reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
To informację o tym Klubie:)

Droga Mamo! Spraw sobie prezent na Mikołajki !

6 grudnia 2012 r. (czwartek) w godzinach 10.00-12.00 w Sali szkoleniowej Avon przy ul. Mickiewicza 19 w Rzeszowie, odbędzie się pierwsze w Rzeszowie spotkanie Klubu Przedsiębiorczych Mam.
Serdecznie zapraszamy wszystkie kreatywne, pragnące rozwijać swoje talenty mamy.
Zastanawiałaś się czy masz szanse założyć firmę, czy twój pomysł jest na tyle dobry by się sprawdził?
Chcesz dowiedzieć się co jest twoim konikiem? Może chcesz się dokształcić i nie wiesz jaki kurs wybrać? A może zwyczajnie potrzebujesz wsparcia takich samych mam jak Ty?
Na spotkaniach znajdziesz siłę i motywacje, by zacząć zmieniać swoje życie. Każda z nas zasługuje na zaspokojenie podstawowej potrzeby spełnienia w życiu osobistym i zawodowym. Miejmy siłę i odwagę sięgać po więcej, by nasze pociechy miały godną osobę do naśladowania.
Inwestycja: 35 zł/osoba
Uwaga promocja!! Przyjaciółki – 20% zniżki. Każda mama i jej przyprowadzona przyjaciółka otrzyma 20% zniżki za spotkanie.
Prezent na Mikołajki: każda mama po spotkaniu będzie mogla sobie zrobić darmowy masaż dłoni z maseczka. Prezent od Avonu
icon_smile.gif

Daj znać jak będziesz zainteresowana, ja może sie wybiore:)

ja nie mam jak we wtorek dotrzeć. Mąż jedzie do wawy na 2 dni. I zabiera autko (sama mu dałam). Więc albo moge zaprosić do siebie albo dotrzeć w okolice centrum miasta (bo na nogach na takie spacery chodzę)

Kochaneczka - ide z małą jutro na basen do głogowa. Moze wybrałabys się??

Madziorka - ty to imprezujesz :) Alergologa ciotka mi jutro poda - bo ma zapisane a dzis jej w domu nie ma. Dobrze żeś się przypomniała.
A i w sobotę tańczę na baranówce w MDK-u :) Koncert dla dzieci. A mój pierwszy od 1,5 roku chyba

Frezja - ja latam na gwardzistów mojej niuni wagę kontrolować - jak się poznamy to moge do Ciebie :) odległość ta sama.

Hej dziewczyny,
wczoraj popołudniu wrócilismy od rodziców bo rano jeszcze sie z bratową na zakupy wybrałam. Wpadliśmy do domu, coś zjedliśmy i do znajomych do Rzeszowa pojechalismy. Dzisiaj odpoczywamy.

Ja chętnie się spotkam we wtorek. Chyba że Michał bedzie bardziej kaszlał (od 3tyg utrzymuje mu sie kaszel :/ nic poza tym ale nie wiem z czego to). Może pójdę jeszcze raz jutro do lekarki żeby go osłuchała dla spokoju.
Zaproszenie do mnie nadal aktualne ale jeśli Ania chce żeby do niej wpaść to ja mogę przyjechać. Aylin, skąd Cię zgarnąć?

Co do sylwestra to ja organizuje u mnie w domu - dzieciato - ciążowe towarzystwo :) Narazie zadeklarowały się dwie pary znajomych, dwie kolejne się zastanawiają, a piąta jeszcze nie wie że chcemy ich zaprosić hehe. Jak wszyscy przyjadą to będę musiała zorganizować kilka materacy :) Będzie wesoło.

Madziorka, aerobik fajna sprawa ale ja już chodziłam nie raz i znudziło mi się :) poszłabym na jakieś taneczne zajęcia.
Aylin, a Ty to faktycznie chyba nie musisz się przejmować bardzo wagą małej bo na moje oko (oko przyszłej teściowej) Martynka wygląda dobrze. Jest po prostu drobniutka, ale jak na dziewczynkę to przecież nie wada :)

hehe Kochaneczka ja wiem ze chcesz szczupłą narzeczoną dla swojego MIchała :) ale moja laska przybrała 200 g w 3 tygodnie - wiec troszke muszę jej wagi pilnować. Ale dzis w ramach dbania o aktywność fizyczną byłam u Ciebie w głogowie z malotą na basenie. Zachwycona byla. Za tydzień powtarzamy :)

Madziorka - polecani alergolodzy Rząsa, Huma, Tomsia ale najbardziej dr. Piasecka przyjmuje prywatnie ul zenitowa tel 8731796

Ostatnia edycja:
Aylin moja wprawdzie trochę starsza i już nie musi tak bardzo przybierać, ale ostatnio przybyło jej 200 g w ciągu 6 tyg. więc doskonale cię rozumiem... też jest szczupła, ale na zagłodzoną nie wygląda...

dziewczyny ja we wtorek mam wolne i jestem w domu, do Głogowa raczej na pewno nie dałabym rady, więc fajnie by było jakbyście wpadły do mnie...

hejka no smok sie znalazl przy sobotnim sprzataniu i mialam ochote mu juz go nie dawac ale jak nie moglam nic zrobic w domu a ten o 14:30 od rana nie chcial pojsc spac to wymieklam:no::no::no::no: dalam smoka i dziecko padlo w sekunde:-D:-D:-D:-D

Aniu ja bym tez chetnie wpadla tylko kurde nas wciaz boli brzuch po tej grypie zoladkowej najgorzej jak cos zjem dostaje takich bolesci ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to boje sie zeby Wam dzieciakow nie zarazic...:-:)-:)-(

Piotr ostro wzial sie za maszerowanie oj moj biedny kregoslup:-:)-:)-( zastanawiam sie nad pojsciem na jakies masaze czy cos poprostu koszmar bo ostatnio boli juz ciagle:-:)-:)-(

madziorka w Boguchwale jest dobry alergolog hmmmmmmm tylko zapomnialam jak sie nazywa chyb cos na T...ale wylecialo z glowy moje kuzynki jezdza tam z dziecmi i bardzo zadowolone ona jest pediatra alergologiem i pulmunologiem i u niej tez testy mozna robic....na necie bardzo dobre opinie ma....

Kochaneczka ten kaszel moze byc alergiczny tzn moja Milenka tak raz miala ze po chorobie zostal jej kaszel i nie przechodzilo i lekarz dal nam taki syrop i mowil ze wlasnie ten kaszel bedzie alergiczny nie wiem co ma jedno do drugiego ale w 2 dni bylo po kaszlu moze i u Was tak jest warto sprawdzic...

jedna z moich siostr taka byla mala i drobna i chuda i ciagle lekarka jak ja widziala to kazala mamie ja dokarmiac a nie glodzic (na cycu byla) no i jako jedyna w naszej rodzinie nie ma problemow z nadwaga:-D:-D:-D:-D chude to takie jak patyk a potrafi zjesc 2 razy wiecej niz ja:szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Aylin no wlasnie nie tamto nazwisko dluzsze jak mi sie uda poszukac to dam znac...ona wlasnie podobno ostroznie z antybiotykami...

o szybko poszlo:-D:-D
Małgorzata Tyśnicka

alergolog woj. Podkarpackie, 36-040 Boguchwała, ul. Wojska Polskiego 20, tel. (017) 871-42-27

a tu opinie na jej temat
http://www.znanylekarz.pl/malgorzata-tysnicka/alergolog/boguchwala

wiadomo kazdy lekarz ma zadowolonych i niezadowolonych pacjentow zawsze znajdzie sie ktos komu nie pomoze ale ogolnie ma dobre opinie kuzynka mowila ze na dzien dobry bada dziecko od glowy po stopy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ja na szczeście nie potrzebuje. Chodzę z moją do przcychodni na gwardzistów i jestem zadowolona. I moja tez jest zawsze szczegółowo ogladana :)

Do góry