reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Tez informuje ze żyje....
Ale czasu mi brakuje na wszystlo :)
Na razie nie rodze, ale zabralam sie za porządki w papierach. Rozliczyłam Vat budowlany - i calkiem fajna kwota do zwrotu mi się szykuje :)
O ile skarbówka mi tego nie zakwestionuje. Moze w przyszłym tygodniu uda mi sie do nich podjechac. Zobacze.
Kochaneczka - rozliczaliście??
Rozliczyłam też koleżance - za pampersy :) chyba zaczne sobie tak dorabiac :)
Lece do lekarza. Paaaa

reklama
Aylin jak za pampersy?????????????????takie dzieciece?czy dla doroslych?
mysmy rozliczali vat przy remoncie mieszkania cos ponad 500zl dostalismy US nie robil problemow nawet szybko nam wyplacili....

czesc

Rene
pewnie chodzilo o to ze kolezanka Aylin "zaplacila" jej za rozliczenie pampersami dla maluszka hihi

Aylin zbieraj zbieraj pampersy bo ida jak woda , zwlaszcza na poczatku hihi

my sie rozliczylismy juz. nawet spory zwrot wyszedl. tylko kiedy wyplaca?? teraz gotowka nam bardzo potrzebna bo juz sie konczy a jeszcze sporo przed nami urzadzania hihi

Lidka bardzo mi przykro, ze z babcia tak zle... ale wiesz lekarze zwykle nie daja nadziei, i z gory nastawiaja nas na najgorsze. ale kazdy organizm jest inny, i niepowiedziane ze babcia nie dojdzie do siebie. mam taka nadzieje i zycze Wam aby babcia jeszcze niejeden maj z wami przezyla.
a w jakim jest wieku?

u nas jest OK ale jakos tak nudnawo w tym deszczu. poniedz i wtorek caly dzien padalo i nic sie nie dzialo. tyle ze w poniedz wyskoczylam na fitness a wczoraj do kosmetyczki na mikrodermobrazje i regulacje brwi hehe a tak to pkole, zakupy. dzieci . dola lapalam , wczoraj poszlam spac po 21 juz zla . dostalam jeszcze wczoraj @ niespodziewanie bo 2 tyg po poprzedniej. jak nigdy.. hmm

adama od poniedz nie ma wiec to wzmaga moj nastroj. zaraz po pracy jezdzi na mieszkanie i szpachluje ale ma pomocnikow wiec nie jest zle. sam nie dalby rady. bo pracuje. i w ogole nie chce nam sie tak srac z tym mieszkaniem w nieskoncznosc hehe

dzis wraca
to bedzie fajnie
bo po pkolu zaraz szkola muzyczna
potem z adamem bedziemy jezdzic ogladac plytki i podloge , robimy teraz gore a tam nie bedziemy juz tak inwestowac bo nie mamy za co hehe
ale nie zalezy nam , tam beda tylko sypialnie garderoba lazienka itd
dzienna czesc jest najwazniejsza bo najwiecej uzywana wiec szybciej sie eksploatuje hehe

pozdrawiam was cieplo
juz bez deszczu i znow ma wrocic lato
jupi!

Hej,
rozliczałam vat - złożyłam 31grudnia, potem mnie wzywali żeby korygować, aż przelew doszedł końcem kwietnia. Mają na to 6miesięcy ale realizacja jest priorytetowa. Tylko inna sprawa że wniosków jest dużo i terminy długie. 10tys zwrócili :) Ale nadpłacimy tym kredyt także były pieniązki - nie ma pieniążków:-p nawet ich w ręce nie miałam:-p
Kupiłam sobie 12 osobowy komplet obiadowy i 12osobowy kawowy:
Lubiana Serwis obiadowy biały Celebration dla 12 osób (43 elementy), 000C | Porceland.pl
Lubiana Garnitur do kawy biały Celebration dla 12 osób (39 elementów), 000C | Porceland.pl
i niespodzianka! Duże talerze nie mieszczą się do zmywarki :zawstydzona/y: trzeba bedzie myć... ale na codzien będzemy używali innych także tylko przy imprezach. W każdym razie kiepsko wyszło...
Rena, to niezła łobuziara z Milenki, za to chłopaka masz na medal, pozazdrościć! Mój Michał dał mi dzisiaj taki wycisk że głowa mi pęka. Marek miał jechac na zakupy jakieś dzisiaj ale mu nie pozwoliłam bo musze od dziecka odpocząć.
Aylin, a jak się czujesz? Co z cukrzycą?
Madziorka, to te humorki pewnie za sprawą pms. Nie daj się!;-)

Aylin jak za pampersy?????????????????takie dzieciece?czy dla doroslych?
mysmy rozliczali vat przy remoncie mieszkania cos ponad 500zl dostalismy US nie robil problemow nawet szybko nam wyplacili....

czesc

Rene
pewnie chodzilo o to ze kolezanka Aylin "zaplacila" jej za rozliczenie pampersami dla maluszka hihi

Dokladnie Rena tak jak Madziorka mówi - zapłate w towarze za rozliczenie biore :) Tj pampersy :) Wiecie za grzecznościowe rozliczenie glupio mi brać kase. A ze czasu nad tym troszke spedziłam to kolezanka tez nie chciała "za darmo". Wiec pampersy to calkiem niezla zapłata :)

Kochaneczka - ja bardzo dobrze się czuje. Nie wiem o co wszystkim chodzi ze koniec ciazy jest najgorszy. Gdy nie ma upalów to ze tak powiem bez zmian. Cukrzyce w miare urególowałam, wiem co moge jeść a co nie. Dzis miałam ostatnia wizyte u pani diabetolog - która kazała dokladnie 2 msc po porodzie zrobic powtórke glukozy 75. I pozegnała mnie slowami "mam nadzieje ze po tym badaniu Pani do mnie już nie wróci" Ale zaznaczyła ze czasem sie niestety cukrzyca utrzymuje.
Podoba mi sie twoja zastawa, ładniusia. Mysmy kupili taką:
Tasso porcelana Villa italia, Porcelana Chodzież, Porcelana Bogucice

A wiesz ze w Rzeszowie najnizsze ceny maja tu:
Serwisy obiadowe | PORCELANA ŚLĄSKA | Helios-szklo.pl
Mój ukochany sklep.

Pozdrawiam :)

Aylin, pampersy to bardzo dobra zapłata. Pampersy i chusteczki do pupy;-) Idą jak świeże bułeczki.
To Ty masz fajnie że dobrze się czujesz. Ja w ostatnim miesiącu spuchłam że głowa mała. Ale za to po porodzie czułam się bardzo dobrze - chociaż tyle!;-) Do wagi sprzed ciązy zostało mi 4 kg, najbardziej denerwuje mnie ta skóra na brzuchu. Ale jakoś przeżyję. Bo muszę. ;-):-p
U mnie i m ostatnio nerwowo. Mały jest rozdarty, ja nie mam nieraz czasu nawet obiad ugotować. I w powietrzu jakieś takie zdenerwowanie ogólne czuć. A może to przez pogodę...? ;-):-p
Twoja porcelana też bardzo ładna - mojemu m podobały się takie ale ja chciałam bez wzorów zeby była bardziej uniwersalna.
Pozdrawiam.

Aylin Kochaneczka ladne. widuje takie zastawy u znajomych. my mamy calkiem inne , jeszcze z prezentu slubnego. a gdybym miala kupowac to zmienilabym , ale na jakie? hmmm cos szarego, pastelowego matowego totalnie prostego kwadratowego... moze kiedys? hihi
Kochaneczka to troche kicha ze w zmywarce sie nie mieszcza. bo wlasnie po imprezach najwiecej zmywania hihi

ale to tylko najwieksze talerze wiec nienajgorzej!

Aylin super ze tak dobrze sie czujesz. korzystaj z koncowki!!!
oby ta cukrzyca juz sie nie pojawila!!!

choc ja tez mialam ciaze wymarzone. do konca super wygodnie. ze az rodzic sie nie chcialo. a i porody swietne i po porodzie raz dwa na nogi i luzik
wszystkim zycze !!!

i az powinnam na trzecie dzieciatko sie decydowac!!!
nic mnie nie przeraza ani nie zniecheca. ale jakos tak zmienilam zdanie i poki co dwojeczka jest idealna! hihi

ja dzis happy bo Adas jest
pojezdzilismy po tych naszych beznadziejnych sklepach. strata czasu hehe
potem zamieszanie wariacja. przyjechal dziadek. olaf oszalal hehe
moje auto niepewne. wracalam z Pkola juz w stresie bo hamulce strasznie sie tlukly
wiec odwiezlismy auto do mechanika
i jestem teraz jak bez reki, akurat jutro byloby mi b potrzebne
hmm
mam nogi. ewentulanie autobusy hehe

teraz piwko z mezulkiem pije

jutro imprezka mala
bo Adam konczy 35 lat
musze cos przygotowac do jedzonka i do picia
pewnie sis wpadnie z chlopakiem i porzadzimy
fajnie!

pozdrawiam Was

Madziorka, najlepszego dla mężula! ;-)
Wpadłam tylko dodać najświeższe zdjęcie Michała:tak:
DSC_9258.jpg

Kochaneczka mlody ma świetna minę :) przekochany..... I oczęta jakie duuuuuuże.

Ja czekam jeszcze miesiąc i tej wersji sie trzymam :)

reklama
czesc mamuski!!

witam w czwartkowy dzien:-)u nas dzis piękna pogoda,cieplutko i słonecznie i oby tak było jak najdłużej.
ja własnie zjadłam obiad,głowe umyłam i odpoczywam;-)dzieci mi spią,krystian odrabia lekcje a mój m jeszcze w pracy.
jeszcze mnie czeka rozwiesic pranie i poprasować,ale jak na razie nie mam ochoty sie za to zabrac:sorry:może wieczorem dostane wenę.

no nic uciekam bo alan i mikołaj mi sie obudzili
pozdrawiam.

madzia-100lat dla twojego Adama:tak:
bawcie sie dobrze;-)
a jak tam postępy w mieszkaniu????bliżej już niż dalej co??????

kochaneczka-zdięcia rewelacyjne:-D:-D:-Dmały jest kochany a oczka ma piękne!!!!

iwicik-kochana jak tam malowanie???
potrzebujesz pomocy
;-);-)jestem chętna mogę wpasc:-p

rena-mi sie wydaje że twoja milenka w ten sposób zwraca na siebie uwagę,ona jest po prostu zazdrosna o piotrusia:sorry2:
dużo cierpliwości Ci życzę.

aylin-to super że tak dobrze sie czujesz w ciązy:tak:obyś miała super lekki poród(oczywiście tego życzę ci z całego serca)

Do góry