reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc laski!!!
witam sie i ja w ostatni dzien wakacji:szok:.....ja nie mogę, juz jutro do szkoły(ale te wakacje zlecialy)mój krystian rozpoczecie roku ma na 9-30 a na 8 jest msza wiec bede musaiła bardzo wczesnie rano wstac,na samą mysl mi sie juz nie chce.:sorry:
dzieci wlasnie mi spią,krystian bawi sie na dworze a ja gotuje obiad i czekam na koleżanke bo mam do mnie dzis na plotki wpasc.:tak:;-)

byłam w czoraj u tego dermatologa,w sumie babka sama do konca nie:no: wie co to mi sie dzieje na tej buzi:wściekła/y:,czy to alergia,czy mi sie trondzik pojawil(znowu) w każdym bądz razie dostałam 2 antybiotyki i masć za same leki zapłacilam 90zł a za wizyte 50-masakra!!:szok::wściekła/y::wściekła/y:mam tylko nadzieje że te leki mi pomogą.:tak:

iwicik-a ty gdzie kochana jestes że nic nie piszesz????
pewnie wegiel do piwnicy znosisz;-)

laski a wy gdzie jestescie??????
prosze mi sie tu meldować:-)

reklama
jestem ale mam tyle roboty ze czasu brak jeszcze studnia mnie wkurza bo masakra wody nie przybywa i nie wiem co dalej bedzie maja przyjsc chyba poglebic ja sie na tym nie znam , mam nadzieje ze nie bede musiała drugiej kopac i znów z 4tys wydac masakra jakas..............
wegiel jeszce przed chałpa lezy nie ma sie kto zlitowac nad nim narazie drzewo wrzucam do piwnicy a jutro kopiemy ziemniaki wiec jak która chetna to zapraszam heeeeeeeee

maks w szkole lenka spi z tata a ja musze isc obiad gotowac juz sama nie wiem co nawet zrobic ale dzisiaj piatek to pewnie zupka bedzie;0

witam mamy z rzeszowa i okolic:) jestem mama Emilki 2letniej i wtamtym roku wrocilam do polski:) czytam Was czasem az w koncu napisze:)milego weekendu:):)

o rany:szok:.........a co tu takie pustki?????????????????????????????????
wakacje sie skończyły to mamuski wracac mi tu na bb-to nie prośba to rozkaz:tak::-D:-D

czesc laski!!!
wiatm sie w poniedzialkowy piekny,ciepły,sloneczny dzien:-).pogoda jest rewelacyjna oby taka byla jeszcze jak najdlużej.:tak:
dzieci mi spią, krystian sie bawi na dworze a ja pranie nastawiłam,obiad zrobilam i teraz odpoczywam.;-)
weekend minol nam strasznie szybko, w sobote bylismy u znajomych na grillku (takim w dzien z dziecmi) a w niedziele bylam u mojej mamy na obiedzie,wiec miałam luz od kuchni bo nie musiałam obiadu robic.:-p

dzis rano sie tak wkurzylam:wściekła/y::wściekła/y: ze szok:szok:nie dośc że wstaje o godz.6-40 żeby jak najszybciek krystiana do szkoly odwiesc(przed korkami)to wyjechałam z domu o 7-20 (a do szkoly ma na 8) i wyobrazcie sobie że sie spoznilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: stalam w mega dużym korku prawie 40 min.myslalam że mnie szlak trafi.już nie:no: mam pojecia o ktorej mam z domu wyjeżdżac by tych korkow uniknac.

ze złych wiesci mam taką ze mikolaj ma od wczoraj mega big katar:-(,robie mu nebulizacje mam nadzieje ze to pomoże i nie rozwinie się z tego żadne choróbsko.
teraz tylko patrze kiedy alan zacznie mi kichac bo jak jeden ma katar to zaraz drugi załapie:-(-masakra!!!:baffled:

buba-witaj:-)
zapraszam do częstego pisania,im nas wiecej tym lepiej i weselej:tak:

iwicik-kochana jak tam wykopki????
woda w studni sie pojawila?????
a jak maksiu w szkole,podoba mu sie????

o rany dziewczyny wracamy na forum koniec wakacji heeeeeeeeee

u nie lipa spac po nocach juz nie moge przez ta cholerna studnie wody nie ma byli zobaczyc i nie wiem co zrobia maja jutro dzwonic do meza a jak nie to niech kase oddaje bo jak nie to go wrzuce do tej studni i wieko zasune ..........

wykopki poszły lekko wegiel zwalony została tylko łazienka do remontu wiec trzeba sie sprezyc ale jakos marnie to idzie heeeeeeeee
maks jak na razie zadowolony ze szkoły i oby tak pozostało a lena to mały zbój rozpracowała nam laptopa i tak z wielkim trudem cokolwiek pisze bo kilka klawiszy mało co działa a jednego nie ma wcale heeeeeeeeee

witam nowa mamusie serdecznie i moze napisz cos wiecej o sobie .....czym sie zajmujesz obecnie i gdzie mieszkasz???????

wiec mam corke Emilke niedawn skonczyla 2 latka. jestem samotna matka od roku. pracuje w makro i ucze sie dalej w sumie to koncze szkole bo rzucilam kilka lat temu wiec teraz trzeba skonczyc:-)

witam buba no to nie masz ,łatwo w zyciu samotnie wychowywac córke ojciec dziecka ma kontakt z toba czy nie ??? i jeszcze praca i szkoła jak ty to wszytko ogarniasz kobieto?? jak jestes w pracy to rozumiem zeEmilka opiekuja sie twoi rodzice ??????
pisałas ze rok temu wrócilas do pl , tzn ze emilka urodzila sie gdzies z a granica ???????napisz co robiłas bedzie nam łatwiej cie poznac :))))))))))

u mnie Lenka spi maksiu w szkole a ja od rana wysprzatalam chałupke i mysle rozwalic stary rysznic i zamontowac sobie nowy tylkko nie wiem jak sie do tego zabrac hmmmmmm moze jakos dam rade zobaczymy bo jak sama sie nie wezne za to to bede długo czekac na nowy zeby mi go chłop zamontowal heeeeeeeee

Lidka a ty gdzie ????

Rena a ty jak tam brzusio?????

Anek ty tez melduj jak tam po wakacjach??????/

i cała reszta dziewczyn ruszcie tym forum zeby było co czytac :))))))))))

niemam kontaktu z ojcem dziecka a pod koniec miesiaca mam rozprawe w sadzie o pozbawienie go praw rodzicielskich. sam sie w sumie zrzekł praw do niej wiec w sadzie bedzie latwiej ale w zyciu wcale nie jest. pracuje na pol etatu zwyplaty trzeba dac na rachunki jeszcze szkola i Emilka. a od wrzesnia mam nianke dl;a niej bo rodzice pracuja biora ja tylk na weekendy a do zlobka mi jej nie przyjeli przez ojca emilki. urodzilam w irlandii ja ale ma obywatelstwo polskie. tam tez pracowalam w sumie utrzymywalam siebie Emilke i jej ojca ale teraz jestem z kims innym za dwa lata bierzemy slub i miejmy nadzieje ze sie ulozy bo z ojcem emilki nie wyszlo choc planowalismy slub i bylismy ze soba 4 lata no ale przypomnialo mu sie o swoim pierwszym dziecku(Emilka to 2 dziecko) i wrocil do swojej bylej a nas zostawil w sumie to ona jest ladniejsza i szczuplejsza de mnie;/:wściekła/y::zawstydzona/y: wiec niedziwie sie ze wrocil do niej...

hejeczka:-D

ja wrocilam dzis od mamuski bylysmy 2 dni z Milenka tam sie wyszaleje to troszke spokojniejsza jest w domku dziadkowie i ciotki z wujkami sie naciesza a ja mam chwile odpoczynku:-D:-D:-D

do tego szykujemy niespodzianke rodzicom na 30lecie slubu w niedziele bedzie impreza:-D:-D wiec latamy za prezentami w konspiracji:-D:-D:-D

Milenka rozrabia niezle jestesmy na etapie trojek wiec zlosnica straszna 1 juz wyszla jeszcze 3:no::no::no:moze nie oszaleje i wyjda zanim maly sie urodzi jeszcze czeka nas nauka sikania na nocnik... tydz temu robilysmy badania wyniki Milenka ma idealne:-D:-D ufffffffff
brzusio rosnie juz mi coraz ciezej a gdzie tam jeszcze do konca:baffled::baffled::baffled: zaczynam coraz gorzej sypiac do tego skurcze nog masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

buba witamy:-D:-D:-D

no nic zmykam trzeba szykowac kapanie zlosnicy:-D:-D:-D:-D buziaki paaaa

reklama
czesc kobietki!!!!

no nareszcie cos ruszylo na tym forum:)))

witam sie w typowo jesienny dzien,:-:)wściekła/y:na termometrze 14*do tego wieje wiatr i co jakis czas pada.:baffled:
ja teraz mam wolną chwilkę bo dzieci spia,obiad mam zrobiony,krystian sie bawi,pranie mi sie kreci a ja pije kawe bo jakas taka do d..y jestem.:sorry2::-(
moje raczki male chore:((((tzn.nic takiego poważnego,maja katar,kaszel i troszkę gardlo czerwone leczymy sie syropami i robie im nebulizacje:tak:,mam nadzieje ze szybko im przejdzie to przeziebienie i antybiotyk nie :no:bedzie potrzebny.

a tak po za tym to u nas nic ciekawego,dzien jak co dzien,piotrek w pracy a ja z dziecmi siedze w domu.rutyna.:baffled::dry:

iwicik-jestem,jestem:tak:
co tam u ciebie?wyjasnila sie już sprawa z ta studnią??jest woda czy dalej jej brak???

rena-chwal sie nam brzuszkiem;-)a tak wogole to w ktorym tygodniu ty już jestes???bo nie masz suwaczka.
i jaki prezet rodzicą kupiliście?

buba-kurcze dzielna z ciebie babka,tyle juz przeszłaś a jednak sie nie poddajesz i idziesz do przodu z podniesiona głowa.:tak:
mam nadzieje ze z nowym partnerem ułożysz sobie zycie i bedziesz szczesliwa.:-)
a na jakim osiedlu mieszkasz????

Do góry