reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski jestem jestem czytam was ale z napisaniem jest ciezko bo wiecznie cos sie dzieje bo u mnie budowa ruszyła ale na szczescie chyba dzisiaj skonczą wiec mam nadzieje ze bede juz czesciej urwanie glowy ale jak jade na budowe i widze juz te zasysy to buzka sama sie smieje heeeeeeee

Kochaneczka chyba faktycznie telepatycznie cie poczulam heeeeeeeeee super ze jedziecie do Zakopca ja jade na niedziele z rodzicami i znajomymi ze slaska nad soline bo chca jechac bo nigdy tam nie byli a to zagozali zeglaże wiec ciagnie ich tam bo kazde wakacje spedzali na Mazurach ale wtym roku odwiedzili moich rodziców i mnie i dwa tygodnie spedzaja tutaj urlop sa mega zachwyceni widokami i wogóle heeeeeeee

a to moja mała diablica heeeeeeeeee

Załączniki

• Zdjęcie0267_001.jpg
    Zdjęcie0267_001.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
a zapomnialam o fotkach kuchni zadnej rewelacji nie ma ale jest duzo lepsza niz stara heeeeeee

Załączniki

• Zdjęcie0262.jpg
    Zdjęcie0262.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 61
  • kuchnia2.jpg
    kuchnia2.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 36
  • kuchnia.jpg
    kuchnia.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 42
Anek to tak jak u mnie Milena ciagle dupcie odparzona miala nawet w Pampersach huggisach i happy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale to miala takie okresy nie ze ciagle a Piotr dupcia cacy po kazdych a do kauflandu to ja mam daaaaaaaaaaaaaaaaleko siostrze dupy juz zawracac nie bede bo dziewczyna zakochana to nie ma glowy do pieluch hahahaha ja kupuje w delikatesach centrum jak mi sie nie chce lezc do biedronki (a mam 5 min piechota do biedronki:-D:-D:-D:-D) bo jakos specjalnie mi nie podchodza bo sa sztywne w pasie zero gumek a i zapach taki sobie ostatnio mi kolezanka worek caly odsprzedala za 30 zl bo jej corce nie podeszly i lezaly tak sobie wiec skorzystalam bo to byla duza paczka, huggisy z promocji biedronkowej czesto kupuje bo one wychodza tez super a pudelka mam na rupiecie potem....a kupuje jeden rozmiar dla piotrka i Mileny bo ona jeszcze w nocy sika wiec musze miec takie w pasie rozciagliwe:tak::tak::tak:

aaaaaaaaaaaa zapomnialam sie pochwalic ze kupilam wozek wczoraj przyszedl super zadowolona jestem:) bo kupilam w okazyjnej cenie dzis przeszedl pierwszy spacer tylko ledwo upchnelam do bagaznika a mial sie miescic w kazdym :szok::szok::szok::szok: i dzis zakupilam Milence lozko juz stoi w pokoju a co bede wymyslac poszlam rano (u nas dzien targowy dzis i mozna przebierac w lozkach i cenacha ze facet chcial tylko 550 zl za lozko podwojne to nad czym sie zastanawiac:-D:-D:-D ) w poludnie przywiezli i Milena zadowolona ze ma w koncu swoje lozko jeszcze tylko fotelik i tyle zakupow bo na koncie pusto:no::no::no: tylko wniesc nie zabradzo chcieli wiec stwierdzilam ze co tam damy rade z siostra we dwie bo nie takie ciezkie ale sasiedzi z parteru sie zlitowali i nam pomogli:-D:-D:-D dobre chlopaki nawet na browara nie chcieli wziasc:baffled::baffled::baffled:

Iwcik kuchnia bardzo ladna a Lenka to duza pannica:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
hej, zmieniłam dady na pampersy (jeszcze ciążowy zakup) no i jest lepiej, czerwone kropki znikają...

Iwcik kuchnię masz w kolorach, jakie lubię...a córka chyba wysoka, jak na dwulatkę (ale może ja się po prostu nie znam)

Ostatnia edycja:
hej dziewczeta - jutro w REAL promocja - 12% na zakupy. Trzeba tylko kupon z punktu obsługi klienta wziac. I pampersy taniej wyjdą :) akurat i tak sa na prpmocji :)

fajnie Wam ze macie hipermarkety u siebie mi zostaje tylko Biedronka ewentualnie rossman ale to i tak musze dojechac 5 km:no::no::no::no: ja tak szybko bo ide juz nyny bylam dzis u dentysty i tak mnie zab boli ze na proszkach jade a ma bolec do 3 dni wykoncze sie:no::no::no: niestety zab do leczenia kanalowego 250 zl nie moje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: z papierami w Mopsie bylam i tez nic nie zlatwilam bo sie okazalo ze mam zle wypelnione zaswiadczenie z pracy no i w spoldzielni swistka tez nie dostalam nosz kurde nie wiem tydz czasu glupi swistek wypisuja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w srode jeszcze do gina ide mam nadzieje ze zdaze do piatku z tym wszystkim:wściekła/y::wściekła/y: poza tym u nas nic nowego Piotrus opanowal podloge:-D:-D:-D nie bedzie juz siedzial w lezaczku czy w lozeczku nic tylko podloga i pelza jak gasienica:-D:-D:-D w mig dociera z jednego konca mieszkania na drugie i musze wszystko chowac przed nim:no::no: gorne zabki ida wiec poszedl w ruch zel:-D:-D:-D Milenka spi w soim lozeczku ale i tak w polowie nocy przychodzi po tatusia i tatus musi isc z nia do jej lozka:-D:-D:-D

zmykam paaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
hej laski
jestem i ja wekend przeleciał jak z bicza i jeszcze tydzien i do szkoły masakra zacznie sie wozenie tam i spowrotem hmmmmmm ja chce latoooooooooooooo

w niedziele byłam z rodzicami nad Solina no i nawet nasza Lidka tez była i niezle sie bawiłysmy na wesołym misteczku haaaaaaaa ze w drodze [owrotnej wracalam na boso do auta i blada jak sciana haaaaaaaaaa wiecej juz nikt mnie nie wyciagnie na takie bujawki w dziecinstwie lubiałam hustawki do odbitek ale ta tpo była mega hustawka i jak doszła do odbitki to masakra żołądek mialam w gardle haaaaaaaaaaaaa cała droge powrotna do domu przespalam bo było mi niedobrze haaaaaaaaaaaa
wczoraj to wzielismy sie za krecenie zbrojenia na wieniec bo maz ma miec od 1 urlop to bedziemy zalewac wieniec i słupy tylko trzeba je jesczze zaszalowac heeeeeeeeeeee

dzieki za komentarze co do kuchni mi sie tez podoba ja lubie takie mocne zywe kolory :)

a lEnka ja wiem czy duza no moze i tak ale ma po kim bo maz wysoki a ja do niskich tez nie naleze heeeeeeeeee

Rena no to masz mała gąsienice w domu haaaaaaaaaa :)

hej, dzisiaj nasza umówiona niańka zadzwoniła, że zachorowała i ma mieć operację, musimy szukać nowej, wiem, że marne szanse, ale może któraś z was zna jakąś godną polecenia?

reklama
Iwcik małej miała pilnować babcia, ale się okazało, że nie może, a na żłobek zrobiło się za późno, więc zostaje niania, a będziemy jej potrzebować na niecały rok (do pracy wracam 20.09), bo mam nadzieję, że potem będzie jednak żłobek...

a mieszkam na Nowym Mieście, okolic Tesco...

Ostatnia edycja:
Do góry