reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

rozmawialam wczoraj zmoim kolega w sumie jest moim kierownikiem teraz:) i jest adwokatem i powiedzial mi ze sa bardzo niewielkie szanse na to ze smienia wyrok :-D:-D:-D wiec na spokojnie moge dzis isc sie upic w trupa bo mamy impreze z pracy i musze dreagowac te stresy wszystkie... jeszcze napisze mi wnipsek o adwokata zuzedu tak ze ja niebede musiala juz nic pisac wiec jest dobrze :-D w sobote egzamin z przedsiebiorczosci podobno babka spoko wiec moze da mi zrzynać z zeszytu:-D:-D:-D:-Djutro jka bede wstanie to sie bede uczyc albo zaczne juz dzis tak na wszelki wypadek:rofl2::rofl2: to lece b musze wysprzatac mieszkanko i obiad emilce zrobic a potem party:-):-):-):-)

Dorota odpoczywaj laseczka ile sie da bo potem sie zacznie niewyspane noce itd:tak::tak: w sumie jak bylam w 33tyg to juz spac niemoglam wogule :no:Emilka dawała mi ostro w kosc bo byla chuda a dlug i tak strasznie sie wyciagala ze masakra a brzuch mialam malutki wiec dawala ostaro popalic teraz tez daje ale jeszcze wicej:-):-)

Renia rodzisz???????

Iwcik firanki super tylko ja niemoge miec nic bo emilka mi wszystk zrywa zokna co powiesze niewiem czemu ;/;/

Ostatnia edycja:
reklama
hejka Buba nie jeszcze nie rodze ale juz bym bardzo chciala:tak::tak::tak: masakra jak mnie kregoslup boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i ta kosc miedzy nogami mi sie rozchodzi chyba bo tez boli ciezko mi chodzic i stac w 1 miejscu juz mam dosc chce byc po i tulic moje malenstwo:tak::tak::tak: ciagle chce mi sie pic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czuje sie strasznie zmeczona:-:)-:)-(wczoraj wrocilysmy od mamy a dzis Milenka nawet grzeczna karmi miski i lalki przed chwila polozyla je spac a teraz siedzi na dywanie nieruchomo bo jest jej ulubiona bajka Elmo:-D:-D:-D:-D pranie sie kreci straszne zaleglosci mam pewnie do nocy bedzie pralka sie krecic:szok::szok: akurat jutro maz w domu to sobie wszystko ladnie poprasuje:tak::tak: moja szafeczka z poleczka do lazienki juz zrobione dzis mi ja przywioza i zawiesza:-D:-D

Iwcik firanki kapitalne uwielbiam takie i tez planowalam zmiane ale juz mi braklo funduszy:baffled::baffled::baffled::baffled: mnie firanki szyje siostra taki samouk z niej :szok::szok::szok: no i faktycznie Milence ida 5tki:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no nic ide sie polozyc chyba o ile mi Milenka pozwoli:baffled::baffled: Buba trzymam kciuki i za szkole i zeby sie wszystko rozwiazalo po Twojej mysli raz a dobrze:tak::tak::tak:

no laseczki ja ready na imprezke:-D:-D:-) jeszcze tylko sie uczesac ale to na szybko krotkie wlosy mam wiec to minute zejmie czekam na kolezanke i idziemy w tango:-):-):-) kurcze tylko Krzysiek bedzie dopiero kolo 22 mysle ze bede jeszcze w stanie rozmawiac bo jak zaczne gadac to sie poniej spale z wstydzu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiec musze uwazac... jeden chce pic twardo ze mna ale ja sie niedam tak latwo:-D nic to milego wieczorku mamuski i spadam szalec... trzymajcie kciuki zebwyszlo to i owo na lepiej:-D:-):-):-)

Buba no to jak tam po imprezie wytrzezwialas czy kaca leczysz :))))))

ja wzielam sie za porzadki ale jakos marnie mi to idzie ubzdurałam sobie znów ze moze bym rzemalowała sciany no i nowe karnisze sobie kupiła bo mam drewniane a metalowe ładniejsze :))))) no i chyba jutro pojade kupic i farbe i karnisze i wezne sie za pokój , meza mam w domu ale t tak jakby go nie było bo cały dzien robil cos u sasiada przy aucie a ozniej opili sie no i spi taki z niego porzytek:( eh...szkoda gadac z tymi chłopami:(((((((

WITAJCIE NO WŁAŚNIE BUBA JAK Z TYM KACEM BO NIC NIE NAPISAŁAŚ TO CHYBA JEST OGROMNY:-D:-D:-D:tak::tak:
DZIŚ SOBOTA WIĘC PRANIE SPRZĄTANIE I OBOWIĄZKI CO SOBOTNIE CZEBA SPEŁNIĆ CHODZ ŻADNA Z NAS TEGO NAPEWNO NIE LUBI A WIECZOREM PEWNIE JACYŚ ZNAJOMI DONAS ZAWITAJĄ JAK W KAŻDĄ SOBOTE:-):-)
POWIEM WAM ŻE JUŻ MI CORAZ CIĘŻEJ CHODZIĆ A NAJGORZEJ JEST Z ŁÓŻKA ZEJŚĆ:tak::tak: ALE JUŻ NIEDŁUGO I WSZYSTKO MINIE:-):-) OSTATNIO CORAZ CZĘŚCIEJ MYŚLĘ O PORODZIE JAK TO BĘDZIE ALE TO CHYBA PRZEZTO ŻE TO MOJE PIERWSZE DZIECKO I SIĘ OKROPNIE BOJE TEGO PORODU :szok::szok: ALE KAŻDA Z NAS TO PRZESZŁA TO I JA JAKOŚ PRZEŻYJĘ:baffled::baffled:

Cześć Dziewczyny!
Wtrącę się troszkę w Wasze rozmowy, z góry za to przepraszam.
Niedawno przeprowadziłam się do Rzeszowa a co z tym idzie chciałabym troszkę zadbać o siebie, dlatego też szukam koleżanki do biegania-odchudzania-ćwiczeń. Chciałabym wieczorami biegać. Mogłabym zapisać się na siłownię. Nawet chodzenie we dwójkę na spacery z dziećmi też by było świetne :)
Jeżeli, chcesz zrzucić trochę kg (których mi akurat nazbierało się po ciąży) napisz :)
Pozdrawiam,
Kasia :)

Dorota u mnie 38 tydz juz z lozka schodze blyskawicznie:-D:-D:-D:-D hahaha ale to pewnie przez to ze Milenka mi pomaga schodzic ciagnie mnie za reke zaklada kapcie na nogi i wola mama oć:-D:-D:-D poza tym ja tez panikuje mimo ze to moj drugi porod bo nigdy czlowiek nie wie co go czeka ale trzeba myslec ze bedzie tylko dobrze:tak::tak::tak:

szafeczka w lazience wisi od czwartku i tak mi sie podoba ze jeszcze zaszalelismy i zamowilismy pod zlew szafke zamiast komody z wiklinowymi koszykami i bedzie juz caly komplet:-D:-D

Iwcik widze ze szalejesz i nie usiedzisz kobito na miejscu:-D:-D

a ja musze pochwalic meza chyba mi go ktos podmienil:eek::eek::eek:wogole nie musze go o nic prosic sam sie rwie do roboty naczyn praktycznie wogole nie myje a wczoraj wyszorowal plytki na scianach w lazience:eek::eek::eek::eek: i wymyl podlogi w mieszkaniu:szok::szok::szok: a nie mowiac juz o tym ze sie postaral i kupil mi na imieniny to o co poprosilam:-D

dzis z wizyta i prezentem wpadla tesciowa dostalam filizanki:szok::szok::szok:

Buba jak po imprezie zyjesz??????????????????

milego wieczorku ciumki paaaaaaaaaa

hellool laseczki:D:D:D kac morederca ze tak powiem wystapil dopiero dzis:szok::szok: wczraj niemoglam z luzka wstac jeszcze okres dostalam to tymbardziej niemoglam wstac.... a na imprezce to wogule upilam sie w trupa siostra mnie do domu przyprowadzila bo ja ledwo szlam:-D :-D:-D wogule to wiekszosc nawalonych byla hehe nie tylko mnie prowadzili... Krzysiek to takiego zgona zalapal ze masakra ... za to inny kolega sie do mnie dobierał tanczyłam z dyrektorka i ogulnie bylo fajnie :D egzamin dzis tez zaliczylam na 4:-D:-D:-D:-D:-D kurcze uklada sie jak najlepiej tylko z ta milosca mi nie wychodzi....ehhh... ale to tez przyjdzie kiedys:-) moze...nic trzeba sie isc polozyc bo pobutka o 6 :crazy::baffled::baffled:

ejjjjjj laseczki gdzie wy jestescie???????????? rodzicie czy sprzatacie?? :-) ja po zakupach jestem oczywiscie firma placi nie ja wiec moge przewalic 600zl:-):-):-):-) jutr powtorka bo dopiero 300 wydalam hehe ... a łóżeczko mi dzis przyszl Emilki:-):-):-) ale tata bedzie skladal ja sie nie bire za to zepsuje :szok::-) nic lece kolacje zrobic i emilke spac polozyc bo troche przeziebiona jest trche to marudna starsznie jest;/

reklama
Buba to masz niezla firme jak placi za zakupy:-D:-D:-D:-D w sumie to ja bylam dzis wypelnic wniosek na bony na swieta tez firma placi :-D:-D potem zakupy w Biedronce bo wiadomo maz nie zawsze kupi to co sama sobie wypatrze:-D:-D moja Milenka ma katarzysko i tez taka nieznosna ze mam dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pol nocy spala wtulona we mnie wiec mialam pospane w dzien nie chciala pojsc spac a jak mi sie udalo ja polozyc to spala poltorej godz:baffled::baffled::baffled: maz po robocie tez poszedl spac no i sie bujam sama z nia a tak mnie kregoslup boli dzis ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz chce urodzic:eek::eek::eek::eek:

zmykam bo Milenka wola idziemy sie umyc i nyny:-D:-D

Do góry