hej mamuski!!!
witam sie po długiej nieobecności:-zawstydzona/y:
widze że nie tylko ja zrobiłam sobie labę od pisania,bo pustki na naszym forum straszne:-(no ale laski dośc leniuchowania wracamy i piszemy;-)
u nas nic ciekawego sie nie dzieje(rutyna)dzieciaki(odpukać)zdrowi,krystian chodzi do szkoły a m pracuje, ja już nie chodzę na siłownię i musze wam powiedziec że nic innego nie robię tylko jemcholera jak tak dalej będe jadła to szybko nadrobie to co zrzuciłam:-( ale ostatnio mam taki wilczy apetyt że aż siebie nie poznajęnie mam pojęcia co sie ze mna dzieje
aha i muszę wam jeszcze napisać że z moją babcią jest lepiejwruciła do sił,sama wszystko robi,wiec wszyscy jesteśmy w szoku że doszła do siebiei co najważniejsze czuje sie dobrze i nic ją nie boli.
no nic uciekam......
pozdrawiam was gorąco-buzaki!!!!!
kochaneczka-jak malutki?????
dalej czekam na zdięcia ze chrztui nie odpuszczę;-)
madziorka-a ty gdzie jesteś????
jak po weselu????
aylin-ty dalej w dwupaku czy może juz jesteś szczesliwą mamusią?
daj znac co u ciebie.
rena-a u Ciebie co tam????jak milenka,piotruś????
witam sie po długiej nieobecności:-zawstydzona/y:
widze że nie tylko ja zrobiłam sobie labę od pisania,bo pustki na naszym forum straszne:-(no ale laski dośc leniuchowania wracamy i piszemy;-)
u nas nic ciekawego sie nie dzieje(rutyna)dzieciaki(odpukać)zdrowi,krystian chodzi do szkoły a m pracuje, ja już nie chodzę na siłownię i musze wam powiedziec że nic innego nie robię tylko jemcholera jak tak dalej będe jadła to szybko nadrobie to co zrzuciłam:-( ale ostatnio mam taki wilczy apetyt że aż siebie nie poznajęnie mam pojęcia co sie ze mna dzieje
aha i muszę wam jeszcze napisać że z moją babcią jest lepiejwruciła do sił,sama wszystko robi,wiec wszyscy jesteśmy w szoku że doszła do siebiei co najważniejsze czuje sie dobrze i nic ją nie boli.
no nic uciekam......
pozdrawiam was gorąco-buzaki!!!!!
kochaneczka-jak malutki?????
dalej czekam na zdięcia ze chrztui nie odpuszczę;-)
madziorka-a ty gdzie jesteś????
jak po weselu????
aylin-ty dalej w dwupaku czy może juz jesteś szczesliwą mamusią?
daj znac co u ciebie.
rena-a u Ciebie co tam????jak milenka,piotruś????