reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
hej laski u mnie wekend przelecial troche nerwowo no ale co zrobic czasem i tak bywa dopiero w sobote wieczorem wybralismy sie do moich rodziców i wrócilismy w niedziele wieczorkiem no i było tak ciepło i zdradliwie ze sie wyrozbierałam i efekty takie ze sie pochorowałam szlak mnie dzisiaj trafie bo nie mam siły na nic dzieciaki mi chalpe rozniesli normaln ie tak wariowali ze hej a ja nie mialam siły ich nawet uciszaci uspokajac wiec robili co chcieli no i kto teraz ten balagan posprzata to ja nie wiem boja leze w łózku z lapkiem i nawet nie mam siły usiasc do maszyny wiec mam wolne heeeeeeee dzisiaj odpoczywam i musze sie wyleczyc abym jutro miala siłe wstac :)

oj ja pewnie znów nie bede na spotkaniu skoro to w tym tygodniu bedzie :((((((((

Aylin to w srode bedziemy. Tym razem znow w trojke?

Iwcik czytalam na fb .. kuruj sie kuruj to na nast spotkanie koniecznie dotrzesz!!!

Lidzia naszza zapracowana pewnie. przejezdzalam dzis obok Galeri rzeszow. no juz nabiera wygladu. niezle!

Kochaneczka ja mam kombinezon ktory zakladalam leonowi od 5 miesiaca a Olafowi tez i na roczek
Twoj Michas jest dlugi ale moze akurat bedzie ok
on ma otwrate nozki wiec wymaga jakis cieplych bucikow

ale ja ci go nie sprzedam. moge pozyczyc.
ale jest swietny. brazowy z super czapeczka do tego

co do wyjazdu
to tym razem bylismy w bieszczadach. tam niestety nie mam nikogo
wiec domek wynajelismy ze znajomymi

ja jestem podjarana sobotnim spotkaniem
organizuje po 10latach spotkanie studenckie hehe
coraz wiecej osob odnajduje na fb bo tylko dzieki temu dojdzie do skutku
nie widzielismy sie tyle lat wiec tymbardziej adrenalina rosnie
oj bedzie sie dzialo!!!

Aylin polec jakies kluby w ktorych mozna pogadac a nie tylko tanczyc, bo ja znam tylko chilli grand itd

Hej, to co z jutrzejszym spotkaniem? Aylin, o której?
Madziorka, weź ten kombinezon to sobie go zobaczę. W sumie to uświadomiłam sobie że bardziej niż kombinezonu Michaś potrzebuje butów na zimę. O kombinezonie myślałam takim z butkami właśnie. Więc może zamiast kombinezonu ma ktoraś buty po swoich chłopakach? Rozm ok 21. Nie wiem czy kupowac jakieś dobre bo troche szkoda kasy a Michaś si tak jeszcze nie chodzi więc kwestia tylko żeby mu ciepło w nóżki było.

Madziorka, też bym sie stresowała takim spotkaniem. Super sprawa. Jak z liceum ktoś jakies spotkania organizował (byłý w sumie 2) to byłam na nich tylko ja i koleżanka + chłopaki z klasy. A teraz ja mam dziecko, koleżanka już dwójkę i chłopaki chyba spotykają się sami bo cisza hehe. A na studiach nie miałam zżytej grupy bo ciężko sie zżyć jak jest 60 osób i studia zaoczne. Tylko mała grupka znajomych, każdy mieszka daleko. Poza jedną koleżanką z którą mam stały kontakt.

Asia333, napisz cos wiecej o sobie!

bohema to tak dla starszych raczej. Bardziej polecam klub na przeciwko poczty na moniuszki. On tak czesto nazwe zmieniał ze nie wiem jak teraz sie zwie. Tam sa dwa - jeden na górze i jeden w piwnicy. I w tym w piwnicy sa potańcówy i pogadac mozna. My tam często panieńskie robimy. Sprawdze wieczorem nazwe i podam ci jeszcze ze 2. Lece obiad robić.

A w srawie jutra - 11?? Bo na 10 się nie wyrabiamy :)

Aylin i dobrze sie zlozylo hehe bohema byla zapelniona (cos starzy lubia sie bawic. i dobrze) KOLEGA polecil wlasnie na moniuszki Broadway, dawne figaro
zarezerwowalam juz
takze nie przejmuj sie
ale widze ze tym samym tropem szlysmy hihi
dzieki za zainteresowanie

Kochaneczka zestresowana ale pozytywnie? typu nakrecona i podekscytowana hehehe
Michas nosi 21???? Olaf prawie dwulatek 21/22 ehhe
no ale Michal ma po kim byc wysoki i dlugi wiec bedzie z niego facet , a nie to moj krasnalek (po tatusiu) hihiihih
butki tanie sa w CCC, skorzane i ladniutkie za 59 zl, przecenione z 90 zl
takze super cena
a sa skorzane i ocieplane.
ale nie jakies firmowe
Michas przeciez nie bedzie chodzil jeszcze wiec wystarcza jakies cieple i tyle
cos jak Aylin dalas nawet

Olaf w ub roku mial rok tez nie mial prawdziwych butow

lece bo mam hydrualikow (awaria)
Olaf im "pomaga" a ja klikam

mi pasuje 11 super
moze olaf usnie heheh

do jutraaha czekam na adres

Umówmy się na 10 to każda potrze na 11 heheh.
Więc 11 u Aylin. Zadzwonie po numer mieszkania jak bede pod blokiem :)

Madziorka, nóżke to on ma pewnie na 19/20 ale zimowe wole wieksze żeby sie skarpeta albo rajtki zmiesciły. Musze obczaić ccc.
A zestresowana jak najbardziej pozytywnie - coś jak przed randką za dawnych lat (jak się jeszcze randkowało). ;)

reklama
Kochaneczka przetrzepalam wszelkie wory ubranek i zdalam sobie sprawe, ze kombinezon zostal u mojej mamy
ale w tym tyg moze uda mi sie go przywiezc, bo jesli nie to dopiero za 2 tyg
ale znalazlam czapke do niego, to ci przywioze. Kombinezon bez tych nozek nie jest moze praktyczny, ale mi sie tak spodobal. ze musialam go kupic Leonowi hihi
Jesli bedzie pasowal to chetnie ci go pozycze, bo szkoda zeby zime przelezal kolejna

Moje spotkanie nabiera tempa
dzis kolejna osobe na fb dorwalam. co wiecej juz na telefonie wisialysmy i w sb sie widzimy
i wyslalam zaproszenie i wiadomosc znow do nowej kolezanki ze studiow i czekam. moze do sb zdarzy odebrac
ale super ekipa sie zebrala., nie sadzilam nawet

Kochaneczka ja tez studiowalam zaocznie
ale mielismy lajtowe studia i naprawde fajna grupe
do tego obozy, wyjazdy czyli integracja na calego
no i uczelnia w Rzeszowie wiec sporo osob jest stad

do jutra dziewczyny

Do góry