reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hehe ja to poki co jade na opini dobrego i wydajnego pracownika wiec wszyscy czekaja na mnie ze wroce i postawie skok na nogi:-D:-D:-D:-D a ja licze na to ze jak wroce beda lepsze czasy i moja opinia nie zostanie nadszarpnieta:-D:-D:-D:-D

ja dopadlam dzis kompa na 5 min i od razu afera bo Milena chciala z tatusiem puzzle ukladac a ten TV ogladal wiec walnela pudlem az sie Piotrek obudzil i poszla do swojego pokoju i jak zwykle moja wina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze przed kompem siedze:eek::eek::eek: wiec i ja zmykam

reklama
no i byłam, skierowanie do por. rehab. dostałam tylko muszę się zorientować jakie kolejki, generalnie pediatra nie przejęła się zbytnio, ale też nie olała a Kinga waży teraz 8115 g, czyli dużo mniej niż miałam nadzieję, wzrost 75 cm...

Ania kropla my też chodzimy na rehabilitacje ale z powodu krzywo trzymanej główki i obracania jej w jedna stronę i dzis pytałam właśnie o to siadanie bo mały raczkuje ładnie i już w łóżeczku stoi a nie siada sam i mówiły te rehabilitantki że jeszcze siądzie by tym sie nie przejmować że się nauczy ale twoja troszkę starsza , daj znać co powiedzą w tej poradni i jakie ćwiczenia będą robić jak coś

kasiula dam znać tylko ani wczoraj ani dziś nawet nie pomyślałam, żeby podzwonić po poradniach, bo mi mała gorączkowała, pierwszy raz od urodzenia wiec miałam stres, ale to chyba jednak tylko na zęby bo innych objawów brak a dzisiaj po gorączce ani śladu...

Ania u nas tez goraczka:no::no::no: tzn wczoraj rano obudzil sie z goraczka przez dzien bylo ok w nocy znow sie pojawila wiec zbilismy dzis nad rane powtorka ale juz nie byla wysoka wiec nic nie podawalam i do 8godz juz goraczki nie bylo pol nocy nie spalam bo plakal od srody gorzej je a dzis to juz wogole odmawial wszystkiego oprocz picia pierwszy raz od 13 m-cy nie chcial jesc:szok::szok: :baffled::baffled::baffled: wiec ja podejrzewam gardziolko - podejrzewam - bo w paszcze zagladnac nie dal:no::no::no: a przeciez skoro przy innych zabkach nie goraczkowal to czemu akurat przy tych mialby?

mamy wolny wieczor Milenke zabral dziadek na weekend - nie mial wyjscia powiedziala mu tak : dziadziu musisz mnie zabrac do babci nie mozesz beze mnie pojechac tam babcia na mnie czeka ona sie mna zaopiekuje:-D:-D:-D:-D jej teksty czasem zwalaja z nog:-D:-D:-D

Ojej dziewczyny miałam się odzywać ale czasu brak:zawstydzona/y: Miałam bardzo ciężki tydzień w pracy i Julkowi wychodziły aż wyszły 3 zęby więc możecie sobie wyobrazić jak chodziłam jak zombie.

Kochaneczka jaki biznes chcesz rozkręcić?

nikt na wczasy nie pojechał tylko pewnie dupki na sankach wozą heeeeeeeeee

Witam cie Plamka bo my sie chyba nie znamy :) czasem wpadam tutaj zerknąć i cos naklikac :)

Wszystkim chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrówka :)

u mnie wszystko po staremu bez wiekszych zmian jestem na etapie szukanie firmy lub ludzi którzy wybuduja mi dom heee bo na wiosne chcemy z mezem zacząć aby przed zimą przykryc wiec zaczeliśmy jezdzic i ogladac budowy które nam sie firmy oferuja no bo kota w worku nie bede brac musze sprawdzic czy ludzie sa zadowoleni z ich usług :)Ceny niektóre to kosmiczne no ale kazdy ma takie prawo heeeeee
Maks w szkole Lena jeszcze spi czekam az sie obudzi bo musze jechac firanki zawieść znajomej do Krasnej koło Lutczy a ta spi jak zabita juz tv właczyłam aby sie obudziła i nic nawet nie przekreci sie w tym łózku haaaaa a musze zdążyc wrócic na 13.30 po maksa ze szkoły odebrac szybko nie pojedzie bo u mnie lodowisko nie wiem jak tam dalej ale mam andzieje ze tam lepsze warunki na drogach :)

Madzia a co u ciebie jak tam klubik działa czy nie działa :)??????

Kochaneczka a ty o czym myslisz ? Jaka działalnosc bys chciała otworzyc?czy jeszcze nie wiesz ?

Aylin a ty wyczytałam ze wrociłas do pracy , jak mała nie zmieniła sie odkąd ciebie nie ma w domku kto sie nią zajmuje masz opiekunke czy kto ci sie nią zajmuje jak ciebie nie ma ? Doczytałam tez ze masz wypad na karmienie wiec fajnie przynajmniej nie musisz długo siedziec w pracy :)

Lidka to juz wogóle chyba nie ma czasu zaglądnąć bo od swiat u niej króluje ospa :)

Rena a ty kiedy planujesz wrócic do pracy i jak masz opinie swietnego pracownika to nie masz sie czym przejmowac powinnas na wejsciu odrazu jaka praemie dostac heeeeeee skoro tak cie doceniaja to niech tez to troszke pokażą haaaaa
Widze ze i ty masz dni kiedy dzieci doprowadzaja cie do furiii myslała ze tylko ja jestem tak mało cierpliwa :)
Lena czasem tak daje popalic ze szok jak zacznie piszczec bez powodu to nawet sasiad usłyszy :) nie wspomne o tym ze cholernica mala nadal gryzie mi maksa obawiam sie co bedzie jak pujdzie do przedszkola ??????/

no i wiecej nie pamietam co mialam naklikac ..... ojjj starosc nie radośc ........... heeeeeee

Pozdrawiam was wszystkie

Hejka, widzę, ze aktywność Wasza spadła. Myślę, że to chwilowe. U mnie w sumie po staremu. Kasia marudna troche, nieszczęsne zęby. Raczkujemy już na całego i pchamy sie gdzie popadnie:)

Ja zarejestrowana jako bezrobotna mama czuję się fatalnie, brakuje mi pracy. Pewnie niektórzy się zdziwią, że można tęsknić za zajęciem. Poza tym zapisałam się na studia podyplomowe, żeby troche się przekwalifikować, bo mój kierunek dał mi tylko papierek, którym moge......

Jak u Was jeżeli chodzi o pracę? Zakładanie biznesu? Hm Pełno teraz biznesów kobiecych, trzeba coś znaleźć i wstrzelić sie w potrzeby klientów:)
Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny.
Ja tak jak pisałam mam pomysł na biznes, ale wymaga on dużo wkładu wlasnego więc nie dziś. Michał ma 9 miesięcy i ja też czuję się już przytłoczona siedzeniem w domu. Zarejestrowałam się dzisiaj w Urzędzie Pracy, może bliżej lata zacznę czegoś szukać. Co zrobię z dzieckiem? Nie wiem. Ale jak znajdę dobrą pracę to nie będę się zastanawiała. Na byle co nie będę się rzucać bo jeśli przyjdzie mi robić tylko na niańkę czy żłobek to dziękuję bardzo.

Dziewczyny, może spotkamy się w przyszłym tygodniu? Madziorka zaprasza do siebie. Albo do Guzika możemy się wybrać, kojarzycie lokal?

Do góry