Rena28
Fanka BB :)
heja babeczki normalnie zaspalam rano mialam wstac o 6:30 i nie wiem co zrobilam z budzikiem no tak spalam jak zabita obudzilam sie o 9 i na badania zdarzylam w ostatnim momencie potem polazlam na zakupy i dopiero wrocilam ledwo wyszlam na 4 pietro tak mi juz bylo slabo chyba przesadzilam z tym lazeniem ale zakupy sie udaly teraz obrzeram sie druga kremowka i popijam mleczkiem bo kompletnie opadlam z sil
Milenka przespala cala noc u babci bez problemu teraz tez bawi sie z wujkami i z ciociami nawet z mama nie chce przez tel rozmawiac
no miejsca na filmek wlasnie zarezerwowalam mam nadzieje ze dotrwam do niedzieli opowiem oczywiscie jak bylo
Iwcik badania mam nadzieje ze ok beda bo tylko mocz mialam zrobic GBS juz robilam i wyszedl ujemny a badania krwi lekarz mowil ze mam idealne za kazdym razem wiec teraz nie zlecil
kurcze to nie ciekawie z Lenka a podajesz jej jakies leki? to mi na rotawirusa wyglada no ale ja sie nie znam
nic laski spadam sie polozyc bo ledwo zyje milego popoludnia pa
Milenka przespala cala noc u babci bez problemu teraz tez bawi sie z wujkami i z ciociami nawet z mama nie chce przez tel rozmawiac
no miejsca na filmek wlasnie zarezerwowalam mam nadzieje ze dotrwam do niedzieli opowiem oczywiscie jak bylo
Iwcik badania mam nadzieje ze ok beda bo tylko mocz mialam zrobic GBS juz robilam i wyszedl ujemny a badania krwi lekarz mowil ze mam idealne za kazdym razem wiec teraz nie zlecil
kurcze to nie ciekawie z Lenka a podajesz jej jakies leki? to mi na rotawirusa wyglada no ale ja sie nie znam
nic laski spadam sie polozyc bo ledwo zyje milego popoludnia pa