reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

wypelniłam :)

Kochaneczka - a ja gumek nie znosze :) wiec teraz zostało mi: zastrzyk (nie lubie igieł), tabletki, implant (nie stac mnie), loteria oraz szklanka wody zamiast :)

Więc z tych metod tabsy wygraly :)

reklama
Kochaneczka tak czy inaczej trzeba uważać, moja mała od miesiąca je już jedną zupkę dziennie, ale dodatkowo do cyca, spodziewam się @ kiedy to będzie osobny posiłek, poza tym za m-c wracam do pracy i pewnie częściowo przejdziemy na mm więc wtedy to już na pewno dostanę...chociaż wcale za tym nie tęsknię, ciekawe czy coś się zmieni w tym temacie, znajomą po dwóch porodach zaczęło strasznie zalewać...

m dzisiaj powiedział, że Kinia jest taka cudowna, że możemy zaraz zabrać się zarobienie następnego dziecka, po czym dodał, że żartuje:eek:, może kiedyś mu się odmieni, bo trochę mi szkoda, że mała nie ma żadnych bliższych kuzynów, ani moje siostry ani rodzeństwo m nie ma dzieci więc na spotkaniach rodzinnych mała będzie jedynym dzieckiem (no chyba że coś się zmieni)...

Hejka.
U nas zwariowane dni:szok: M przyniósl córce pieska szczeniaka ile radochy ma a ile kłopotu z nim wszędzie włazi wszystko gryzie bawić się chce niewiem czy podołam jeszcze z opieką nad psem:no:
RENA co do fotelików napewno odradzam taki łączony czyli podstawka i oparcie nic bardziej badziewnego miałam taki przy córci odradzam,napewno dobry będzie taki z regulowanym oparciem odpowiednio długimi pasami coby zima w kurtce dały się zapiąć no i bezpieczny wypadajacy w testach zderzeniowych dobrze tylko zapewne koszt dośc duży.Co do wózka szkoda że mieszkamy daleko od siebie bo ja mam fajna różową parasolkę chętnie kupiłabym coś w chłopięcych kolorach.
Mój już je obiadek jako oddzielny posiłek no i @ dostałam 2 sierpnia strasznie obfita była ale u mnie to norma wcześniej miałam krótkie nieregularne krwawienia wziełam to za okres niestety po wizycie u gin okazało się że to z rany na szyjce nadżerka wróciła po ciązy bo wcześniej miałam wymrażaną,czeka mnie ponowny zabieg i dopiero wtedy moge założyć sobie spiralę u mnie juz wszystkie metody odpadają niestety:no:

Anek no mi rozowa nie bardzo wiesz bo to dla Piotrka chcialam:-D:-D fotelik kupie albo Graco albo Maxi Cosi te wieksze foteliki nie maja pasow swoich zapina sie tymi samochodowymi tylko wlasnie nie wiem czy to dobre rozwiazanie:baffled::baffled::baffled:

a wozek poluje na taki model nie jest to parasolka ale tez jest lekki maly i wszedzie sie miesci http://allegro.pl/espiro-magic-4-i2556177785.html

Ostatnia edycja:
ale tu pusto???????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
co jest z Wami? cieplo sie zrobilo i od razu cisza:-D:-D:-D

ja sie musze pochwalic ze mezus sie spisal i nie zapomnial o rocznicy wczoraj dostalam czekoladki i wino wegierskie:szok::szok::szok: a dzis zabral nas na wycieczke zaczelismy od McDonald's w Debicy potem pojechalismy do Globikowej gdzie atrakcja dla dzieci ogromne dinozaury plac zabaw i wieza na ktora nie wyszlam a szkoda bo ponoc z samej gory widac Tatry:szok::szok::szok: ale przy drugim poziomie zaczelo mi sie krecic w glowie i nie bylo mowy o wyjsciu na gore mam ogromny lek wysokosci niestety:-:)-( potem kawa u tesciowej i jeszcze po drodze u moich rodzicow i wrocilismy na 20ta do domu dzieciaki mega zadowolone:-D:-D:-D ja tez bo w koncu jakies atrakcje hihihi niewielkie ale zawsze cos:tak::tak::tak:

Hejka.
Ups..RENA dostalam chyba zaćmienia umysłu czytając Twoją wypowiedź o wózku he he
Fajnie że M pamiętał o rocznicy i miło spędziliście czas mój to zabiera ale kolegów na ryby..:no:

Rena, wiem jak to jest- przed porodem miałam co misiąc dzien wyjęty z życia. Aktualnie cieszę się brakiem @ :)
Aylin, ja to bym wode wybrała! ;):p
Anek, Ty na serio z ta spiralą? Ja bym się bała chyba.

Mój Michał zajada zupkę jako oddzielny posiłek i kaszkę jako kolejny więc powinnam się spodziewać @. Po weekendzie (bylismy na weselu wiec tesciowa karmiła go z butli) zauważyłam że mam mniej pokarmu... Mam nadzieje że mi nie zanikł tak szybko...
O wesele nie pytajcie... Mój m popił wiec odwiozłam go wczesniej do domu a sama wróciłam spowrotem na wesele, a co! Stwierdzilam że nie bede marnowac wieczoru, zwłaszcza że byli znajomi ze studiów, pobawilismy.
Upały wróciły a y w piątek do Zakopanego, mam nadzieje że bedzie ponizej 30 bo Michał sie ugotuje!;)

kochaneczka - a dlaczego woda?? znosisz źle hormony czy się boisz?

Dziewczyny jutro i pojutrze w superpharm pampersy sa na promocji za 29.90

Pozdrawiam

reklama
Mam juz 6 miesięcy..:):)

Załączniki

• P1020928.jpg
    P1020928.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 32
Do góry