reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hejka melduje sie na wezwanie:-D:-D:-D

nie ma czasu nawet kompa wlaczyc ten maly czlowiek wysysa ze mnie cala energie:eek::eek::eek::eek: od czasu do czasu jezdzimy do mamy tak na 2 dni bo Milence sie nudzi z mama:eek::eek::eek: co u mnie? a wiec tak 22 tydz. obecnie leci malenstwo juz od dawna szaleje w moim brzuszku cudne uczucie:tak::tak::tak: za tydz mam wizyte wiec mam nadzieje juz sie dowiem co bedzie:tak::tak::tak: dzis szalalam z siostra na zakupach bo w czyms trzeba chodzic a brzuch rosnie:-D:-D:-D i musze nowa fotke trzasnac brzuszyska bo tamte nieaktualne:-D:-D:-D
ostatnie poltora tyg byly ciezkie bo sie najmlodszy brat rozchorowal i przez tydz ponad nie mogli zdiagnozowac co mu jest mial goraczke ciagle i nic nie jadl i dopiero usg wykazalo zapalenie wiezlow chlonnych prawego dolnego odcinka biodrowego czy jakos tak:eek::eek: i cos z jelitem cienkim no i w niedziele z odwodnieniem tata odwizol go do szpitala dostal antybiotyk kroplowki i dzis wypisali go ze szpitala:happy::happy::happy::happy: no i druga wiadomosc dobra siostra dostala sie na pielegniarstwo do Rzeszowa na 60 miejsc byla 58 na liscie wiec wielki fuks:-D:-D:-D

dzis Milenka niewiele spala bo w nocy ciagle burze a w dzien czekala na wujka Kubusia az wroci ze szpitala a potem tak z nim szalala ze byla taka zmeczona ze padla godz temu nawet nie zdazylam przebrac do spania:-D:-D:-D strasznie nieznosna przez ostatnie dni jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic jej nie pasuje i placze z byle powodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aaaaaaaaaaa ostatnio scielam wlosy na krotko tak ze powrocilam do mojego koloru wlosow nikt mnie nie poznaje bo bylam blondynka a tu nagle ciemny kolor:-D:-D:-D

zmykam trzymajcie sie cieplutko i obiecuje wkleic w koncu te fotki:-D:-D:-D

reklama
hej!!
ale mnie dawno tu nie bylo,aż wstyd :zawstydzona/y:sie przyznac,jakas ostatnio jestem mało zorganizowana i na wszystko brakuje mi czasu.ale dzis m wrócił wczesniej z pracy i bawi sie z dziecmi a ja popijam kawkę i postanowilam ze coś napisze.:tak:
pogoda u nas jest fatalna:wściekła/y::wściekła/y:,nie ma dnia by nie było burzy i deszczu:-( już szlak czlowieka trafia w takie dni:wściekła/y::wściekła/y:.koniec lipca a pogoda jak w jesieni:szok:.mam nadzieje ze sierpien bedzie gorący,i moze uda nam sie z m sam na sam pojechać gdzieś na 2,3 dni.:tak::-)fajnie by było.
ja w sobote miałam wesele i musze wam powiedziec że było za.......e:)))))))))))))))wybawiłam sie strasznie:tak:(z parkietu prawie nie zchodzilam)orkiestra super,jedzenie rewelacyjne jednym słowem bomba:tak::tak:.trzeba mi bylo takiego wyjscia miedzy ludzi i odpoczynku od dzieci,od tej całej rutyny co mam na co dzien,poczułam ze żyje i że też mi sie od życia należy troszkę szaleństwa.;-)

a tak po za tym u nas wszystko po staremu,piotrek pracuje,dzieciaki szaleją i rozrabiają,krystian sie nudzi w domu(ale za bardzo do szkoły nie chce wracac)a ja zawsze coś mam do zrobienia i wiecznie mi czasu brakuje:sorry2::baffled:.......
ps.wlasnie czeka na mnie sterta prasowania ale jak sie patrze na nią to mi sie słabo robi:sorry2:(pewnie poprasuje jutro):zawstydzona/y:

rena-fajnie ze sie odezwałaś.
no i wiesz już czy bedziesz miała coreczke czy chłopczyka????
i oczywiscie czekam na fotki twojego brzuszka i twojej nowej fryzurki:tak::-)
trzymaj sie.

iwicik-kochana a ty gdzie jesteś?????

hej ja tez jestem i zyje ale ostatnio to caly czas mam jakis gosci i czasu mi brakuje heeeeeee ale wkoncu dzisiaj jestem juz sama z dziecmi tylko Wiki została to córka od mojego brata ale ona zostaje u mnie do konca wakacji wiec czuje sie takjakby byla moja heeeeeee a tak to był starszy brat u mnie pozniej przyjechal mój młodszy brat z dziewczyna no i jeszcze kuzyn z norwegi przyjechal z familia wiec było wesoło no i czasu bylo brak heeeeeeeeee w niedziele mialam jeszce wiecej gosci bo zjechali sie wszyscy na krzysztofa no i ba impreza sie krecila do 5 rano a Lenka obudziła mnie o 6 rano no i pospałam ze hej haaaaaaaa

a moja Lenka CHODZI :-):-):-):-)urzadza sobie spacery po pokoju zaczela od 4 kroczków az wkoncu po 20 minutach dwazyła sie i poszła dalej a wieczorem to juz jej elegancko poszlo i chodzila sobie od łózka do sciany u maksia w pokoju i sie cieszyła i sama sobie brawo bije :-D:-D:-D:-Dale cudnie wyglada jak idzie sama :-D:-D:-):-):-):-)a w pewnym momencie idzie i staje i łapie równowage jakie wtedy robi wielkie oczy heeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D:-Dchyba ze zdziwienia:-D:-D:-D

hejka laseczki ja tak tylko na sekundke wpadam bo juz pozno a musze jeszcze wloski wysuszyc i dac papau dziecku.... chcialam tylko przekazac ze bylam u lekarza dzis wlasnie czekalam na ten dzien 5 tyg:szok::szok::szok: SYNUS bedzie:tak::tak::-D:-D:-D ale sie ciesze:tak::tak: wszystko jest w porzadku rosnie i fika we wtorek musze stawic sie w szpitalu zeby powtorzyc ta toksoplazmoze a jutro musze dyndac na policje:szok::szok::szok::szok: normalnie po 20tej dzwonek do drzwi akurat nioslam golasa malego do kapania maz otwiera drzwi a tam policjant przyniosl mi osobiscie wezwanie na policje na jutro na 9 rano:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tydz temu tez dostalam ale ze mnie w domu nie bylo to odebralam awizo z poczty po fakcie:-D:-D:-D chca mnie przesluchac jako swiadka bo sie kloca 2 baby jedna drugiej kredyt wziela czesc splacila a teraz twierdzi ze nic nie brala:szok::szok::szok: no a ze ja udzielalam kredytu to ze niby swiadek jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam swiezutkie zwolnienie i machnelabym nim i daliby mi spokoj ale wiem ze mnie beda gnebic a pojde raz powiem ze nic nie pamietam bo to bylo w 2007 roku wiec bez przesady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iwcik brawa dla Lenki :tak::tak::tak:

zmykam trzymajcie sie cieplutko i obiecuje ze juz niedlugo pochwale sie brzuszkiem:-D:-D:-D od ostatniej wizyty tylko 1,5kg na plusie wiec super oby tak waga rosla to nie bedzie zle:-D:-D ciumki pa

o rany ale tu cisza??????????????:szok:

hej laseczki!!
witam sie i ja po długim czasie nie odzywania sie.u nas nareszcie pogoda sie zrobiła,:tak:słoneczko od wczoraj swieci i jest cieplutko(oby cały sierpien był taki ciepły)u nas wszystko o staremu,dzieciaki szaleją,m w pracy,krystian bawi sie na dworze a ja zrobiłam obiad i postanowiłam ze coś napisze.dzien za dniem ucieka i jak sobie pomyslę ze za nie cały miesiąc zacznie sie szkoła i wstawanie poranne to już mi sie wszystkiego:no::-( odechciewa.wakacje już prawie sie skończyły a ja nigdzie nie bylam wiec moj piotrek powiedział że "chodz by skały srały":-D to zabierze mnie na 2-3 dni do zakopanego!!(oczywiescie tylko my dwoje bez dzieci)oby nam sie udało jechac bo ja potrzebuje takiego odpoczynku od domu,dzieci itp.;-)

dzisiaj czeka mnie jeszcze wizyta w szpitalu :-(u mojej babci bo miala operacje(zakladali jej bajpasy na serce)strasznie zle to znosi:-(,boli ją wszystko i jak by tego malo bylo nie moze nic jesc bo wymiotuje jest na scislej diecie dostaje tylko kroplówki i nie moze nawet wody pic.jednym slowem masakra.:no::wściekła/y::-(mam nadzieje ze z każdym dniem bedzie tylko lepiej.

rena-gratuluje synusia:tak:

hallo,hallo czy ktoś tu jeszcze cos pisze????????

hej!!!

ja wpadam tylko z zyczeniami dla lenki(córeczki iwicik)bo kończy dzis roczek!!!!!

lenka,kochana wszystkiego najlepszego,zdrowka,usmiechu na każdy dzien,radości i wspaniałych prezentów życzy ciocia z rodzinką!!!!!!!

hej laski ciepło wakacje to nikomu nie chce sie zagladac na neta heeeeeeee ja akutar jestem w trakcie pieczenia torta na jutro na impreze bo moja lenka konczy roczek wiec bedzie impraaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa

Lidka dzieki za zyczonka ale ty i tak na impre w padniesz wiec eleganckoooooooo heeeee znowu popijemy ja alkoholem a ty jak zwyklle kierowca :?(((((((((((((((

Rena gratuluje ale fajnie ale ten czas leci jeszcze troszke a juz niebawem bedziesz miec syna na rączkach ach co za piekne uczucie jeszcze go pamietam heeeeeee jak rok temu własnie o tej godzinie siedzialam pod prysznicem haaaaaaaa

pozdrawiam was wszystkie

ANEK a co u ciebie kochana gdzies sie zawieruszyłas ???????????/

hello widze ze forum umarlo:szok::szok::szok::szok:

u nas ok leci Milenka spi a mnie bola nogi tzn mam takie dretwienie lydek czy rwanie nie wiem jak to okreslic na zmiane pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

25tydz. obecnie leci jutro lokejna wizyta u lekarza :-D:-D:-D malutki rozrabia na szczescie przestal kopac po moich wnetrznosciach i pecherzu bo niezbyt przyjemne to bylo:-:)-:)-(

wklejam obiecane zdjecie brzusia:tak::tak: i mojego szalonego dziecka:-D:-D:-D
buziaki

Załączniki

• miniaturkaObraz 002.jpg
    miniaturkaObraz 002.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 48
  • miniaturkaObraz 015.jpg
    miniaturkaObraz 015.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 43
  • miniaturkaObraz 016.jpg
    miniaturkaObraz 016.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Witam i ja:-D:tak:
IWCIK spóźnione ale najszczersze życzenia dla LENKI z okazji roczku STO LATEK:tak::-):-)
RENA brzuszek i córeczka śliczniusie piszesz że kopał czyli bedzie chłopiec fajnie będziesz mieć parkę.
U mnie to obojetne co bedzie bo parkę już mam:-D Malo piszę bo jakoś czasu brak praca a potem dom jak pójdę na zwolnienie to moze będę mieć więcej czasu.Rozważam taką ewentualnośc bo zamiast lepiej czuję się coraz gorzej jestem osłabiona i zmęczona:no:

Do góry