reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hee Frezja zajebisty post pusty haaaaaa czy tylko ja taki widze :)

Ja uwielbiam winko i drineczki czystej wódy nie za bardzo i jakies likierki tez czasem w małych ilosciach lubie popróbowac:)

dzisiaj obleciałam rzeszów ale nic nie kupilam oprocz materiału na sukienke heeeeeee moze zdąze uszyc :) wpadłam do Lidki na kawe no i nawet zalapałam sie na pózny obiadek heeeeeee zrobiony przez jej męża nie chciałam ale niestety Piotrek nie dał za wygraną musialam heeeeeeeeeee ale dobre było :) szkoda ze mój maż n ie robi mi obiedków hmmmmmmmmmm

reklama
hej, ja na chwilkę...
m prawdopodobnie ma w przyszłym tyg. drugą zmianę, jutro będę wiedziała na pewno, więc zaproszenie aktualne, wtorek lub środa lub jak wam pasuje, mieszkam niedaleko millenium...

Frezja jeśli uda ci się do mnie dotrzeć to weź wagę to dziecia sobie zważę, jeśli to nie problem oczywiście...

Ostatnia edycja:
Oj Iwcik nie czepiaj się:) Jestem jeszcze nowa, nie do końca się odnajduję:)
Jeszcze napisze, że jesteśmy po szczepieniu i wszystko na szczęście ok:)
A zapytam Was jeszcze, czy wszystkie pracujecie czy Któraś jest bez pracy. Piszę w związku z ruszeniem Klubu Przedsiębiorczych Mam. Co o tym myślicie:)?

hejka no u nas chorobsko od wczoraj jakis wirus zoladkowy nas znow dopadl od wczoraj mnie strasznie brzuch boli a Milena ma goraczke i poza tym nic dziwne jakos:baffled::baffled::baffled::baffled:

dzis akcja szukanie smoczka przez 2 godz szukalam smoczka Piotrka przetrzasnelam caly dom i normalnie jakby sie rozplynal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam wprawdzie nowe ale nie wezmie ich do buzi i tyle no i udalo mi sie go w koncu przed chwila uspic zasnal bez trzymajac ten nowy w rece:-D:-D:-D:-D nic trzeba sie jakas robota zajac bo od rana nie zrobilam nic z tym malym maruda....

Aylin tak, do siebie, bo pomyślałam, że inaczej nigdy nie dotrę na spotkanie... teraz zawężam dzień do wtorku... bardzo chętnie was ugoszczę tylko uprzedzam, że kulinarna noga ze mnie...

Aniu dziekuje za zaproszenie, ja we wtorek nie moge
o 10 mamy wystep artstyczny u Leonka w pkolu
a popoludniu z koleji idziemy na usg z Olafem

Frezja o co chodzi z tym klubem, napisz cos wiecej
ja nie pracuje
ale chcialabym wreszcie

Aylin
polec mi jakiegos sprawdzonego dobrego alergologa, dzieki

Rena jak dzieciaki? zdrowka dla was
a ze smoczkiem to moze okazja na pozegnanie sie trafila? u nas tak nieplanowo Olafa oduczylismy

Hej
u nas goscie od piatku do poniedz, ale mam chwile na neta hehe
dzieci szaleja
Olaf tez przeziebiony, wirusowka na szczescie
kaszle smarka. w czw pediatra zalecila inhalacje
w pt rano zagoraczkowal, ale nie poszlam juz do lekarki
inhalujemy oklepujemy i dzis juz znaczna poprawa
mam nadzieje ze sie wykurujemy po weekendzie

pozdrawiam

:) Madziorka Klub rusza 6 grudnia. Spotykają się mamy, które chcą pracować, a z różnych przyczyn nie mogą. Podczas spotkań rozmawia się na temat problemów z jakimi przychodzą uczestniczki i pomaga im zrobić coś z w kierunku zatrudnienia (np. założyć własną działalność). Jeżeli chciałabyś się skusić, można przyjść z dziećmi, to daj znać bo jest zniżka wtedy jak sie przyjdzie z Kimś:)

Ania napisz o której jak coś to spotkanko we wtorek? A co do wagi jest spora, więc muszę Ciebie do siebie zaprosić:)

reklama
Do góry