Aylin mam taki sliczny pajacyk z czapeczka rozmaiar jak na wczesniaka moja Milenka tez byla malenka miala tez 51 cm co prawda ciut wiecej wazyla ale przez pierwsze kilka dni pajac sie sprawdzil moglabym Ci podeslac jakbys chciala?tylko nie wiem czy jest u mnie czy u mamy no a teraz jest taka duza ze juz mam dosc odpowiadania na pytania czy ona ma 3 latka no a na Piotrka to pewnie niedlugo rozmiar 80 bedzie za maly dobrze ze krotkie spodenki sa krotkie bo juz dawno bylyby za krotkie
Jak masz to chętnie odkupie- bo niestety nigdzie nic nie mozna dostać. Myslalam ze na szmatach cos bedzie - bo czasem sie trafi, i kolezanka dziś kupiła - pisze jak byk 50 cm, ale dalej za dlugie. Licze ze do 56 moze szybko urośnie. Na razie mam 1 body - idealne, 2 pajacyki z takiej mniejszej 56 - nie plywa w nich az tak strasznie. Plus za duzych ciuszkó jest taki ze nie mam problemów z ubieraniem. Minus - ze co chwile musze lapki jej wyciągać. I często budzi się z 2 nozkami w 1 nogawce
Madziorka - dzieki, znieczulenie dostalam - ale efektów nie odczulam
Kochaneczka - zpomnialam ci odpisac - tak, wody naprawdę mi w sklepie odeszly. W delikatesach frac na lwowskiej. Chyba szybko mnie tam nie zobaczą Ale moze nikt nic nie zauwazył