rozmawialam wczoraj zmoim kolega w sumie jest moim kierownikiem teraz i jest adwokatem i powiedzial mi ze sa bardzo niewielkie szanse na to ze smienia wyrok wiec na spokojnie moge dzis isc sie upic w trupa bo mamy impreze z pracy i musze dreagowac te stresy wszystkie... jeszcze napisze mi wnipsek o adwokata zuzedu tak ze ja niebede musiala juz nic pisac wiec jest dobrze w sobote egzamin z przedsiebiorczosci podobno babka spoko wiec moze da mi zrzynać z zeszytujutro jka bede wstanie to sie bede uczyc albo zaczne juz dzis tak na wszelki wypadek to lece b musze wysprzatac mieszkanko i obiad emilce zrobic a potem party:-):-):-):-)
Dorota odpoczywaj laseczka ile sie da bo potem sie zacznie niewyspane noce itd w sumie jak bylam w 33tyg to juz spac niemoglam wogule Emilka dawała mi ostro w kosc bo byla chuda a dlug i tak strasznie sie wyciagala ze masakra a brzuch mialam malutki wiec dawala ostaro popalic teraz tez daje ale jeszcze wicej:-):-)
Renia rodzisz???????
Iwcik firanki super tylko ja niemoge miec nic bo emilka mi wszystk zrywa zokna co powiesze niewiem czemu ;/;/
Dorota odpoczywaj laseczka ile sie da bo potem sie zacznie niewyspane noce itd w sumie jak bylam w 33tyg to juz spac niemoglam wogule Emilka dawała mi ostro w kosc bo byla chuda a dlug i tak strasznie sie wyciagala ze masakra a brzuch mialam malutki wiec dawala ostaro popalic teraz tez daje ale jeszcze wicej:-):-)
Renia rodzisz???????
Iwcik firanki super tylko ja niemoge miec nic bo emilka mi wszystk zrywa zokna co powiesze niewiem czemu ;/;/
Ostatnia edycja: