Rena28
Fanka BB :)
hejka laseczki korzystam z okazji ze Piotrus spi a Milenka z mezem u babci szaleje Piotrus dzis bardzo grzeczny caly dzien spi wiec i mamusia odespala ciezka nocke opanowalismy technike picia z butelki wiec wypija wiecej i spi dluzej trzeba bylo smoczki wymienic bo z tych Lovi nie umial pic to byla masakra lykal powietrze wylewalo mu sie z buzi plakal przy jedzeniu no a potem bolal go brzuszek wiec ciagle plakal:--( ale juz jest dobrze
Milenka niestety bardzo dokazuje probuje na kazdym kroku zwrocic na siebie uwage mimo ze naprawde posiwecamy jej duzo uwagi czasem mam juz dosc i nerwy puszczaja:--( a maz normalnie rewelacja w nocy robi mleko Piotrusiowi, rano przynosi mi sniadanie do lozka pomaga jak moze i jak umie glownie to zajmuje sie Milenka ale jutro idzie do pracy i zostajemy sami i zobaczymy co sie bedzie dzialo
no ja sie juz 11 kg pozbylam szok
no a moj tato jutro po poludniu ma wizyte w poradni onkologicznej maja podejrzenie raka tylko nic tutaj lekarz sie nie chce przyznac co i jak nic nie powiedza stwierdzili ze oni sie na tym nie znaja i ma jechac tam az boje sie myslec:--(
Lidka no musze Ci powiedziec ze autko full wypas
lecem do Piotrusia paaaaaaaa
Milenka niestety bardzo dokazuje probuje na kazdym kroku zwrocic na siebie uwage mimo ze naprawde posiwecamy jej duzo uwagi czasem mam juz dosc i nerwy puszczaja:--( a maz normalnie rewelacja w nocy robi mleko Piotrusiowi, rano przynosi mi sniadanie do lozka pomaga jak moze i jak umie glownie to zajmuje sie Milenka ale jutro idzie do pracy i zostajemy sami i zobaczymy co sie bedzie dzialo
no ja sie juz 11 kg pozbylam szok
no a moj tato jutro po poludniu ma wizyte w poradni onkologicznej maja podejrzenie raka tylko nic tutaj lekarz sie nie chce przyznac co i jak nic nie powiedza stwierdzili ze oni sie na tym nie znaja i ma jechac tam az boje sie myslec:--(
Lidka no musze Ci powiedziec ze autko full wypas
lecem do Piotrusia paaaaaaaa