reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
:) Z racji tego, że jestem tutaj nowa pasowałoby napisać coś o sobie:) Otóż jak już pisałam jestem mamą 7- miesięcznej Kasi. Mieszkamy sobie we trójkę (z mężusiem jeszcze) w Rzeszowie. Trochę mi tutaj ciężko jeżeli chodzi o kontakty, bo od urodzenia mieszkałam w Boguchwale. Może dzięki Wam będzie lżej:) Chętnie się spotkam tylko napiszcie kiedy i gdzie najbliższe spotkanko:) Powiem Wam jeszcze, że odnośnie tego mleczka, które chciałam sprezentować to naprawdę zbyteczne mi, nie karmie Małej piersią niestety z przejściami, musiałam odstawić i przejść na butelkę. Kiedyś Wam napisze jakie miałam przejścia w ciąży i potem. Eh... dobrze, że to już za mną... Buziaki:)

hejka dotarlam i ja poczytalam i juz pisze...
dziekuje Wam za zyczenia to po pierwsze po drugie zaluje ze nie dotarlam na spotkanie nie dalo rady...

Lidka chlopaki sie przyzwyczaja Ty wpadniesz w rytm i z czasem zapomnisz jak to jest siedziec w domu:tak::tak::tak: a Twoj m jak zawsze na 6+:-D:-D:-D

madziorka jak to czytalam to jakbym film ogladala:-D:-D:-D dobrze ze wszystko zakonczylo sie dobrze....

Kochaneczka jak kupilas te klocki w biedronce drewniane to super zakup:tak::tak: moja Milena dostala takie w zeszlym roku na mikolaja sa najlepsza zabawka jaka widzialam jeszcze sie jej nie znudzila i w sumie nam tez tysiace mozliwosci budowli:tak::tak::tak:

frezja witaj:tak: nie przejmuj sie karmieniem ja tez nie karmilam cycem a dzieciaki mam jak malowane iiiiiiiii rosna lepiej jak te po cycu:tak::tak::tak:

u mnie ostatnio mlyn teraz z piwkiem zasiadlam i odpoczywam...Milene oddalam na weekend do babci:-D:-D:-D jupi niech zyja babcie:-D:-D:-D Piotrek ostatnio taki nieznosny ze niewyrabiam:-:)-:)-( spi tylko raz dziennie (zwykle spal 2 razy dziennie po 2 nawet 3 godz) a teraz godz max 2 i po poludniu nie ma mowy o spaniu (gorna czworka nie moze sie przebic i wychodzi juz dolna:szok::szok::szok:) wiec przychodzi godz 16 i dzieciaki wariuja Piotrek lazi za mna i trzyma sie mojej nogi bo spiacy a Milena robi cyrk bija sie wrzeszcza a ja akurat wtedy obiad robie...dzis do zabawy znalezli sobie butelki i puste i pelne 5 litrowe z wody Milena wyniosla z kuchni do duzego pokoju i nawet nie zauwazylam ze odkrecila ta z woda i sobie pojechala Piotrek dopadl i wylal pol butelki na siebie nie wiedzialam kogo ratowac jego czy panele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo akurat m poszedl z Milena i moja siostra po fotelik oj dobrze ze jej juz nie bylo bo by sie jej dostalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej
witam o nietypowej porze
ale po 3 w nocy wrocilam z zakupow wtesco
mam zeswirowana maniaczke jak ja
dostawalysmy glupawki ale od 23 dzielnie lazilysmy po wszystkich stoiskach hehe w drodze powrotnej zgarnelysmy jeszcze moja siostre z granda hehe
a dzien mialam przeswietny
bo od 6 na nogach
sprawy wjaro. zakupy i fryzjer, kumpela. dzieci. dom u mamy pelen, bo jak sie spotkamy z siskami i ich facetami to szalenstwa gwarantowane...
wracajac ja wysiadlam u kumpeli i poprulysmy juz do tesco....
teraz popijam herbatke i zaraz ide spac...

sporo tych zabawek w tesco jest
ale ja mialam problem... bo dla maluchow Olaf wiele rzeczy juz. sporo wydaje sie ze juz sa nieodpowiednie. ale jednak Olafkowi wybralam cos a leonkowi nic..

Aylin a kiedy w auchan jest nocna akcja?? !

Co za szybki weekend!
Wczoraj nareszcie dotarłam do nowej galerii :) Odwiedziłam Lidkę - super się prezentuje na stanowisku pracy. Poinformowałam ją że w tą środę spotkanie na bank (bo Lidzia ma wolne) albo u mnie albo w klubiku. Od 9 do 14 po sklepach łaziliśmy. Ale Michał był dzielny, zuch chłopak!
Wieczorem pojechaliśmy do mojego kolegi, towarzystwo super. Michał miał śmiejący wieczór - do 22 grzecznie się bawił.
Dzisiaj mój m trochę odchorował, ale popołudniu odżył więc zwołaliśmy dziadków jednych i drugich żeby Michałka pokój oblać. Przed chwilą pojechali.
Muszę się pochwalić że Michaś wciąga z butli już 180ml także super. Ale dalej karmię go 50/50 z piersi i m.mod. Wydawało mi się że łatwiej będzie mi go odstawić a tutaj ciągle żal! :)

To dziewczyny która deklaruje swoją obecność w środę?
Madziorka, klubik ruszy czy spotykamy się u mnie?

Uprzejmie donosze ze we wtorek bede wiedziała czy będę miała auto w środę. Więc deklaruje obecność w klubiku - a u Ciebie Kochaneczka nie wiem - jak ktoś mnie zabierze to będę i jak będe miała auto to również :)

:) Oj szalony weekend:) U mnie Kasia coraz okazalej pokazuje nam swoje zadowolenie, sobota cała dla babci bo imieninowa impreza:) Szalała, smiała się choć jeszcze czekamy na głośny śmiech:) Dzisiaj z drugą babcią szaleństwo bo to Katarzyny 25 wychodzi :) Prezentów co nie miara, a i tak największa radocha jak mama jest blisko:) ( to tak, żeby mamie było lepiej:p)
A jutro córcia kończy 7 miesięcy:) Oj jak ten czas leci:)
Napiszcie kiedy jakieś spotkanko to postaram się zjawić:)

hej, ja też po przerwie...

a propos karmienia, myślałam, że małą zacznę dostawiać jak skończy 6 m-cy, potem jak pójdę do pracy a dziś kończy 9 i dalej wisi na cycu... teraz planuję max do roku a jak będzie to się okaże, tyle tylko, że ten cyc to stanowi już niewielką część w codziennej diecie...

między mną a mamą dalej cisza, mogłabym napisać, o co poszło, ale to nic ciekawego, zabrzmiałoby jak głupstwa nie warte takiego konfliktu a jednak się do siebie nie odzywamy, siostra tez ze mną nie rozmawia, zna wersję zdarzeń mamy a mojej nie chce znać... na razie tyle na ten temat...

reklama
heja laski mam pytanie moja siostra jest wolontariuszem w szlachetnej paczce i poszukuje darczyncow moze jest ktos chetny? albo znacie kogos kto chcialby taka paczke ufundowac?

Do góry