m urodził się bratanek. No i jeszcze dwóch na ten rok się szykuje. Chrzciny za chrzcinami ;)
Na tygodniu mogę się wyrwać pod parasolki, m z małym zostanie. Ja już też poczułam smak drinków na tych wygodnych fotelach więc chętnie powtórzę ;)
Aylin, pochwal się zdjęciami znad jezior!

Hej
sluchajcie moze szybciej nam wyjdzie to popoludniowo/wieczorne spotkanie na rynku bez mezow i dzieci co?

piszcie ktory dzien wam pasuje? ja w tygodniu odpadam
a w nastepny poki co wt, sr lub czw?
jak najszybciej najlepiej, ok 17?

pozdrawiam wciaz zyjaca klimatami krakowskimi, gdzie zapomina sie o dzieciach i codziennosci!!! idziemy na studia do krakowa laski? hihi wyklady pod parasolkami hihi

reklama
Do góry