hallo laski wracamy na forum:-);-)!!!!!!!!!
proszę sie meldować po kolei
hej mamuski!!!
witam w czwartkowy pochmurny ale cieply dzien
dzieci mi spią,krystian szaleje na dworze a ja pranie nastawiłam,posprzatalam obiad ugotowałam i teraz odpoczywam
u nas wszystko po staremu,nic ciekawego sie nie dzieje.no dzis troszkę sie działo bo jestem po kłotni z moja tesciowąmatko jak mnie ta baba w....ia!!!!!!!!!od dwóch dni coś wisiało w powietrzu bo chodziła i tylko fuczała az dzis cos powiedziała do krystiana i nie wytrzymałam wygarnęłam jej wszystko i teraz bede miała spokój na jakie 2 tygodnie bo nie bedzie sie odzywać do mniea mi to jak najbardziej odpowiada.
aha jeszcze sie wam pochwalę ze w końcu udalo mi sie kupic sukienke na wesele,mało tego kupiłam jeszcze buty i torebkę została mi jeszcze biżuteria i będe ubrana od stóp do glów
wczoraj popołudniu była u mnie nasza iwicik z maksiem na kawce(w końcu dotarła)fajnie było!!!maks zaprosił mojego krystiana na urodziny wiec we wtorek ja wyruszam do iwonki na kinder bal
jutro zakończenie roku szkolnego huuuurrrrraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak ja sie cieszę z tego powodubardziej chyba niż mój krystian,nareszcie nie bede musiała zrywac sie rano i odwozic krystka do szkoły.
oby te wakacje jak najdłużej trwały i były upalne.