reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

dziewczyny sledze was co klikacie ale czasu brak na odpisanie co prawda ja jutro tez nie dam rady bo mam cały dzien zawalony ale w czwartek mam wsumie wolne od rana do 17 bo maks ma w szkole zaraz po lekcjach impreze wiec szkoda ze nie w czwartek te spotkanie :)

reklama
hej dziewczyny, ja dzisiaj cały dzień z koleżanką spędziłam i nie miałam czasu wejść na neta.
Aylin, Frezja - skoro reszta dziewczyn nie może, Aylin nie ma auta to może umówimy się gdzieś w rzeszowie? Ja mogę przyjechać, nie ma problemu. U którejś z Was albo gdzieś na mieście? Chyba że jeśli Frezja ma auto to we dwie się zgadacie i wpadniecie do mnie z dziećmi?
Będę wchodziła jeszcze później i sprawdzała co piszecie. Aylin, my możemy się telefonicznie zgadać. Frezja, Ty zostaw jakieś namiary na siebie na priwie.

Madziorka, u Ciebie ani chwili spokoju. Współczuje przebojów z mieszkaniem, nowiutkie a trzeba będzie remont robić.
Rena, strasznie przykro że z tatą znowu gorzej. Widzę że psychicznie sobie z tym ciężko radzi. Obyście mieli spokojne święta.
Iwcik, ja w czwartek nie mogę bo jutro wieczorem jadę do rodziców - obiecałam na cały czwartek wnuka przywieźć. Skorzystam od razu i wieczorkiem wyskoczę gdzieś z kumpelą.

madziorka siostra mowila cos o jednej i ze druga nie wiadomo...ja sie nie orientuje w jaki sposob sie to odbywa nie dopytywalam szczegolow...tej jednej rodzinie potrzeba pralki no wlasnie dosc kosztowna paczka ale mowila ze nie potrzeba im nowej moze byc uzywana jakby ktos mial dobra na chodzie a zbyteczna a czy cos wiecej to nie wiem:no::no::no: jakby ktos byl zainteresowany to moge albo siostre zapytac albo podam namiary na nia na priv bedzie prosciej ona mieszka gdzies kolo naszej Lidki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Kochaneczka - nie doczytałaś - mam auto. Ale mam też wizyte z malą u lekarza na 11. Jak dla mnie to mozemy sie umówić - nowa galeria?? Kawiarnie jakies tam są...

Jakby co to ja mam auto i mogę zawsze Kogoś zgarnąć:) No nie ukrywam, że spotkanko w Rzeszowie byłoby najlepsze:) Oczywiście zostawie namiar na siebie, jak coś podaję mój numer gg 1522925:)

Zanim pójdę w końcu się położyć i odpocząć napisze Wam jeszcze o zajęciach na jakie chodzę od jakiegoś czasu. Piszę o odpoczynku, bo dziś KAsia miała fatalny dzień, niewiem czy zęby czy coś, ale można oszaleć. Nic nie pasuje, bawić się źle, spać źle itp. Co ja Wam będe tłumaczyć same wiecie jak to jest na pewno. Co do zajęć, to salsa fit - tak się profesjonalnie nazywają:) Kroki salsy w połączeniu troszke z aerobikiem i nie trzeba drugiej osoby:) Choć potańczyłabym z Kimś Kto dobrze umie salsę:) Jakby Któraś była chętne, ma być koło stycznia drugi etap, bo ten kończy się ok stycznia :-) Bo to zmykam, może jeszcze jakieś piwko albo winko:) Wy co wolicie:)? Muszę się przygotować jakby było jakieś spotkanko:) Dobrej nocki jutro zaglądnę

Dziewczyny, to my wstępnie umówione na telefon. Jutro koło południa w nowej galerii. Jeśli nic się nie zmieni.
ps. Frezja, ja jestem zwolenniczką wina. Najlepiej grzane;) Trzeba się kiedyś umówić chociaż ja jeszcze nie poszaleje bo 2xdziennie do cyca przystawiam.
Miłej nocki.

Zazdroszcze Wam spotkania ( ale tak pozytywnie) bedzie mi brakowalo naszych cotygodniowych pogaduch, ale ja nie dam rady nawet w rzeszowie, nawet jesli hydraulicy zjawia sie rano i uwina w miare szybko to leon jest niepewny... po kapieli jeszcze zagoraczkowal, niedawno go przebieralam, bo spocil sie bardzo
a tak to wlasciwie nie odczuwam. ze cos mu dolega
bo nie kaszle. nie skarzy sie. energie posiada itd
no ale Leon twardy jest hehe

w czwartek pojedziemy do pediatry
mleko nam sie konczy
wiec przy okazji Leona przebada jesli mu nie minie do tego czasu....

ja niedawno z gory zeszlam, od 18stej porzadakowalam rzeczy. ciuchy ukladalam... masakra ile tego jest
ale jutro Adam pomaluje nasza sypialnie , i pewnie w czw lub najpozniej w piatek tam sie wprowadzimy
poki co dzis spimy w salonie
w dotychczasowej sypialni juz wilgoc uwolniona. podloga schnie
bedzie ok. ale to wymaga sporo czasu
developer sie nie spieszy...
a ja sie ciesze ze mamy gore uffffffffffff

Kochaneczka napisalam na szybko smsem, dodzwonilas sie do Lidki?
ja jutro nadal uziemiona hehe
nawet na zadnych zakupach dzis nie bylam
jak adam wrocil to sie wkrecilismy w mieszkanie i zapomnielismy
ale jutro juz bede musiala popoludniu sie wyrwac, bo pampersow mamy na styk , ostatnio rolke pap toalet , i inne rzeczy tez sie koncza hehe

Frezja ja nie mam ulubiomnych trunkow...
lubie i piwo i wino i wodke, najlepiej cytrrynowa i wszystko inne. tylko za koniakiem nie przepadam hehe
dzis pije piwko...

pozdrawiam

Frezja zajecia brzmia swietnie. uwiebiam salse choc nigdy nie mialam okazji w kursie uvczestniczyc wiec i tanczyc nie umie.. ale rytmy lubie hehhehe
tak sobie marzymy z Adamem ze jak dzieci odchowamy to ebdziemy sobie na salse smigac... bawic sie tylko i td

napisz o szczegolach/ gdzie to sie odbywa???

ja teraz mysle o pole dance.. tez super sprawa... ale ponoc ciezko
ale chcialabym sprobowac
z kumpela sie nakrecilysmy///

reklama
Co do zajęć z salsy odbywają się przez cały tydzień, tzn. od poniedziałku do piątku w różnych miejscach w Rzeszowie. Ja chodzę we wtorki do Szkoły Podstawowej na Solarza, ale są tez w inne dni na Baranówce, Podwisłoczu i gdzieś tam jeszcze. Zajęcia super, człowiek wychodzi z nich mokry ale zadowolony:) Obowiązkowo trzeba wziąść ze sobą wodę:)

Do góry