hej ja dzis juz po szkole jestem wczoraj opr bylo od babki z polskiego dzis tez;/;/ wogule to prace kontrolna bedziemy pisac w szkole jak napisze na pale to niedopusci mnie do egzaminu a jjak nienapisze egzaminu to zawale semestr;/ masakra ja niewiem jak to napisze jak ja niemam pojecia jak;/;/ we wtorek rozprawa mysle ze w koncu skonczy sie bo mam dosc a musze sie zaczac uczyc a przez ta rozprawe niemam nerwow;/;/ slawek sie nie odzywa widzi ze na gadu jestem ale sie nie odezwie... a niech spada bez nieg tez sobie poradze zawsze sobie sama radzilam....:-( po za tym meble zamwilam oczywiscie na kredyt ale co tam laprota splacilam to meble tez splace. w koncu bedzie tak jak mi sie wymarzylo i jak ja chce:-):-):-):-) dostalam awans jednak i podwyzke troche ciulowo bo dalej mam pol etatu ale dstalam pdwyzke szkoda mi nagdodzin ze niemige robic ale rybka albo akwarium wiec jak narazie niejest zle to laski jak cos trzymajciue kciuki za mnie we wtorek moze nie osiwieje do konca:-) a w czwartek mamy impreze z pracy to sie opije w trupa musze odreagowac trszke najwyzej sie beda ze mnie smiac ale co tam :-):-):-):-):-) narazie lece spac bo padam na buzke a jutro znowu do pracy ;/;/
Rena rodzisz juz moze?? a imie dla synka macie juz???
Iwcik to niezle poszalallas jak do 3
Dorota witaj u nas napisz cos wiecej o sobie
Rena rodzisz juz moze?? a imie dla synka macie juz???
Iwcik to niezle poszalallas jak do 3
Dorota witaj u nas napisz cos wiecej o sobie
Ostatnia edycja: