reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Ja mam dzisiaj dość mojego malucha... On co drugi dzień na przemian jest słodki, spi cały dzień albo wręcz przeciwnie - tak jak dziś nie śpi w ogóle i drze się cały dzień:-( Juz nie mam pomysłu co robić. Kupiliśmy mu bobotik i podaje mu od wczoraj ale jakoś nie widze poprawy. Pręży się i płacze i zazwyczaj kończy się to kupa rozłożona na 4 pampersy. Jakby nie mógł raz a dobrze... Byliśmy dzisiaj na pierwszym spacerku ale niecałe 10 minut bo on nie spał i bałam sie że mi sie rozpłacze. W niedzielę jedziemy do moich rodziców i do teściów i cieszyłam sie na te odwiedziny ale teraz mam stresa że będzie mi płakał cały czas...:-(

reklama
hejka no to dolaczam i ja do Was niedawno wrocilismy z dlugiego spaceru Piotrus rozrabia w lozeczku dzis przekrecil sie sam na brzuszek ale byl zadowolony z siebie:-D:-D:-D

Kochaneczka tu mozesz zamowic sab simplex Sab Simplex bobotic i ja dawalam Piotrusiowi tak srednio pomagal mimo ze kolek nie mial a tylko wzdecia a Milena darla sie po nim jeszcze bardziej albo sprobuj Delicol jeszcze...a co do spacerku to sie nie obawiaj Michalek na polku powinien spac jak aniolek moja mama mowi ze dzieci tak maja:tak::tak:Milena moja tez w domu nie spala i sie darla a jak tylko wyszlysmy na pole to 3 godz potrafila spac:tak::tak:

Anek sprobuj takie body wyszczuplajace super sprawa ja teraz nie uzywalam pasa a chodze tylko w tym i ciagle ktos mi mowi ze chudne w oczach:-D:-D:-D bo ladnie wygladzi brzuszek i mozesz dopasowane ciuszki nosic:tak::tak::tak:

a my z Piotrusiem sami bo odwiozlam we wtorek Milenke do babci wiec mam luz:-D:-D:-D

nic spadam obiad gotowac

Ostatnia edycja:
hej laski!!!

witam w piątkowe popołudnie,za oknem piękna pogoda słoneczko świeci a na termometrze +26* tylko straszny wiatr wieje ale nie ma co narzekać.
ja tak na chwilkę wpadam powiedziec że żyję ale nie wiem co sie ze mną dzieje przez ten tydzien
:no:od poniedziałku chodze jakaś przybita,nic mi sie nie chcę,nie mam humoru nie wiem o co chodzi:szok:może przesilenie wiosenne:sorry:w domu wszystko ok,z m sie nie kłócimy nie ma powodu do narzekań a tu taki nastrój.

dzieciaki spią,m w pracy, krystian w szkole dzis do 16-30 a ja uciekam robić obiad.

miłego dnia :-)

madzia-jak mamuska????

anek-super wyglądasz,a synek jest śliczny:tak:

kochaneczka-jak dzis twój synek????grzeczny czy dalej daje Ci popalić???
szybko chrzciny robicie,ja moich chłopaków chrzciłam jak mieli 4 miesiące.
aha i pytałaś czy któras z nas ma ubranko do chrztu,to ja mam
:tak: jak coś to mogę Ci zdięcia porobić.

rena-brawa dla piotrusia za przekręcenie sie na brzuszek:tak:a jak milenka i jej "super"słowa??????

czesc
niewielki ruch sie zrobil tutaj ale spoko. cos sie dzieje. mimo takiej pogody wiec i tak niezle!!

my korzystamy wiec niedawno wrocilismy. zaraz po sniadaniu zamiast klasc olafa spac. zapakowalam do wozka i poslzismy na zakupy. spacer. i nachodzilam sie az teraz siedze i pije kawe na spokojnie
olaf zaraz po powrocie padl
a za godzine juz do Pkola po :Leona trzeba jechac

popralam letnie ciuchy i caly balkon prania wisi. ale juz pewnie suche bo tak grzeje

Lidka dzieki ze pytasz. mama dobrze. oslabiona jeszcze wiec sporo spi. lezy. co 2 godz musi wstac. pocwiczyc pochodzic i znow lezenie i drzemanie. oczywiscie jesc tez jej daje hehehe

a tobie co sie dzieje? sama nie wiem. moze jestes przed @ ?

jaki wiatr??? u nas jest super
totalnie letnio
wszystko krotkie i sandalki i nic nie wieje!

kochaneczka... zastanawiajace z synkiem... taka skrajnosc.. pewnie jednego dnia cos mu dolega... nameczy sie bidulek i potem nastepnego odsypia.... no mam nadzieje ze szybko poradizcie sobie z tym.powodzenia i spokoju

Rene brawa dla Piotrusia!!
i dla mamy za ekspresowe gubienie kiloskow!

Iwcik bawcie dobrze z rodzinka!

ja musze dzis jeszcze spakowac wszystkich moich chlopakow. w tym leone az na tydzien. bo jutro b wczesnie rano jedziemy w gory. do tesciow. my wracamy z olafem w niedziele bo od poniedz beda nam klasc podlogi. no i na mieszkaniu jest troche pracy a adam ma caly tydzien wolny wiec trzeba to wykorzystac. zeby potem na wakacjach na luzie sie bawic i jezdzic a nie siedziec i dlubac przy mieszkaniu jeszcze hehehhe

pozdrawiam

Myślałam że będe miała sporo do nadrobienie, przeczytania a tu taka cisza!
My przetrwaliśmy wyjazd do dziadków, pod wieczór Michał dostał kolki więc zmyliśmy się ale cały dzien dał żyć :-p
Bobotik mu nie pomaga - kilka dni brał i nie było poprawy więc wczoraj kupiliśmy Delicol. Jak to nie pomoże to zamówie Sab Simplex.
Co za pogoda! Rena, te body wyszczuplające to chyba nie na taką pogode;-) Ja wyszłam raz na spacer w pasie i wróciłam cała mokra...
Powiedzcie mi dziewczyny, czy karmiąc można sie opalać? Bo wiem, że na solarium chodzić nie można i zastanawiałam się jak jest z wystawianiem dekoltu na słoneczko? ;-)

hej no faktycznie pustka u mnie czasu brak siedzimy ciagle na polku bo Milena jak tylko wstanie to pakuje zabawki i idzie na "plac babaw":-D:-D dzis odwiezlismy Milenke do babci jutro Piotrusia zostawiam i jedziemy z siostra na zakupy musze kupic sukienke bo tu u siebie w nic sie nie wcisnelam zalamalam sie normalnie:-:)-:)-( i Milence jakies sandalki bo w trampkach troche za goraco:eek::eek:a w czwartek znow do moich rodzicow bo odpust trzeba jakiegos grilla uskutecznic:-D:-D

Kochaneczka tak oczywiscie ze w taki upal tez wychodze w tych bodach szybciej tluszcz sie spala:-D:-D

aaaaaaaaa i pochwale sie ze moja siostra w niedziele sie zareczyla:-D:-D wiec weselicho za rok sie szykuje konkretne:-D:-D:-D

a to my:-D:-D

Załączniki

• 1IMG_4088.jpg
    1IMG_4088.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 1nowe 009.jpg
    1nowe 009.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
czesc

nas nie bylo
cudnie. goraco. az chce sie wody a tu sezonu jeszcze nie ma wiec tylko wielka kaluza w Radawie a basen otwarty jeszcze nie dziala buuu

w weekend bylismy w gorach u tesciow
grillowanie piwkowanie. rodzinka. super. az zal bylo wracac ale niesttey . adam ma urlop i musi troche na mieszkaniu popracowac. podlogi odebrac. a dzis stolarz zaczyna ukladanie

ja jestem sama z Olafem
bo leon zostal u dziadkow na tydzien

wiec ogolnie luzzz

jakos sie nie nudzimy
wlasnie olo poszedl spac

wczoraj bylismy w radawie z kilkoma rodzinkami. grillowalismy. piwkowalismy. swietnie sie bawilam
ale poklocilam sie z A wiec teraz dupa.. coz.. moze jak wroci to nam przejdzie...

poza tym nastroj sredni
bo moj wujek umiera
i byc moze nastapi to dzis
niestety nowotwor okazal sie nie do pokonania

wiec mozliwe ze na weekend pojade do poznania na pogrzeb. ehhhhhhhhhh

ale najwazniejsze zeby nie cierpial...

a co u was???
pewnie wypady. albo grille. opalanie. kapanie i szalenstwa
az chce sie zyc co? mimo tych upalow! uff

buziaki

Rene fajnie wygladacie! gratki dla sis!!! moje dwie sa zareczone od ub roku ale o dacie slubu nic nie wiadomo hehe

kochaneczka dobrze ze choc w dzien maly byl spokojny. oby te kropelki wreszcie pomogly!!!

kochaneczka oczywiscie ze mozna sie opalac karmiac
i na solke rowniez mozesz pojsc. tylko zakryj piersi. ich opalac nie mozna.
nie daj sie zwariowac! hihi

nawer w ciazy troche slonca nie zaszkodzi
ja sie ogolnie oplalam ale brzuch wystawialam malo na ostre slonce

hej mamuski!!!

witam po dłuższej przerwie,wybaczcie ale jest taka sliczna pogoda że aż żal w domu siedziec.
teraz mam czasu troszkę dla siebie,bo już posprzątałam,obiad mam z wczoraj dzieci spią wiec ja postanowiłam wskoczyć na bb
:tak:

u nas wszystko ok,ostatnimi czasy grillujemy praktycznie cały czas już mam dosyc karkówki:-D(a tu dopiero lato sie rozpocznie:szok:)na siłownie dalej chodzę ale szczerze to już marzę by byl koniec maja i umowa mi sie skończy i nie bede musiala chodzic:tak:bo w takie dni jak są teraz to cholernie mi sie nie chce już cwiczyć:no::-(

z moim m mamy w planach wypad na weekend do zakopanego:tak:;-)(zobaczymy czy nam wypali)bardzo bym chciała pojechac,zawsze to coś innego niż siedzenie w domu.
no zobaczymy jak to będzie.

no nic uciekam na dworze:tak:
pozdrawiam gorąco
buziaki:-)

rena-gratulacje dla siostry:tak:
a ty i synek super wyglądacie.

madziorka-widze że i u was imprezki:tak:super i tak powinno być;-)
tylko szkoda że z A sie pokłóciłaś,ale mam nadzieje że szybko sie pogodzicie.
przykro mi z powodu wujka:-(

iwicik-laska a ty gdzie jesteś?????

edit.dodałam parę ciuszków zapraszam

https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ki-butki-dla-chlopczyka-rozne-rozmiary-58326/

reklama
Lidka korzystaj korzystaj. juz lada dzien zapowiadaja zmiane pogode.. moze sie nie sprawdzi?? hehe

z A juz OK

ale wujka nie ma juz wsrod zywych
poryczalam sobie choc to bylo z gory pewne.. ale jednak.... najstarszy brat mojego taty.. byl z nami kiedy tato chorowal i umieral.... przezywal...

a teraz jego zabraklo
bez niego ta rodzina sie juz pewnie calkiem rozluzni...
juz nie bedzie to samo....

czekam teraz na wiadomosc o terminie pogrzebu i dzien wczesniej pojade bo to kawal drogi

a adam zostanie z Olafem i moja mama

chyba ze Olafa wezme?
on juz byl z nami w tej trasie w ub roku kiedy odwiedzalismy wujka jak zaczal chorowac....

uciekamy na zakupy i spacer

pozdrawiam

Do góry