reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

ja z nim rozmawiam caly czas jak jestem na zmianie tylko niewiem wlasnie jak zaczac"ten" temat;/;/;/ chyba ze poczekam na imprezez co mamy z pracy upije sie i wtedy mu powiem co i jak....ja juz w sumie sama niewiem co mam robic narazie musze sie rozprawa i egzaminami zajac zeby coc to miec z glowy....ehhhh:-:)-:)-:)-:)-( niespie od kilku dni tylko ryk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic wiecej jeszcze wczoraj malo ngi nie skrecilam na cmentarzu:szok:

reklama
heja mamuski:-D:-D:-D witam w ten piekny sloneczny dzien:-D:-D

Buba no to sie porobilo:baffled::baffled::szok::szok: musisz chyba troche ochlonac i na spokojnie wszystko nie ma co tak w emocjach bo jeszcze gorzej bedzie ja to bym zostawila i poczekala az sie samo wszystko rozwiaze?

Iwcik na razie jeszcze nie widac abym miala rodzic no przyznam ze ciezko mi chodzic masakra u meza cmentarz jest na takiej zajeb..................gorze ze jak sie wyczolgalam mialam dosc ale dalam rade:-D:-D:-D pogoda byla wymarzona normalnie bylo mi goraco strasznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro maz ma wolne musze zrobic badanie GBS...

ja sie wczoraj troszke zdenerwowalam bo tata mial wypadek tzn poturbowal go byk w stajni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chcial go zmierzyc zeby sprawdzic czy rosnie no i go kopnal w glowe az stracil przytomnosc:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: troche sie zdenerwowal i byk oberwal od niego i wieczoirem byk chyba sie obrazil bo nie chcial ani jesc ani pic:no::no::no: pasowalo wyslac tate na jakies przeswietlenie bo z glowa nie ma zartow zwlaszcza ze mu sie az rana zrobila i mu spuchlo no ale wez zaprowadz chlopa do lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brzuch go boli to zamiast pojsc sie zbadac to sie obwiazuje bandarzem takim uciskowym i twierdzi ze wszystko jest ok i nie ma czasu na lekarza a siostra twierdzi ze to przepuklina to nie ma z tym zartow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak sie wkurze to go sila wsadze do auta i zawioze do lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no nic zmykam pasuje na spacer sie wybrac bo Milenka juz przy drzwiach od rana stoi i wola aci aci:-D:-D a Lidka to chyba cala chalupe przerabia:-D:-D:-D bo jej nie ma i nie ma:-D:-D ciumki pa

Witajcie.
RENA fajnie że rozwiazanie już niedługo ja muszę się jeszcze meczyć ponad trzy miesiące a nieczuję się za dobrze,mam przedwczesne skurcze biore nospę i magnez,mały kopie po pęcherzu:no:jest nadal w połozeniu miednicowym i ani razu się jeszcze nie przekręcił:no:
Co do naszych M to ja mam takie same jazdy ze swoim niepomagał mi wcale przy dzieciach jeszcze sie złościł że coś od niego chce...pogodziłam się z tym i teraz to nawet nie liczę na jego pomoc dam radę sama..
BUBA mam nadzieję że wszystko się wyjasni i bedzie dobrze.
Wczoraj byliśmy na cmentarzu w mojej rodzinnej miejscowości,pochodziłam troszkę a potem brzuch mnie strasznie ciągnął:no: nie dla mnie takie wyprawy..
Dzisiaj pójdziemy z córcią na nasz cmentarz na szczęscie mamy 100 m bo dalej bym chyba niedoszła..

Ostatnia edycja:
ehhh musi sie ulozyc wierze w to ze wkoncu bede miec spokój .... z facetami tez dalam sobie siana i ze slawkiem i krzyskiem musze sie soba zajac potem bedzie reszta. dzis ide poszukac nowych mebli do pokoju dla siebie i emilki. ja kredytu niedostane bo zarobki mam dupne ale tata powiedzial ze mi wezmie jak cos wiec juz jest lepiej. jeszcze czekam do 10 i zamawiam nowe luzko emilce bo wluzeczku jeszcze spi ale czas jej zmienic moze sama bedzie chciala spac w koncu a ja sie wyspie :-D:-D

Anek to wspolczuje ja czuje sie wrecz rewelacyjnie:szok::szok::szok: rozumiem ze i Ty bedziesz miala synusia?;-);-) mnie tez kopie po pecherzu i ciagle czuje jak mnie skrobie w dole brzucha ostatnio jak wiecej pochodze to mnie rozdziera miedzy nogami ze nie moge chodzic no ale chyba to normalne juz na tym etapie:baffled::baffled::baffled: dzis zrobilam Milence mega dlugi jak na moje mozliwosci poltora godzinny spacer nie wzielam wozka tylko na nogach wyszalala sie i smacznie spi:-D:-D:-D

co do meza to zaczal sie starac nie musze 15razy poawarzac zeby cos zrobil tylko sam od siebie robi i nie marudzi po pracy bawi sie z Milenka a ja sobie odpoczywam wiec odpukac na razie jest ok:-D:-D

wlasnie odezwala sie kolezanka ze studiow mieszka w Gdansku ale jest u mamy w Tarnobrzegu i jak sie nic nie wydarzy to mnie zgarnie po drodze zeby sie spotkac z innymi dziewczynami w Rzeszowie wiec szykuje sie w piatek spotkanie po latach:szok::szok::-D:-D:-D no ale sie ciesze:tak::tak: bede musiala tylko mala podrzucic mamusce:-D:-D

Buba no jezeli ak piszesz to moze i lepiej zostawic narazie to wszystko moze jakos sie ppouklada samo , trzymam kciuki za ciebie kobieto:)

Anek ale fajnie ze wpadłas no jak to kobieta w ciazy skutki uboczne daja ci sie w e znaki ja tez miałam caly czas pod górke w ciązy no i urodziłam w 8 miesiacu heeeeeeee

Rena fajnie ze maz zmądrzal i zaczal ci pomagac , super:))))))))))))) no i tate to bym na siłe zawlekła do lekarza naprawde takie wypadki moga byc grozne nawet jezeli wyglada inaczej to jednak głowa...............

a no Lidka to ma generalny remont chalupy byla kiedys z mężem u mnie i nerwy ma na wyczerpaniu mowiła ze jak wprowadzi sie na wigilie to bedzie dobrze heeeeeee nie wiem czy mówiła poważnie heeee

a ja objechałam ślask tarnobrzeg rzeszów i okolice moje , każdemu z rodzinki zaświeciłam świeczke no i wrócilismy do domu mega zmęczeni , Lenka chyba goraczkuje na zabki jest mega marudna a z maksiem jak zwykle non stop nauka:)))))))
ale za to wczoraj dzieci szybko zasneły i z męzem woncu moglismy spedzic wieczór wspólnie we dwójke tylko :))))))))bylo winko swieczki no i.........:))))))))))))

no prosze Iwcik szalejesz:D:D:D:D:D:D
a ja jak dobrze pojdzie ide jutro po meble:-) musze jezcze pufy kupic bo niema na czym siedziec u mnie:baffled::baffled: i półki i w sumie tyle i bede miec skonczone wszystko w koncu. kurcze spac niemoge w nocy :-( dzis o 4 sie obudzilam i zasnac nie moglam a sny jakie mam ciekawe ...hmmm... praktycznie co nic sni mi sie Krzysiek i to zawsze knczy sie na jednym............. i jak tu o nim zapomniec;/;/;/ ehh ale dam rade :-) a w sobote szkola a wtorek rozprawa....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziewczyny.Jestem z Ropczyc to niedaleko Dębicy.Obecnie mieszkam we Włoszech razem z mężem oczekujemy na narodziny naszej córeczki ma przyjść na świat na Boże Narodzenie. pozdrawiam was gorąco!!:-);-)

Iwcik no zazdroszcze takiego wieczoru:-D:-D:tak::tak: ja na razie moge o takim zapomniec:baffled::baffled::baffled:
od rana sprzatam bo czekam na kolezanke mialam z nia jechac na to spotkanie z innymi dziewczynami ze studiow ale niestety babcia nie bardzo ma czas zajac sie Milenka a i krzycza obydwoje z mezem ze mam siedziec w domu a nie wloczyc sie bo to nie na moje sily juz:no::no::no: i doszlam do wniosku ze chyba maja racje:baffled::baffled::baffled:
wczoraj maz mial wolne bylismy u lekarza z Milenka bo ciagle sie skarzy ze ja boli pupa nie ma czerwonej ciagle smaruje a ta w kapaniu placze ze ja pupa boli no i lekarz stwierdzil ze trzeba powtorzyc leczenie owsikow bo u dziewczynek tak jest ze przenosi sie to z okolicy pupy na okolice sromu no i myje pupe ciagle smaruje a ta placze ze pupa i pupa:baffled::baffled::baffled: no i na zakupacvh bylismy maz chcial kurtke na zime ale kurde u nas to nie ma porzadnego sklepu w Ropczycach tez nic nie ma obeszlismy cale miasto i nic nie kupilismy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no albo moj maz jest wybredny:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D
dzis wieczorem siostra przywiezie koleege od mebli zeby pomierzyl co i jak w tej lazience naszej sie zmiesci a ja dalej nie wiem co w sumie bym tam chciala:baffled::baffled::baffled:

Dorota ja mieszkam w Sedziszowie wiec rzut beretem od Ropczyc:-D:-D

reklama
hej laski

ale jestem zmeczona najchetniej to bym poszła spac , wczoraj bylismy na imieninach no i dopiero dzisiaj wrocilismy dzieci szalały do 23 oczywiscie moja lena razem z nimi a rano o 8 potrafiła juz wstac i oczywiscie wszystkich na nogi postawic a o 3 nad ranem poszłam spac bo grandziłam ze szwagrem heeeeeeee a mój juz niestety dawno spał haaaaaaa dzisiaj dzieci wymeczone maksiu juz wykapany a Lenka biedna juz prze 18 padła zreszta maz nie leiej bo ten tylko warował do domu to pierwsze co to kierunek łózko heeeeee własnie oprzytomniał i wstał heeeeeeee chyba glowa go boli albo to kac sie nazywa hiiiii

Rena mam nadzieje ze malej szybko to przejdzie

Buba a u ciebie jak tam ???????

Dorota witamy i zapraszamy do klikania napisz cos wiecej jak sie czujesz i czy myslicie kiedys wracac do Pl??

Do góry