hejka!!!
witam sie i ja dzisiaj,wpadam bo mam czas wolny wiec korzystam poki mogę.
pogoda dzis u nas straszna,wieje okropnie i jest zimno jak krystiana rano do szkoły odwoziłam to myslalam ze nas porwie.
moje małe robaczki spią,krystek gra a mój piotrek wpadl na genialny pomysl i postanowił że w taka pogode bedzie myl auto.fakt faktem auto już sie prosi o umycie i wyczyszczenie go w srodku(przez ten remont strasznie go zaniedbalismy i pobrudzilismy)ale ja za żadne pieniądze nie myłabym auta w taka pogode.
dobra uciekam obiad robic,postaram sie jeszcze dzis cos napisac.
buziaki.:-)
rena-wow ja w szoku jestem że ty już masz rodzic.matko ale ten czas zleciał.
a w jakim szpitalu bedziesz rodziła?
a może już dzis zostałas mamusią po raz drugi????
kochaneczka-dzięki za miłe przywitanie.
a to prawda że blizniaki jak są już starsi to super sie dogaduja,moi jak narazie to sie biją i zaczepiają ale już teraz widze że jak jednego nie ma (np.pojade z nim do lekarza)to ten drugi co jest w domu to teskni i szuka i pyta o braciszka.
witam sie i ja dzisiaj,wpadam bo mam czas wolny wiec korzystam poki mogę.
pogoda dzis u nas straszna,wieje okropnie i jest zimno jak krystiana rano do szkoły odwoziłam to myslalam ze nas porwie.
moje małe robaczki spią,krystek gra a mój piotrek wpadl na genialny pomysl i postanowił że w taka pogode bedzie myl auto.fakt faktem auto już sie prosi o umycie i wyczyszczenie go w srodku(przez ten remont strasznie go zaniedbalismy i pobrudzilismy)ale ja za żadne pieniądze nie myłabym auta w taka pogode.
dobra uciekam obiad robic,postaram sie jeszcze dzis cos napisac.
buziaki.:-)
rena-wow ja w szoku jestem że ty już masz rodzic.matko ale ten czas zleciał.
a w jakim szpitalu bedziesz rodziła?
a może już dzis zostałas mamusią po raz drugi????
kochaneczka-dzięki za miłe przywitanie.
a to prawda że blizniaki jak są już starsi to super sie dogaduja,moi jak narazie to sie biją i zaczepiają ale już teraz widze że jak jednego nie ma (np.pojade z nim do lekarza)to ten drugi co jest w domu to teskni i szuka i pyta o braciszka.