na poczatek witam nowa mamusie:-) Kochaneczke witamy no i juz sporo sie dowiedziałam o tobie fajnie ze dołaczyłas do nas i chcesz z nami poklikac
mnie ostatnio mało ze wzgledu na chorobe mojej Lenki i szycie firan bo teraz ruch taki ze siedze i nocami szyje firany gipiury lamówki i tak w kółko heeeeeeeee
Lenak chwilami wydaje mi sie ze juz dobrze a tu ni z gruszki ni z pietruszki zaczynaja sie na nowo wymioty i juz nie wiem z czego ale ona juz prawie nic nie je ale dobrze ze zaczeła duzo pic wiec jest jak narazie oki a jak co to pojade z nia jeszcze raz do lekarza prywatnie bo do mojego rodzinnego szkoda isc nadaje sie tylko do wypisywania recept
Poczytalam wszystko nosz kurcze rozpisałyscie sie ze az miło heeeee
fajnie jest wejsc i miec co czytac
Buba glowa do góry zdasz , trzymam kciuki&&&&&&&&&&&
Kochaneczka no to fajnie plany wam sie troche pospieszyły ale dajecie rade
a co do skurczów to ja tez mialam takie i to czesto jak leżałam na boku to mnie łapało i trzymało łykałam nospe i podwójna dawke magnezu i pózniej doszlo mi zelazo ale nie pamietam dlaczego bo ja wsumie miałam problemy w ciązy no i moja malota urodziła sie miesiac za wczesnie ale magnez to napeno dobry kierunek zeby zwiekszyc dawke
Rena kobieto korzystaj z wolnosci heeeeee i daj znac jak tam badania jak beda wyniki
Dorota nie wiazne czy chloak czy dziewczynka wazne zeby było zdrowe chociaz ja odrazu czułam ze ierwsze bedzie chłopak a drugie dziewczyna i sie nie pomyliłam sama sobie wróżyłam z reki obraczką slubną zaraz po slubie i tak mi wyszło i tak mam
no a Lenka tak jak isałam wyżej raz jest ok a raz do niczego wszystko zwróci
(((
Anek współczuje wyprawy w ciązy i to autobusem i to autem nie chciało sie ruszac a nie mówiąc o autobusach wiec nie dziwi mnie ze wrócilas mega zmeczona , mam nadzieje ze szybko autko ci oddadza
A nasza Lidka pojawi sie na poczatku grudnia bo wtedy sie wprowadzi juz do domu spowrotem po remontach kazala was pozdrowic