Myślałam że dzisiaj ostatecznie zatwierdzimy projekt kuchni ale jeszcze pewne rzeczy się pozmieniały i dopiero w przyszłym tygodniu podpiszemy umowe. A juz na dzisiaj termin realizacji kuchni to początek lutego!!:-
-
-( A my chcieliśmy się w styczniu przeprowadzić do domku!:-(
Dorota, jak to cieśnienie? Mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze!!! <przytul> Ale w tym tygodniu ciąży to choćbyś miałą rodzic z tego powodu to myślę że niczemu to nie zagraża...
Buba, fajny sen! Mi jeszcze na długo przed ciążą śniło się ze urodziłam córeczkę i nie wiem jak to możliwe ale w tym śnie czułam taką miłosc ogromną do tego dziecka - takie uczucie jakiego wczesniej w życiu nie doświadczyłam - niezwykłe!
Takze Ty szukaj kandydata na ojca i jeszcze wszytsko przed Tobą;-) A Top model wygrała Olga:-) A jak twoje sprawy w sądzie? No i powiedz mi jak to możliwe że w ciązy przytyłas tylko 5kg? Ja należe raczej do szczupłych osób i do 5 miesiąca ciąży po mnie nie było widać... A teraz w szóstym mam już brzuszek taki fajny i 8kg więcej... Poza tym strasznie mnie ostatnio swędzi brzuch - rozciąga się ostro.
I tu od razu upomnienie dla Aylin - pamiętaj żeby już od 4 miesiąca smarowac czymś brzuszek, piersi, uda - w zależności od tego co Ci rośnie najbardziej
Ja używam kremu zapobiegającego rozstępom z Pharmacerisa - 33zł kosztuje (dodam że jak codziennie się kremuje to znika błyskawicznie) ale jak już pisałyśmy tutaj na forum, wystarczy zwykła oliwka - chodzi o to żeby skóra była natłuszczona i elastyczna.
Lidka, ja teściowej nie mam za fajnej... Ale ona siedzi przed tv od 18-21 jakies telenowele ogląda i o 21.30 zazwyczaj kąpie się itd więc ja zamykam się w pokoju gościnnym i korzystam
Ale zaznaczam - jest to niezwykle rzadko. Normalnie - tak jak dzisiaj - nawet jak męza nie ma w domu bo na budowie siedzi to ja sama u góry (na piętrze u nas) siedzę. Ona w sumie sama na dole siedzi bo chwilowo teść jest za granicą ale staram się nie przesiadywac u niej bo mieszkam tu już 1,5 roku i juz zdążyłam się przekonać ze teściowej lepiej sie nie zwierzać, wielu rzeczy lepiej nie opowiadac i przede wszytskim: jak najmniej dyskutować!