reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc dziewczyny
my juz wrocilismy znad morza
pogoda nam sie bardzo udala
tymbardziej niedowierzalam ze w tym czasie tutaj panowala jesien...
ups zabralismy wam slonce
ale wraz z naszym powrotem upaly rowniez na nowo doskwieraja wiec nie ma co narzekac hee
dzieciaki szalaly na falach i w piachu
codziennie plazowanie, kapanie
choc upalow takich jak tutaj nie bylo aczkolwiek nie narzekalismy i cieszylismy sie sloncem ,
bylismy z paczka znajomych z dziecmi. wiec wesolo, codziennie inna plaza
troche w okolicach gdanska. i kilka dni tez mieszkalismy kolo Łeby

prosto znad morza pojechalismy w gory wczoraj
tam spedzilsimy caly dzien. zostawilismy Leonka,
i wrocilismy do JArka
i troche spraw do ogarniecia
panienski mojej sis
planujemy weekend w krynicy., panitball i niespodzianki plus impreza
takze trzeba robic gadzety, itd
jutro rezerwujemy noclegi, i reszte

poza tym jeszcze troche do mieszkania zakupow i w sobote montowanie kuchni
wroce to bedzie ready i w nast tyg bede wypakowywalam sprzatala., zeby zdarzyc do wrzesnia
pewnie zanim sie ogarne to pojedziemy do bielska bialej na wesele sis a potem to juz Pkole i zycie w rzeszowie hehe
na ostatnia chwile ale zdarzymy. musimy hihi

dzieciki zdrowe, szczesliwe, wesole, na razie zadnych problemow

mam nadzieje ze u Was rowniez kolorowo!!!

Anek jakis slodziak!

pozdrawiam

reklama
Aylin to ciekawe, bo normalnie to tam strasznie drogo jest ogólnie, może się przejdziemy, bo mamy rzut beretem do millenium...

mają dni z kartą live style - jak nie masz to mozna zalozyć w 3 minuty u nich. I powiem Ci ze z tą kartą juz nie jest tak drogo - dostaje się bardzo czesto oferty na maila w naprawde niskich cenach. Ostatnio kupiłam pampersy premium care 90 sztuk za 49.90 i dodatkowo chusteczki były za 1 grosz. Ja poluje na promocje :)
Bo normalne ceny pieluch sa straszne.

Hej, ja jutro wybieram sie na zakupy wiec zapoluje na pampersy :)
Dzisiaj odwiedziły mnie moje dwie kuzynki. Ostatnio juz od lat widywałyśmy sie tylko w święta i to zazwyczaj w pośpiechu, przy stole pełnym ciotek, wujków. Dzisiaj przyjechały na caly dzien, było ssuper. Poplotkowałysmy, żałuję że mieszkają tak dalejo (jedna w Łodzi, druga w Paryżu). A późnym popołudniem pojechalismy do moich rodziców popluskać sie w basenie, woda troche zimna brrr ale fajnie było :)
Jutro zakupy, pojutrze pakowanie, a w piątek Zakopane :)

ps. Aylin, z tą wodą żartowałam ;)

kochaneczka to dobrze bo sie zaczelam martwic o ciebie :p

Ania - i dobrze zes sie nie wybrała. o 9.30 juz nie było... i raczej nie bedzie

Ja sie wybrałam! I nie było.... Wiec w tesco kupiłam, też małą promocyjke zrobili. Dziewczyny, jutro musze nas spakowac, w piątek rano wyjeżdzamy. Już mnie głowa boli ;) Michał ostatnio jaki kochany (śmieje się, bawi, chce siadać, jest cudowny!), taki rozdarty! Śpiący jest a usnąc nie może i darcie... Mam nadzieje że mu minie wraz z upałami. Tylko jak ja ten weekend przeżyje... ;)
Iwcik nam juz totalnie zaginęła. Może ją ściągnę telepatycznie. Iiiiiiwcik?

a ja nie kupuje Pampersow (no chyba ze te sleep&play jak jest promocja dobra) najlepsze wg mnie Dady:-D:-D:-D no i najtansze Piotrek ma taka skore ze odpukac ani razu pupy odparzonej nie mial:szok::szok::szok: nawet kremu do pupy nie uzywam tylko tyle co po kapaniu mu smaruje a Milena miala jakies takie dziwne okresy ze najlepsze pieluchy nie pomagaly dupcia byla odparzona i juz! ale jakbyscie juz mialy problem z odparzeniem to mam mega skuteczny sposob na to goi sie wszystko raz dwa:tak::tak::tak::tak:

ja sie wlasnie relaksuje przy piwku:-D:-D:-D dzieci male i duze spia wiec cisza i spokoj...oj dzis Milena miala wyjatkowo zly dzien normalnie az poszlam do apteki po valerin bo moje nerwy juz nie wytrzymywaly:-:)-:)-(

Anek Bartus jest cudny:tak::tak:
nas mozna podziwiac na facebooku jakby ktos chcial to zagladnac:-D

Ostatnia edycja:
Aylin szkoda, że nie zajrzałam tutaj, bo wczoraj poszłam i pampersów nie było, były dwójki tylko, ale kartę sobie zrobiłam, może następnym razem coś się upoluje...

Rena co to za sposób??? my też jedziemy na Dadach, ale ostatnio mała ma takie czerwone punkciki na pośladkach, pewnie od pieluch, bo od czego...

Ania a moze potowki? spróbuj potrzec po kapaniu zwykla maka ziemniaczana jak zniknie znaczy ze potowki:tak::tak::tak: a sposob prosty podsuniety przez znajoma trzeba na zmiane odparzenia smarowac clotrimazolem i tormentiolem(to raczej w przypadku dziewczynek gdzie oprocz pupy zwykle okolice warg sromowych tez sa czerwone i moze wdac sie jakas infekcja) przy czym trzeba zmyc wczesniejsza warste kremu ciepla przegotowana woda i smarowac raz tym a raz tym u nas dzialalo super a Milena czasem miala taka dupcie czerwona ze masakra:no::no: no i rada taka zeby uzywac do smarowania pupy np bephanten (tez jest rewelacyjny na oparzenia) albo alantan albo zwykla masc linomag a sudocrem to juz ostatecznosc jak odparzenie jest...wogole nawet w szpitalu nie zalecaja sudocremu a stary sprawdzony linomag...wiec ja sudocrem kupilam raz i wiekszosc opakowania sie zmarnowalo Mileny skora nie toleruje cynku:no::no::no: jakos tak ma ze zamiast lagodzic to ona dostawala szalu darla sie ze ja piecze i trzeba bylo szybko zmywac to tylko jak mala byla smarowalam no albo przy duzych odparzeniach...a Piotrkowi smaruje uniwersalnym kremem Bambino i jest luks...:tak::tak::tak: a jaki wydajny:szok::szok: a Nivea baby na odparzenia smaruje sie ja bo jest rewelacyjny po goleniu nog ja mam zapalenie mieszkow wlosowych i po goleniu wyskakuja mi takie drobiutkie krosteczki a po tym kremie nie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
RENA jest promocja na pampers sleep&play w Kauflandzie wlasnie zakupiłam wczoraj zobaczymy czy będa dobre bo my do tej pory też na Dadzie moje dziecię na szczęscie toleruje wszystkie pampersy dlatego kupujemy tanie póki co niemiał do tej pory ani jednego odparzenia nawet lekkiego zaczerwienienia a niczym mu nie smaruję córcia tolerowała tylko pampers:szok: miała często odparzenia.
KOCHANECZKA udanego wypoczynku w Zakopcu my wybieramy się we wrzesniu o ile bedzie kasa.

Do góry