reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Frezja a ty nie na spotkaniu?
te zajecia to mi zumbe przypominaja, to tez taniec z fitnesem polaczony... swietna sprawa. odklad sie przeprowadzilam do rzeszowa to nie chodze na zadne zajecia czego mi bardzo brakuje
ciagle cos wypada, ciezko sie zorganizowac

podaj namiar na te zajecia, zapisy , informacje

ja mieszkam b blisko baranowki
ale na solarza tez niedaleko
obok tej szkoly jest przychodnia ? i basen Karpik?
znam okolice , bo dzieci do przychodni tam zapisalam
a i kiedys studiujac mialam zajecia w tej szkole rowniez hehe

a u nas dzis tak, ze Leon nie goraczkuje i apetyt ma na maxa
K..... hydraulik nadal nie dotarl
wiec generalnie uziemiona jestem ,

nawet gdybym chciala wyjsc to zaczelam dzieciom robic oklady na szyje z nalewki bursztynowej rano, a wtedy nie powinnam wychodzic z nimi
jutro juz rano nie zrobie to wyjde

ale na gardlo dziala bdb
a olaf kaszle wiec jemu tez nie zaszkodzi

plus tego uziemienia taki ze lezakowalam do 10...
pewnie dluzej by to trwalo, ale pora sniadania Olafka mijala hehe

dzis juz sroda czyli prawie weekend huraaa

reklama
a u mnie masakra od rana dzieciaki mega rozdarte tzn Piotrek no juz mnie szlak trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:drze sie jakby go ktos ze skory obdzieral spal niewiele ja od rana oczy na zapalkach nic nie zrobie bo ciagle wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: madziorka co z ta paczka podac Ci namiary na siostre?

Rena kurcze pralki nie mam ,ani nie znam nikogo kto moglby miec do oddania...
ja juz jestem zaangazowana w pomoc jednej rodzinie wiec za duzo nie pomoge, ale kazda pomoc sie liczy, jesli siostra robi zbiorowke to chetnie cos dolacze, moja sis i mama tez sa chetne

hej dziewczyny,
ogłaszam że dzisiejsze spotkanie nie doszło do skutku. Frezja była w Boguchwale, Lidka odsypiała nocną inwentaryzacje, mnie niespodziewanie odwiedziła sąsiadka, a Aylin dziecko marudziło hehe więc pozostaje następny tydzień.

Rena, doskonale Cię rozumiem - mi przedwczoraj dziecko tak samo w kość dało. Miałam go dosyć popołudniu, ale za to dzisiaj spoko gość więc odżyłam :)

Oj dziewczyny, ja też chętnie poszłabym na jakieś zajęcia. Orientowałam się już przed wakacjami ale u mnie tylko aerobik wodny. Rok temu chodziłam na siłownię i zapisałam się właśnie na zumbę. Można powiedzieć że jedną nogą byłam już na zajęciach:) Ale to były początki ciąży, brzuch mnie pobolewał i lekarz kazał sobie odpuścić buuuu.

Jak m wróci z pracy zbieramy się do moich rodziców. Pewnie wrócę pt-sob, zobaczymy. Tam ciężko coś zaplanować bo na miejscu okazuje się że każdy ma inne plany :) Chcę troche koleżanek poodwiedzać.

A w sobotę ostatki! Jakie macie plany? Piwko z mężem w domowym zaciszu czy impreza na całego? :)))

o kurcze to sie nie spotkalyscie wiec nic nie przegapiłam tym razem heeeeeee

Madziorka ale masz przeboje kurcze nowe mieszkanie i takie cyrki za szybko chyba ludzi wprowadzili i podłogi nie wyschły co ??????? zdrowka dla was :)

Kochaneczka ja w niedziele bede u rodziców wiec przelece niedaleko ciebie heeeeee bo pojade po dzieci odebrac od rodziców :0

właśnie mi sie szykuja fajne Andrzejki bo idziemy na impreze firmowa mojego meża wiec mam nadzieje ze sie wybawimy :) dzieci u babci beda tzn Lena tam jest a Maksa mąz zawiezie w piatek :)

Aylin jak tam mała u lekarza wszystko oki :) ile ci juz wazy i mierzy ?

Frezja witam bo my sie chyba jeszcze nie znamy ale mam nadzieje ze na jakims spotkaniu wkoncu sie poznamy :) coprawda ja mam 30 km do rzeszowa ale czesto tam bywam bo jezdze do klientek z firankami wiec przy okazji zawsze na jakies spotkanie wpadąć moge :) alebo na jakąś kawe heeeee najczesciej to Lidke nawiedzam :)heeeeeeee

Rena współczuje ciezkich dni ale mam nadzieje ze i wam zaswieci wkoncu gwiazdka i wszystko wróci na dobra droge :) Powodzenia i zycze ci duzo cierpliwosci :)

kurcze spadam bo mi obiad kipi heeeeeeeeeee

Rena kurcze pralki nie mam ,ani nie znam nikogo kto moglby miec do oddania...
ja juz jestem zaangazowana w pomoc jednej rodzinie wiec za duzo nie pomoge, ale kazda pomoc sie liczy, jesli siostra robi zbiorowke to chetnie cos dolacze, moja sis i mama tez sa chetne

roZmiawialam z siostra i mowila ze ta pralka niekoniecznie jak ktos nie ma i nie stac go na taki prezent to bedzie bez przyjma tez inne rzeczy...to ja Ci na priv zostawie jej nr tel moze?

no u mnie sie troche uspokoilo mialam obiad gotowac i okazalo sie ze nie mam kilku produktow i dupa buuuuuuuuuuuuu moze siostra po pracy mi zakupi to bedzie a jak nie to hmmmmmmmmmm

a Piotrek dzis sie poczestowal parowka z Mileny talerza normalnie w ostatnim momencie zauwazylam ze ma cos w dziobie bo bylby sie udlawil bo spory kawalek dorwal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i dzis ochoczo maszeruje za rece:szok::szok::szok::szok: wrecz wyciaga rece do gory zeby z nim isc:-D:-D:-D:-D dobrze ze dosc wielki to nie musze sie za bardzo schylac:-D:-D:-D

Iwcik blok zostal oddany rok temu , jak kupilismy mieszkanie w marcu to wiele osob juz tutaj mieszkalo. a my dopiero od wrzesnia
wszystko bylo wyschniete napewno
to nie chodzi o podlogi... tylko o awarie grzejnika. on byl zle zamtowanym woda uciekala w sciane i podloge
teraz juz wszystko powinno byc ok
dzis zamontowali nowy wiekszy grzejnik

Kochaneczka o ale sie porobilo z tym spotkaniem... no coz to nic nie stracilam, wiec za tydzien sie widzimy mam nadzieje

a aerobic wodny swietna sprawa, nie chcesz sie zapisac?

Frezja ja juz wszystko na necie znalazlam, tylko zastanawia mnie czy po zakonczeniu teo kursu bedzie znow I stopnia ?
napisalam do nich

hej, lekarz zaliczony - w zeszłym tygodniu chyba waga przekłamywała bo dzis pokazała 6250. Więc w ciagu 20 dni mała 200 g przybrała. Nie jest to moze jakis wynik mega - no ale lepsze to niz nic.
Za tydzień znów na ważenie mam się zgłosic.

no i moja marudzi przez ząbki. Przejdzie za jakies 1,5 roku jak jej wszystkie wyjdą :)

Dzis w Real - 12% na wszystko. Na zabawki promocyjne równiez. Z kartą payback i kuponem z punktu obslugi :)

hej laski u nas mega marudzenie dziś i w nocy chyba z milion razy wstawałam znowu idą ząbki , aj my mamuśki ciężką pracę mamy ...
Madziorka u nas tak samo od grzejnika kapała troszeczkę woda i wybuliło panele ... masakra fale dunaju były :)
Iwcik zazdroszczę imprezy andrzejkowej też bym z chęcią się wyrwała na imprezkę ale że cycyuję to ciężko gdziekolwiek wyjść
Frezja super sobie tak potańczyć...
Aylin a co twoja malutka ma problem z przybieraniem na wadze ??Chyba dobrze waży na swój wiek , mój 7 kg będzie miał
Kochaneczka to się rozerwiesz jak tyle znajomych masz do odwiedzenia :-D
Rena cierpliwości pozostało sobie nam życzyć :)

reklama
my też miałyśmy się zjawić kilka tyg temu na ważenie, ale na łazienkowej było dobrze to stwierdziłam, że nie będę dziecka ciągać po przychodniach, ale teraz widzę że waga (choć ciągle dobra) stoi w miejscu, ale to może być przez zęby, mała ostatnio gorzej je...

może w końcu uda mi się dotrzeć na spotkanie, a jeśli m nie będzie miał 3 zmiany to zapraszam do mnie, a czy będzie miał, czy nie to będę wiedziała w piątek... chyba że wolicie inną lokalizację, a dzień do uzgodnienia...

Do góry