reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena - tule

Dziewczyny na szybko. Kolega organizuje co miesiąc rowerowa mase krytyczną. I teraz robią (w piątek) mikołajkową.
Zamierzaja zakończyc przejazd przed hospicjum dla dzieci. Więc robimy na szybko zbiórkę prezentów. Jeżeli macie jakies rzeczy nowe które mozecie oddac to do piątku zbieramy. Nowe musza być - hospicjum na swoje wymogi.
Tu lista rzeczy
Zbliża się Mikołaj 2012 - prosimy Was o pomoc - Hospicjum dla dzieci w Rzeszowie

reklama
Sorki nie doczytałam pytania dokładnie w zamieszaniu z Kasią tak czasem jest:) Mieszkam w okolicy Reala ul. Widokowa jeśli coś Komuś to mówi:)

Aylin, a rzeczy mozna Tobie przekazac czy do fundacji tylko
ja nic takiego w domu nie mam, ale jak sie wyrwe to pojade do sklepu

poki co jestem uziemiona z dziecmi
leon jeszcze rano goraczkowal. wiec na ibufenie jedzie
ale na razie ok
gardlo go boli
zrobilam oklady z nalewki bursztynowej

Frezja kojarzze, to osiedle panoramiczne? poczatkiem roku zwiedzalam tamte tereny w poszukiwaniu mieszkania hihi

moja siostra jest wolontariuszka w hospicjum i w zeszlym roku byla przy robieniu paczek a w tym roku pewnie tez to moze i ja pomysle cos kupie i jej dam...
a do szlachetnej paczki potrzebuje raczej darczyncow z rzeszowa lub okolic bo ona tam dziala i tam ma rodzine dla ktorej ta paczka ma byc...dlatego pomyslalam o Was....

Rena to sistra zajmuje sie jedna rodzina?
napisz nam liste czego potrzebuje

odnosnie jutra to ja juz napewno nie bede
choc Leon dzis sie czuje dobrze ale pewnie go zostawie dla pewnosci jeden dzien
bo jutro jestem uziemiona w domu
doczekam sie w koncu na gosci od instalacji
mamy awarie i czekmy od tygodnia na nich
teraz byli ludzie ze spoldzielni i ponoc jutro maja byc napewno....

wybulilo nam juz podloge takze zajebiscie...
pismo do developera idzie i bedziemy czekac
a tymczasem na gore sie trzeba szybko przeniesc ...
dobrze ze mamy dokad pokoj zwolnic

glowa mnie boli
zasypiam na siedzaco...
bleee

:) No tak to właśnie to osiedle:) No to widzę, że masz przeboje z mieszkaniem. To nowe kupiliście, że podłogę wywaliło?
Nie doczekałam sie na info o spotkaniu;)?

Sorki nie doczytałam pytania dokładnie w zamieszaniu z Kasią tak czasem jest:) Mieszkam w okolicy Reala ul. Widokowa jeśli coś Komuś to mówi:)

hehe to widze twój blok :)
ja osiedle zawiszy,

Aylin, a rzeczy mozna Tobie przekazac czy do fundacji tylko
ja nic takiego w domu nie mam, ale jak sie wyrwe to pojade do sklepu
można - bo ja sie umówiłam z kolega na czwartek. To co uzbieram to mu przekazuje.

Ja jutro na 11 musze do lekarza jechac - z małą. Zważyć ja i zobaczyc czy cos przybrała. Wiec jak spotkanie jest to ja po 11 wolna jestem

reklama
Frezja tak nowe mieszkanie wiec gwarancja od developera obowiazuje
tyle ze nikt sie nie nie spieszy...
no nic lece ogarniac
a Wam milego spotkania jutro jak zawsze zycze!!!

Do góry