reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Cześć dziewczynki :)

Byla na dniach głogowa z czystej ciekawości, i powiem wam ze jak dla mnie atrakcji za wiele ni bylo. Byc moze wieczorem cos wiecej - ale ostatnio od dłuższego chodzenia zaczyna mnie bolec cześć ciała spojeniem łonowym zwana. I to tak ze chodzić nie moge... Więc mąż jedzie wieczorkiem sprzatac po imprezie a ja grzecznie w lóżeczku.
Duzo atrakcji dal dzieciaków bylo - i co najważniejsze bezpłatne.
NIestety z Kochaneczką sie nie widziałam.
Ale moze kiedy indziej. W końcu sezon na imprezy plenerowe dopiero się rozpoczął :)
Pozdrawiam :)

reklama
Hejka.
No i po chrzcinach:-DBartus byl bardzo grzeczniutki całą mszę tylko sie rozglądał a potem prawie cały czas spał a ja spokojnie imprezowałam.Juz dzisiaj zaliczyliśmy masaz i ćwiczenia powoli powoli jest mała poprawa.
AYLIN u nas imprezy plenerowe byly w poprzedni weekend był kabaret Kopydłowo i Norbi troszke bylismy z małym ale pogoda niedopisala i trzeba bylo sie zbierac do domu.
IWCIK Dla synusia gratulacje zdobytego medalu pewnie wielka radośc dla niego.Moj gra w pilke nozną w okregowej drużynie puli co narazie zdobywa doswiadczenie.
Dawno nie wrzucałam jego zdjęc bo strasznie broni swojej prywatnosci ale wczoraj dał sobie zrobic pare fotek.
A to mój najstarszy i najmłodszy

Załączniki

• P1020716.jpg
    P1020716.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 29
  • P1020706.jpg
    P1020706.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 42
Hej dziewczyny,
Anek, jakiego ty masz przystojnego syna! Będzie przebierał w damskim towarzystwie:tak: A w ogóle masz bardzo podobne do siebie dzieci.
Lidka, Ty to masz dobrze. Mój m sporo pomaga w domu i przy dziecku. Mamy partnerski układ. Ale co do gotowanie to chyba tylko jajecznice i kanapki mi serwuje :-)
Co do mojego m to dopiero nie dawno do pracy sie wybrał. Rano leczył kaca po wczorajszej imprezie. Chrzciny były całkiem udane, do domu wrócilismy przed 21. Troche sie nasłuchałam od mojej mądrej szwagierki jak to sie powinno wychowywać dziecko ale mam to daleko w powazaniu:-pNie jestem zwolenniczką teorii że dziecko musi sobie popłakać, ma leżec plackiem i oglądac sufit. Więc mamy inne podejścia;-)
A na Dni Głogowa nie dotarłam, ale w sobotę koncert HEY było słychac u mnie w domu. Wiec nalałam sobie pół lampki wina i delektowałam sie muzyka na tarasie:-)

hej mamuski!!!

witam sie i ja poniedzialkowo korzystam że piotrek zabrał dzieci na pole a ja posprzątałam kuchnie po obiedzie i teraz z kawką zasiadłam przed bb.
u nas pogoda dzis jest w kratke raz jest takie duszno że idzie sie wykończyć a za chwile deszcz pada i tak jest od samego rana marze by powróciły upalne dni!!!

a co u nas.........
ja już zdrowa jestem,dzieci w sumie też ale jeszcze od czasu do czasu mi kaszlą caly czas robie im inhalacje i mam nadzieje że na dniach przestaną mi kaszlec.
weekend minoł nam szybko w sobote wieczorem byliśmy na grillu u znajomych a w niedziele cały dzien spędziliśmy u mojej mamy.a dzis poniedziałek i powrót do rzeczywistościno ale nic byle do soboty

buziaki

anek-ale ty masz przystojniaków w domu:tak::-D
a ty super wyglądasz.

iwicik-jak lenka się czuje???
a ty zamiast korzystać że dzieci spią zająć sie porządnie mężem to klikasz na bb
:-D:-D;-)oj muszę z twoim krzyskiem porozmawiać;-):-p

kochaneczka-nie słuchaj żadnych rad od nikogo:no:ty jesteś matką i ty sama doskonale wiesz jak masz wychować i opiekować sie swoim dzieckiem:tak:

lidka gdzie ty miszkasz??? Bo chyba w jakims innym rzeszowie :) U mnie wcale duszno nie bylo....

najadlam sie wlasnie arbuza z truskawkami i zastanawiam sie czy dopchac jogurtem wisniowym.... czy bedzie to przesada???

kochaneczka - ty koncert Hey sluchalas tak jak ja T Love na juwenaliach :) I sztuczne ognie na juwenaliach tez z perspektywy balkonowej.

Info dla karmiacych - piwo Bavaria 0,0 jest w realu po 1,99 :)

hej hej

u nas tez po super weekendzie
mielismy gosci. naszych super przyjaciol z dzieciakami. wiec w sb imprezowalismy hihi
w niedziele po obiedzie pojechalismy do rzeszowa. wrocilismy o 22
znow cos tam nam sie pozmienialo w wykanczaniu mieszkania
co chwile nowe wizje hehe

juz sie nie moge doczekac
dzis montuja schody, juz pewnie sa...
jutro adam zamawia kuchnie...

dzis mialam tez szybki dzien
przypomnialam sobie wczoraj ze prawdopodobnie dawno nie placilam ubezpieczenia auta. adam sprawdzil. okazalo sie ze od pazdziernika jezdze bez ubezpieczenia :szok:
wiec polecialam dzis i za rok zaplacilam. ehh
dobrze ze nic sie nie wydarzylo w tym czasie

ja to jestem zamotana..

potem jechalam na oparach po leona i w kazdej chwili moglo mi auto stanac. ale w pore zatankowalam ufff

ja sama z dzieciakami do srody
ale potem 4 dni weekendu wiec super
choc w sobote bede caly dzien sama z chlopakami bo Adam jedzie na euro do Lwowa

mialam jechac z dziecmi w gory, ale Adam stwierdzil ze fajnie bedzie spedzic ten czas tutaj sami. razem
bo ostatnio ciagle cos sie dzieje i Adam sporo jezdzi. poza tym w pt przyda sie cos na mieszkaniu podgonic korzystajac z wolnego

wiec my w pt pojedziemy do rzeszowa z Adamem
gdzies sie powlocze moze po sklepach
mame odwiedze i do wieczorka zleci

Lidka jak bedziesz w Rzeszowie to moze sie gdzies umowimy? chyba ze masz plany na dlugi weekend
sama jeszcze nie wiem jak to w pt z czasem wyjdzie hihi ale byloby fajnie wreszcie sie poznac!

no i ciesze sie, ze juz jestescie zdrowi! oby tak dalej!
Anek gratulacje dla dzielnego BArtusia. i synkow masz swietnych!!! gratuluje!!! widac jaka jestes szczesliwa! hihi

KOchaneczka kazdy ma swoje metody na podejscie do dzieci. a te wszelkie "dobre" rady to mozna wysluchac a robic swoje nie?
ja tez nie jestem zwolenniczka wyplakiwania sie dzieci
czasem oczywiscie ze sie zdarzy ze maly pomarudzi przed spaniem. nawet poplacze. ale to jednak co innego..

jak Leon byl malutki to na topie bylo to wyplakowanie sie. raz sprobowalam aby go nauczyc samodzielnego zasypiania ale nigdy wiecej. on potrzebowal nas. a potem sam zasypial bez problemu
a OLaf od urodzenia praktycznie sam zasypia

nie mozna jednej metody do kazdego dziecka traktowac

tam nawet bylo to dokladnie opisane na minuty. no masakra jakas heheh
to sie rozpisalam... hiihh
Aylin oj wspolczuje bolu ale to juz dlugo nie potrwa!!!
Iwcik gratki dla MAxia!!!

pozdrawiam

Aylin chyba sie zgralysmy z postami hihi

no tak u Lidki pogoda zwykle nieco sie rozni ehhehhhe hihi
no ale akurat dzis to sie zgadza, jak wychodzilam spodziewalam sie zimna,,,, a tam duszno, potem deszcz pokropil. ale generalnie cieplo dzis bylo, a moze dla mnie? bo ja dzis biegalam ciagle. potem dzwigalam zakupy i inne *******y po schodami. plus dzieci
no i @ wiec moze dlatego napady dusznosci hihihihi

A rzeczywiście pisalysmy w tym samam czasie...

Podoga barowa dzis - a moze u Lidki inna?? Kurcze leje, nic mi się nie chce. Chyba z rozpedu torbe przegladne - tj dokladnie pepiery do szpitala. Bo do torby to juz nic wiecej chyba nie wejdzie. Musze dopakowac tylko jakies rzeczy na wyjście ze szpitala - i pieluszki dla małej. Ale to jak mój kupi.

A własnie - dziewczyny jest taki progrma "dla mamy i maleństwa" na stronie Portal Dbam o Zdrowie - www.doz.pl. Bardzo fajne ceny mają na pieluchy - lepsze niez promocje w supermarketach. Zamawia się do wybranych aptek i odbiera. Warto się zapisać.

Pozdrawiam was serdecznie :)

Aylin dopytaj Kochaneczki jak teraz jest z tymi torbami na rycerskiej bo wczesniej bylo tak ze rodzace musialy przepakowac do reklamowek najpotrzebniejsze rzeczy a reszte oddac tatusiom:baffled::baffled: a rzeczy na wyjscie dla siebie i maluszka spakuj do innej torby m przywiezie jak bedziecie wychodzic...

reklama
Kochaneczka no to mialas fajny koncert na tarasie z winkiem w reku tylko chyba faceta tam brakowało co???????

Aylin no to u ciebie juz normalne jakies bole moze lada dzien i urodzisz kochana :)

Anek kurcze ale masz fajnego bobasa jaki duzy , no młodziez ci rosnie i nie dziw sie ze broni swojej prywatnosci heeeeeee
a ty laska swietnie wygladasz a kolor sukienki swietny ostatnio zaczeły mi sie podobac ciuchy w takim kolorze

Lidka mi tez juz sie nie chce nic heeeeee przyjedz babo do mnie na kawe heeeee

Madziorka to kiedy przeprowadzka na rzeszow ???? ale ci zazdroszcze takiego wykanczania ja dopiero fundamenty stawiam heeeeeeeeeee , moze bysmy sie razem spotkały kiedy na rzeszowie razem z Lidka bo on to ma blisko rzut beretem bo nakwiatkowskiego mieszka , a ja czesto u niej bywam wiec moze udałoby sie nam w trójke spotkac ????

A mi laski nic sie nie chce zimno pochmurno czasem deszcz , pranie zrobilam to nic nie schnie wiec sie wkurzyłam i poszłam zapaliła w centralnym teraz schnie heeeeeeeee
dziecko spi drugie w szkole mąz tez spi heeeeeeee no bo on na nocke do pracy wiec musi spac :)))
na sobote mam zamówione ekipe na murowanie ale widze ze chyba lipa bedzie kurcze no trudno ..........

Do góry