nikt na wczasy nie pojechał tylko pewnie dupki na sankach wozą heeeeeeeeee
Witam cie Plamka bo my sie chyba nie znamy
czasem wpadam tutaj zerknąć i cos naklikac
Wszystkim chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrówka
u mnie wszystko po staremu bez wiekszych zmian jestem na etapie szukanie firmy lub ludzi którzy wybuduja mi dom heee bo na wiosne chcemy z mezem zacząć aby przed zimą przykryc wiec zaczeliśmy jezdzic i ogladac budowy które nam sie firmy oferuja no bo kota w worku nie bede brac musze sprawdzic czy ludzie sa zadowoleni z ich usług
Ceny niektóre to kosmiczne no ale kazdy ma takie prawo heeeeee
Maks w szkole Lena jeszcze spi czekam az sie obudzi bo musze jechac firanki zawieść znajomej do Krasnej koło Lutczy a ta spi jak zabita juz tv właczyłam aby sie obudziła i nic nawet nie przekreci sie w tym łózku haaaaa a musze zdążyc wrócic na 13.30 po maksa ze szkoły odebrac szybko nie pojedzie bo u mnie lodowisko nie wiem jak tam dalej ale mam andzieje ze tam lepsze warunki na drogach
Madzia a co u ciebie jak tam klubik działa czy nie działa
??????
Kochaneczka a ty o czym myslisz ? Jaka działalnosc bys chciała otworzyc?czy jeszcze nie wiesz ?
Aylin a ty wyczytałam ze wrociłas do pracy , jak mała nie zmieniła sie odkąd ciebie nie ma w domku kto sie nią zajmuje masz opiekunke czy kto ci sie nią zajmuje jak ciebie nie ma ? Doczytałam tez ze masz wypad na karmienie wiec fajnie przynajmniej nie musisz długo siedziec w pracy
Lidka to juz wogóle chyba nie ma czasu zaglądnąć bo od swiat u niej króluje ospa
Rena a ty kiedy planujesz wrócic do pracy i jak masz opinie swietnego pracownika to nie masz sie czym przejmowac powinnas na wejsciu odrazu jaka praemie dostac heeeeeee skoro tak cie doceniaja to niech tez to troszke pokażą haaaaa
Widze ze i ty masz dni kiedy dzieci doprowadzaja cie do furiii myslała ze tylko ja jestem tak mało cierpliwa
Lena czasem tak daje popalic ze szok jak zacznie piszczec bez powodu to nawet sasiad usłyszy
nie wspomne o tym ze cholernica mala nadal gryzie mi maksa obawiam sie co bedzie jak pujdzie do przedszkola ??????/
no i wiecej nie pamietam co mialam naklikac ..... ojjj starosc nie radośc ........... heeeeeee
Pozdrawiam was wszystkie