hej mamuski!!!
witam w piątkowy dzien,za oknem pogoda beznadziejna szaro,buro i ponurowiec nic innego nie pozostaje jak siedziec w domu przed tv
ja juz sobie posprzątałam dzisiaj generalnie wiec jutro bede miała luz i wiecej czasu dla siebie i dzieci.dzis dzieciaki siedzą w domu mogli isc do przedszkola ale zrobilam im długi weekend;-)a co im tez sie nalezy
ja jestem po dwudniowym szkoleniu
we wtorek siedziałam od godz.10 do 18 a w srode od 7 rano do 16
ale fajnie bylo,ekipe na sklepie jest super i nasza menadżerka tez fajna dziewczyna
w ogole fajna atmosfera, całe szefostwo(tzn.kierowniki,menadżerowie) super ludzie nie maja sie za nie wiadomo kogo i każdy sobie mowi po imieniu wiec myslę ze bedzie fajnie.
do poniedziałku mam wolne ale od poniedziałku szykuje sie niezły zapiernicz od godz 9 rano do nocy (i tak przez caly tydzien aż do otwarcia)bedziemy robić zatowarowanie sklepu
:-(nie wiem jak ja wytrzymam taki maraton ale nie mam innego wyjscia nikt nie
ma taryfy ulgowej.więc od razu sie usprawiedliwiam że w następnym tygodniu nie bedzie mnie na bb bo poprostu nie bede miala kiedy:-(no i jak by było spotkanie to mnie niestety znowu na nim nie bedzie:-(
i to tyle co u mnie, postaram sie jeszcze wpaśc jutro albo w niedziele.
pozdrawiam i mam nadzieje że nie zapomnicie o mnie;-):-)
buziaki
aylin-wracaj szybko do zdrowia i daj znać co Ci lekarz powiedział.
anek-wiedze że Ciebie tez jakas choroba dopadla-zdrowiej kobieto
i wielka szkoda że nie dasz rady sie z nami spotkać:-(
kochaneczka-i jak tam wiązanie chusty Ci idzie?????doszlaś do wprawy???michałkowi sie podoba noszenie w chuście???