reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej - nie wiem czy będę. Musze w poniedziałałek parę spraw załatwić - i mój mąż też. Więc negocjujemy kto auto bierze. Dam znac wieczorem

reklama
Hej laski jak widać spotkanie umówione macie fajnie szkoda że tak daleko do Rzeszowa mam i że się boję jeżdzićpo Rzeszowie hihi
Moje zdrówko już lepiej na szczęście bo już mi trudno było tak funkcjonować siły brak a dzieckiem trzeba się zająć
Wczoraj miałam pracowita sobotę
Zrobiłam sałatkę z buraczków na zimę i upiekłam torta :) :-Djakoś lubię piec i gotować :-)ale mój mąż to łasuch to jest komu jeść ja też teraz dużo wcinam słodkiego , bo karmię Adasia ale mam taką ochotę na słodkie że nie mogę się powstrzymać :-)
Małemu drugi ząbek wychodzi i jest strasznie marudny kupiłam mu dziś camelie na ząbkowanie ,ciekawa jestem czy lepiej pośpi bo dziś co pół godz się budził masakra jakaś może ze 4 h wszystkiego dziś spałam ...
A ja tylko o sobie ...Co tam u was dziewczyny??

hej laski ja neistety nie dam rady musze maksa odebrac o 12.30 a ja do kochaneczki ma cos ok 50 km wiec potrzebowałabym duzo wiecej czasu , a tak to bym chyba tylko wpadła na 30 min i musialabym wracac heeee ostatnio ytez długo nie posiedziałam no ale miło spedziłam te 2 godzinki u Madziorki :) Bylo bardzo fajnie poza małym incydentem mojej małej diablicy , Magda przepraszam Olafka za moja Lenkę :)
Moze nastepnym razem uda mi sie dotrzec na spotkanie :)

hej laski!!!

ja tak tylko na chwilke wpadam napisać że nie dam rady jutro przyjechac a to dla tego że m zabiera mi auto do mechanika(opony zimowe musi założyć i jeszcze jakieś drobe rzeczy do wymiany)a po drugie rozlozyło mnie choróbsko i czuje sie jak by mnie ktos przejechał
:dry:w życiu mi sie tak z nosa nie lalo jak dzisiaj:-(masakra jakas:wściekła/y: leże pod kocykiem z gorąca herbatką i sie grzeje.

to ja mam propozycje......bo widze że i aylin i iwicik też nie bedzie to może na spokojnie spotkamy sie po dlugim weekendzie???co wy na to?????
ale to tylko moja propozycja zrobicie jak będziecie chciały:tak:

buziaki

iwicik-czemu nie zadzwoniłaś??? wpadła bym do Ciebie i bym Ci pomogla:tak: a ty taka zosia samosia jesteś:-D;-)

madziorka-oj jaka szkoda że nie przyjechalas do mnie wczoraj:-(siedziałam z dzieciakami cały dzien sama w domu i sie nudziłam.

Dziewczyny w takim razie czekam na decyzje, bo wychodzi na to, ze tylko ja pojade? to moze przelozmy spotkanie na inny termin, chyba , ze Aylin i Lidka choc przyjada?

Iwcik nie przejmuj sie, Olaf napewno juz dawno zapomnial. Tak jak wspominalam wam znam kilka przykladow dziewczynek i nie raz Leon oberwal czy zostal pogryzionyl, ale dziewczyny wyrosly i teraz sie dogaduja. natomiast moi chlopcy poki co nie bija, choc czasem to nawet wskazane u Leona, by bylo hehe ale przy najmniej nie wraca z podbitym okiem do domu hehe

Iwcik musialabys kogos do odebrania Maxia zorganizowac nastepnym razem , bo bedzie ciezko sie spotkac u Kochaneczki. do Rzeszowa masz blizej. wiec nastepnym razem dojedziesz tutaj mam nadzieje

KOchaneczka wez ty sie jedzeniem nie przejmuj, ja cos do kawki przywioze, i wystarczy
u mnie marna salatka, a prawie nic nie zjedzone bylo, a jeszcze mialam w planie tarte robic hehe tyle. ze zapomnialam...
wiec Ty nie rob sobie klopotu
bedziemy gadac, a nie jesc! hehe

jezeli w ogole jujtro przyjedziemy....

ja juz trase obczailam. powinnam trafic

No ja własnie załatwiłam auto - czyli moge być. Najwyżej się spóźnie.

Magda nie przesadzaj sałatka była pyszna - tylko my zamiast jeść gadałysmy :) Weź kombinezon do kochaneczki jak mozesz :)

A i ja adres poprosze - bo nie trafie :)

Laski, jeżeli nie możecie jutro to zgadamy się w następnym tygodniu.
Madziorka, a Ty jeśli masz czas to nawet sama z Olafem wpadnij. W końcu to nie jest tak daleko od Rzeszowa. 15minutek drogi. Jak się zdecydujesz to możesz mi nawet rano smska napisać. Ja się już psychicznie nastawiłam że sama jutro nie będę :)

Aylin, no to super. Wygrałaś walkę o auto, rozumiem? ;) Przypomnij mi jak jutro będziesz żebym Ci pokazała buciki zimowe na Martynkę. Mój ubrał 3 razy i już za małe, a są cieplutkie i na twoją powinny być. Chociaż nie wiem czy nie za duże. Zobaczysz sobie.

Kasiula, Adas dorobił sie juz 2 ząbków? Michaś konczy dzisiaj 7 miesięcy i dalej szczerbaty. Może to lepiej, uchowałam piersi całe ;)
A do Głogowa kochana zapraszam!

Iwcik, Lidka, może jednak wpadniecie?

Rena, a Ty? Byłoby super. Mam nadzieję że poczytasz nas jeszcze dzisiaj i przyjedziesz!

Ja zmykam laski i czekam na was jutro o 10. :)

reklama
wlasnie wisialam na telefonie z Lidka
bidulka przez nos mowi... niech sie kuruje, bo otwarcie city centre nadchodzi!!!

Dobra dziewczyny to ja przyjade wobec tego
tez sie nastawilam, ze mam jutro "busy" dzien hehe
wiec rano do KOchaneczki, a pozniej reszta spraw

postaram sie byc ok godz 10
Kochaneczka gdyby sniegiem nawalilo przez noc i drogi u Was byly niepewne na stare ,lyse opony to daj znac, bo wiesz z dzieckiem jade ;-)
poprzednia zime cala tak przebimbalam, ale mysle ze one przez ostatni rok sie jeszcze bardziej wygolily wiec wiesz... hehe
no, ale ja glowna droge jade to dam rade!

Aylin zaraz kombinezon spakuje, bo jutro zapomne :-)

pozdrawiam

Do góry