reklama
madziorka hihi
Fanka BB :)
Kochaneczka niepowiedziane, ze Michas bedzie gryzj piers kiedy doczekacie sie zabkow. Moje dzieci mialy zeby L w 9 mies. a O w 8 mies. mimo,iz karmilam ich 10miesiecy nigdy mnie nie smasakrowali. Moze raz mocniej zacisneli,
wiesz rozlaka z mlekiem mamy moglaby by byc wieksza trauma dla malucha niz nasz bol...
pa
wiesz rozlaka z mlekiem mamy moglaby by byc wieksza trauma dla malucha niz nasz bol...
pa
ania_kropla
hej, ja tradycyjnie na spotkanie nie dotrę, ale sobie przypomniałam, że jak zacznę chodzić do pracy na soboty to będę miała dni do odebrania i wtedy będzie mi łatwiej się z robotki urwać, o ile wtedy będę miała jeszcze wstęp
lidka my musimy jakoś blisko siebie mieszkać, bo ja też do millenium mam 5 min spacerkiem...
przez zmianę czasu mieliśmy kompletnie rozregulowany dzień, na szczęście po późnej drzemce mała nie miała problemu za zjedzeniem kolacji, potem kąpanie, brykanie na łóżku a potem spanie też bez problemu...
kasiula też czekamy na drugiego zęba, już prześwituje, ale jeszcze się nie przebił, ja smaruję dentinoxem N, mała lubi jego smak, a czy działa trudno powiedzieć...
lidka my musimy jakoś blisko siebie mieszkać, bo ja też do millenium mam 5 min spacerkiem...
przez zmianę czasu mieliśmy kompletnie rozregulowany dzień, na szczęście po późnej drzemce mała nie miała problemu za zjedzeniem kolacji, potem kąpanie, brykanie na łóżku a potem spanie też bez problemu...
kasiula też czekamy na drugiego zęba, już prześwituje, ale jeszcze się nie przebił, ja smaruję dentinoxem N, mała lubi jego smak, a czy działa trudno powiedzieć...
Rena28
hej jestem poczytalam ale wiecie ja to tez musze sie nastawic na wyjazd wsio przygotowac a tu milenke odebralam od mamy a boje sie z dwojka daleko jezdzic bo Milenka wiadomo choroba lokomocyjna Piotrek oby nie na razie jazda przodem do kierunku jaZdy z tylu samochodu bez atrakcji ale kto wie czy i on nie odziedziczyl a po drugi to nie znam drogi wprawdzie omijajac rzeszow mozna by przez kolbuszowe pojechac ale nigdy ta trasa nie jechalam gps nie posiadam to sie sama boje jechac po drugie pogoda niezafajna ale mam taka ochote sie z Wami spotkac:---( moja siostra miala kolezanke w glowie i czesto do niej jezdzila to by mi i moze wytlumaczyla droge my juz mamy zimowki wiec mozna jezdzic nie ma to jak miec brata mechanika naprawa na tel o kazdej porze jakby sie palilo
Kasiula ja juz zadnych zelow nie kupuje zezarl 2 tubki i tak malo pomagalo wiec jak sie budzi z wielkim placzem to bufenik mu daje i spimy cala noc u nas to chyba czworki ida kiedys mi pogryzl cala dlon mialam az spuchnieta a jak mu zabralam to sie obrazil i poszedl gryzc odbojnik do drzwi wejsciowych
musze sie pochwalic nowa umiejetnoscia Piotrusia nauczyl sie robic papa
Kasiula ja juz zadnych zelow nie kupuje zezarl 2 tubki i tak malo pomagalo wiec jak sie budzi z wielkim placzem to bufenik mu daje i spimy cala noc u nas to chyba czworki ida kiedys mi pogryzl cala dlon mialam az spuchnieta a jak mu zabralam to sie obrazil i poszedl gryzc odbojnik do drzwi wejsciowych
musze sie pochwalic nowa umiejetnoscia Piotrusia nauczyl sie robic papa
madziorka hihi
Kasiula dobrze ze juz ci przechodzi!!! zdrowka
Ania kropla zawsze bedziesz mile widziana! nasze spotkania nabiora smaczku nowymi forumkami!!!
Lidka z tego co wiem do mill ma 5min, ale autkiem.hihi ale to tez b. blisko
ty pewnie na nowym miescie mieszkasz
mam rodzinke na podwisloczu
Aylin wyslalam ci dojazd do Kochaneczki, bo nie wiem czy ona jeszcze dzis zajrzy
Ania kropla zawsze bedziesz mile widziana! nasze spotkania nabiora smaczku nowymi forumkami!!!
Lidka z tego co wiem do mill ma 5min, ale autkiem.hihi ale to tez b. blisko
ty pewnie na nowym miescie mieszkasz
mam rodzinke na podwisloczu
Aylin wyslalam ci dojazd do Kochaneczki, bo nie wiem czy ona jeszcze dzis zajrzy
Rena28
Madziorka zapomnialam podziekowac za propozycje obiadowe na pewno skorzystam sos pomidorowy lubi a akurat dawno pulpecikow nie robilam jakos tak nie wpadlam na to dodam ze ja robie schabowe z drobiu nie lubie wiprzowego schabu jem jak musze m robie od czasu do czasu bo on lubi a marchewka z ryzem no coz pluje dalej niz widzi:---( teraz zima bedzie bedzie wiecej czasu to bede eksperymentowac w kuchni w lecie to zawsze na szybko cos bo pol dnia na podworku siedzielismy to nie bylo czasu
kasiula222
Kochaneczka własnie dziwię się że tak wcześnie te zęby idą pierwszy wyszedł jak miał 4,5 mies augryzł mnie mały smrodek już kilka razy ale zapiszczałam bo ten ząbek jak igiełka...A z checią bym wpadła tam do Was ale opon nawet nie mam zimowych a teraz u nas biało ...
Ania kropka ja też smaruje dentinoxsem ale na noc albo w nocy jak się wybudza młody tylko od to zlizuje i sama nie wiem czy działa na niego , trzeba przetrwać te zęby
Madziorka Też się cieszę idzie się wykończyć przy ząbkującym dziecku samemu w czasie choroby ...
Lidka zdrówka życzę i współczuje , teraz jakiś wirus chyba że tak każdy choruje
Dziewczyny powiedzcie jak tam na spotkaniu było ???
Ania kropka ja też smaruje dentinoxsem ale na noc albo w nocy jak się wybudza młody tylko od to zlizuje i sama nie wiem czy działa na niego , trzeba przetrwać te zęby
Madziorka Też się cieszę idzie się wykończyć przy ząbkującym dziecku samemu w czasie choroby ...
Lidka zdrówka życzę i współczuje , teraz jakiś wirus chyba że tak każdy choruje
Dziewczyny powiedzcie jak tam na spotkaniu było ???
Ostatnia edycja:
reklama
madziorka hihi
hej
Ja dopiero o 19stej do domu dotarlam, a dziewczyny widze, ze tez nie zdarzyly zajrzec hehe
Spotkanie bylo super, z kazdym mam wrazenie jest coraz fajniej i coraz wieksza ochota na nastepne!!! hihi
wiec wchodzimy w rytm cotygodniowych zlotow !! super
U Wyjezdzalam do Kochaneczki jesienia, a wrocilam w zimie
Kasiula ja rowniez jeszcze na letnich jezdze, ale spokojnie nie jest slisko jeszcze
snieg mokry. temp dodatnia
oczywiscie jak trafilam do Kochaneczki bez problemu tak zgubilam sie wracajac. Pomylilam lewo z prawym. dotarlam na rynek. krecilam sie tam po uliczkach majac nadzieje, ze trafie na wlasciwa droge badz znak na rzeszow...
az dotarlam znow na ulice Kochaneczki i telefonicznie pokierowala mnie we wlasciwym kierunkiu uff
potem troche sie wleklam do rzeszowa, spory ruch. pewnie zima zaskoczyla hihi
ale nie bylo zle. w przeciwnym kierunku masakra wiec smignelam nawet po adama na drugi koniec rzeszowa
kupilismy te opony wreszie
potem szukanie wulkanizacji , ale juz za pozno bylo na zakladanie
jeszcze pare spraw...
i dotarlismy padnieci . glodni ...
dzieki Kochaneczka za goscine!!! bardzo przyjemnie bylo u ciebie w domku,pyszna salatke zjadlysmy i mam nadzieje , ze Michas odesspal spotkanie, a ty sobie odpoczelas po naszym wyjsciu!
Ja dopiero o 19stej do domu dotarlam, a dziewczyny widze, ze tez nie zdarzyly zajrzec hehe
Spotkanie bylo super, z kazdym mam wrazenie jest coraz fajniej i coraz wieksza ochota na nastepne!!! hihi
wiec wchodzimy w rytm cotygodniowych zlotow !! super
U Wyjezdzalam do Kochaneczki jesienia, a wrocilam w zimie
Kasiula ja rowniez jeszcze na letnich jezdze, ale spokojnie nie jest slisko jeszcze
snieg mokry. temp dodatnia
oczywiscie jak trafilam do Kochaneczki bez problemu tak zgubilam sie wracajac. Pomylilam lewo z prawym. dotarlam na rynek. krecilam sie tam po uliczkach majac nadzieje, ze trafie na wlasciwa droge badz znak na rzeszow...
az dotarlam znow na ulice Kochaneczki i telefonicznie pokierowala mnie we wlasciwym kierunkiu uff
potem troche sie wleklam do rzeszowa, spory ruch. pewnie zima zaskoczyla hihi
ale nie bylo zle. w przeciwnym kierunku masakra wiec smignelam nawet po adama na drugi koniec rzeszowa
kupilismy te opony wreszie
potem szukanie wulkanizacji , ale juz za pozno bylo na zakladanie
jeszcze pare spraw...
i dotarlismy padnieci . glodni ...
dzieki Kochaneczka za goscine!!! bardzo przyjemnie bylo u ciebie w domku,pyszna salatke zjadlysmy i mam nadzieje , ze Michas odesspal spotkanie, a ty sobie odpoczelas po naszym wyjsciu!
Podziel się: