reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
h
Aylin a co twoja malutka ma problem z przybieraniem na wadze ??Chyba dobrze waży na swój wiek , mój 7 kg będzie miał

wzrost 66 czyli średnia krajowa a waga 6250 czyli znacznie poniżej średniej krajowej :0

:) No to mam nadzieję, że sie razem napijemy:) Mam w domku pyszny likier limonkowy i winko czereśniowe:) zapraszam:)

nawet mnie nie denerwuj.... czeresnie.... a ja karmie..... uhhhhh

te zajecia to mi zumbe przypominaja, to tez taniec z fitnesem polaczony... swietna sprawa. odklad sie przeprowadzilam do rzeszowa to nie chodze na zadne zajecia czego mi bardzo brakuje
ciagle cos wypada, ciezko sie zorganizowac

ja mieszkam b blisko baranowki
ale na solarza tez niedaleko
obok tej szkoly jest przychodnia ? i basen Karpik?
znam okolice , bo dzieci do przychodni tam zapisalam
a i kiedys studiujac mialam zajecia w tej szkole rowniez hehe

Tak, właśnie coś w tym stylu jak zumba, tylko tutaj więcej salsowych rytmów:) Choć osobiście mi marzy się bachata ( jak coś wpiszcie w wyszukiwarce:)) świetny taniec! A niedaleko faktycznie jest KArpik i przychodnia:) Tam Kasia miała tam lekarza, ale po niemiłym incydencie przepisałam Ją.

Frezja witam bo my sie chyba jeszcze nie znamy ale mam nadzieje ze na jakims spotkaniu wkoncu sie poznamy :) coprawda ja mam 30 km do rzeszowa ale czesto tam bywam bo jezdze do klientek z firankami wiec przy okazji zawsze na jakies spotkanie wpadąć moge :) alebo na jakąś kawe heeeee najczesciej to Lidke nawiedzam :)heeeeeeee

Hej Iwcik:) Miło mi Cię poznać:) Jak najbardziej zapraszam na jakąs kawkę:) Uwielbiam kawę:) Planuje zakup jakiegoś nowego ekspresu :)

Ania_KroplA tak sobie czytałam o ważeniu, ja waże Kasie na wadze w domku. Dostała od chrzestnego:) Jakby Któraś z Was chciała mogę ważyć i Wasze dzieciaczki:) a co do spotkanka, ja się piszę bo ostatnio coraz bardziej brakuję mi kontaktu z innymi istotami poza Moją Małą Istotką:):)

Ja jutro na szczepienie idę z Kasią. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. U nas pewnie też ząbki idą powoli, bo są dni, że można oszaleć.

A zapytam Was przy okazji, jak Wasz Sylwek się zapowiada. Wiem, ze to troche czasu, ale niektórzy rezerwują miejsca już pół roku wcześniej:) Wiem też dobrze, że przy dzieciach to ciężko cokolwiek zaplanować:/ Nas z mężem zainteresowała oferta klubu Grota na 3-maja w Rzeszowie. Może Któraś z Was chętna albo się może zainteresuje:)? Dodam, że jedzonko tam pychotaaa:):)

hehe frezja bardzo dobrze znam jednego z włascicieli. Swego czasu często tam bywałam...

A sylwester - pewnie ze znajomymi zbierzemy sie na jakiejś domówce - połozymy wszystkie berbecie na jednym materacu i będziemy imprezowac :)

nabralyscie weny laski ze ciezko zdazyc z czytaniem:-D:-D:-D:-D ale super bo cos sie dzieje:tak::tak::tak:

ja ide nyny wykonczona jestem rano mnie dzieciaki wkurzyly ale potem jakos zlecialo siostra mi pomogla w obiedzie bo byloby krucho godz 16-17 to jest najgorsza godz nie wiem moje dzieci maja kryzys wtedy jakis :no::no::no: mojemu Piotrkowi ida 2 czworki gorna juz prawie jest ale dziaslo ma az fioletowe poszarpane masuje mu zeby szybciej wyszedl ale drze sie wtedy w nieboglosy ale ponoc najlepsza metoda to zimna lyzeczka i stukac w dziaslo ale jak tam lyzeczke wlozyc:-D:-D:-D:-D a dolna to tak jak u Mileny dziaslo rosnie z zebem a przebic sie nie moze...

ja z trunkow to piwko smakowe najlepsze jakos winko tak srednio mi podchodzi aaaaaaa no i likierek mniam:tak::tak::tak:

a co do wagi Aylin to corka mojego znajomego to wazyla 6500g jak miala rok tez na piersi lekarka stwierdzila ze taka jej uroda i juz i ze po mamusi drobna bedzie:tak::tak::tak: z kolei kolezanki corka majac poltora roku wazyla 7 kg byla nawet w szpitalu ze nie rosnie nie przybiera na wadze w lecie byla wielkosci mojego Piotrka a roznica poltora roku no i jak teraz wystrzelila w gore przybrala na wadze w 3 m-ce urosla 6 cm:szok::szok::szok: wiec mysle ze nie ma co panikowac...moje oba dziecka jak sprawdzilam ich wage i wzrost na siatce to wyszlo ze sa miedzy 90 a 97 centylem:szok::szok::szok::szok:

my planow nie mamy pewno w domu no chyba ze jakas rodzinna impreza...tymczasem trzeba pomyslec o imprezce urodzinowej to juz 9 grudnia na razie mamy zamowiona atrakcje wieczoru dzieciaki odwiedzi prawdziwy Mikolaj hehe ciekawe jaka bedzie ich reakcja...:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry