reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena moze u taty chwilowy spadek nastroju, ale oby minal!!!
choc z zabkami bedzie troche spokoju, tylko zal ze chporobowo i antybiotykowo wychodza, ale juz zdrowieje wiec niech tak zostanie!!!

mowicie ze pogoda sie popsula?
u nas wczorajsze popoludnie jedyne od soboty deszczowe burzowe i chlodniejsze, choc gdyby nie deszcz to pewnie palilibysmy ognisko, i cieplej byloby biesiadowac

a dzis zapowiada sie znow impreza grillowa ale my juz wybywamy

wlasnie Olaf spi padniety po basenie

zawsze trzymaliusmy go na basenie , a w tym tygodniu zakladamy rekawki i juz 3 razy bylismy i maly smiga sam po calym basenie i trzeba za nim gonic bo raz dwa dociera do brzegu i ucieka na sliskie plytki
radoche ma niezla, ale ile wody wypija??? hehe

a ja sama zostalam w domu wiec naslu****e czy sie nie budzi, i pakuje

chlopcy starsi jeszcze w lesie buszuja,
trzeba sie bedzie na nowo odnalezc w cywilizacji, i mieszkanie odkopac, hihi

bawcie sie majowo weekendowo grillowo
do zobaczenia

reklama
hejka, dziewczyny troche zabiegana jestem wiec tak na szybko. Znacie może Kogoś kto pomógłby stworzyć stronę internetową? Pilnie potrzebuje. A jak macie nauczycieli przedmiotów szkolnych i tłumaczy to piszcie, miałabym dla nich oferte pracy:) Pozdrawiam Was

Hej,
u nas ostatnio ostro zaprawianie działeczki. Warzywka, krzaczki, drzewka, żywopłoty itd. Ogródek zaczyna pięknie wyglądać:) Przyjedziecie kiedyś to zobaczycie :)
Rena, mniej stresów, więcej uśmiechów życzę! :*
Dziewczyny, kiedy na piwko się umawiamy?

Hej,
wróciłam z majówki. I sie odnaleźć nie moge.

Iwcik - przelew juz robie.
Kochaneczka - a kiedy zapraszasz?

reszta - parasolki na rynku sa :) kiedy sie spotykamy?

Aylin bylas w radawie?
parasolki juz od dawna , mialam przyjemnosc osobiscie sprawdzic i browarka wypic, cudowna sprawa w niedzielne popoludnie, jak i kazde cieple wiosenno-letnie

wieczory w tygodniu u mnie odpadaja poniedzialki i czwartki bo mam rure
w piatki adam pilke

wiec zostaje wtorek, sroda

weekendy wyjazdowe do konca miesiaca
w najblizszy panienski w krakowie
w nast jestem sama z dziecmi bo adam na kawalerski jedzie
wiec pod parasolki nie bardzo, bo leon spoko ale olaf nie wysiedzi,
potem wesele

w ost weekend maja i poczatek czerwca mamay kolejny dlugiii
pewnie gdzie wwbedziemy ale jesli nie na calosc to moze wtedy? albo grill u kochaneczki rodzinny? hihi

a jaak nie to w czerwcu?

Kochaneczka chetnie piwko wypije wsrod tych krzaczkow twoich

spotkanie w tygodniu dzieenne u mnie odpada w poniedz i srody

gdybyscie cos planowaly a nie odezwe sie na forum to wyslijcie smsa bo nie wchodze tu regularnie...

pozdrawiam z ostatnich minut ciszy .. zaraz Olaf sie budzi i jazda na slonce pkole pilke itd itp

Grill u mnie? Jestem za!;) Tylko terminy odległe widzę macie. Z resztą ja też na weekendach nieuchwytna. Ale damy radę, lato jeszcze trochę potrwa ;) W minioną sobotę byliśmy na weselu, wybawiłam się porządnie. W ten weekend pewnie pojedziemy do Krakowa zobaczyć nowego członka rodziny - mojemu m urodził się bratanek. No i jeszcze dwóch na ten rok się szykuje. Chrzciny za chrzcinami ;)
Na tygodniu mogę się wyrwać pod parasolki, m z małym zostanie. Ja już też poczułam smak drinków na tych wygodnych fotelach więc chętnie powtórzę ;)
Aylin, pochwal się zdjęciami znad jezior!

Hej
sluchajcie moze szybciej nam wyjdzie to popoludniowo/wieczorne spotkanie na rynku bez mezow i dzieci co?

piszcie ktory dzien wam pasuje? ja w tygodniu odpadam
a w nastepny poki co wt, sr lub czw?
jak najszybciej najlepiej, ok 17?

pozdrawiam wciaz zyjaca klimatami krakowskimi, gdzie zapomina sie o dzieciach i codziennosci!!! idziemy na studia do krakowa laski? hihi wyklady pod parasolkami hihi

reklama
Do góry