reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

chej!!!

a co tu takie pustki:szok::szok:

witam sie we wtorkowy,zimny i deszczowy dzien:wściekła/y:.masakra jakaś z ta pogoda,pada już od tygodnia i nie :no:zapowiada sie by bylo cieplo.taka pogoda to jest na jesien a nie latem.ja chcę by powróciły do nas upały:tak::tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moj krystian już fiola dostaje w domu w taka pogode,nudzi mu sie i tylko chodzi i mi ględzi:crazy::angry: a blizniaki wczoraj mieli taki wredny humor ze "myslałam że wyjde z siebie i stane obok"dobrz ze dzis są w miare spokojni bo inaczej bym zwariowała.:eek:
ja teraz mam czas wolny bo już wszystko zrobilam,obiad sie gotuje,posprzątane mam i teraz zasiadlam z kawą brzed bb.;-)
jutro albo w czwartek jade do fryziera bo w sobote mam wesele:tak: musze kolor sobie zrobić i może skrócę troszke te moje wlosy bo końcowki mam strasznie poniszczone.

laski piszcie co u was............

reklama
hej ja tez zyje i mam mega nerwa na pogode bo prania mam stos a nie ma gdzie suszyc w domu zimno dzisiaj było jak w lodówce wiec sie wkurzyłam i wiecie co zrobiłam ?????????????heeeeeeeee poszlam i zapaliłam w centralnym haaaaaaaaaaaaa nie ma to jak w lipcu palic zeby bylo cieplo w domu haaaaaaaaaa no i 3x pralka chodziła i pranie na kaloryferach raz dwa wyschlo heeeeeeeeee
Maksiu na wakacjach pojechal do dziadków i jestem tym razem sama z Lenka w domu :))))))))))))troche jest marudna chyba znów zęby !!!!!!!!!!!!!

hejka ja tak na chwilke wskakuje bo maly kociol w domu od wczoraj juz w domku siedze od soboty Milenka ma znow biegunke dzis idziemy do lekarza bo mimo ze daje lekarstwo to nic lepiej do tego dzis taka marudna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jedna czworka na dole sie przebila:-D:-D:-D jeszcze jedna jej nie daje spokoju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moj najmlodszy brat jest u mnie na wakacjach to mam nianke:-D:-D:-D:-D bo inaczej to bym zwariowala z nia w domu przez ta cholerna pogode:angry::angry::angry: dobra zmykam bo mi za chwile chalupe obydwoje rozniosa:-D:-D:-D
kurcze te fotki brzusia wkleje tylko kurde pozniej:-D:-D:-D

ciumki trzymajcie sie cieplutko pa

hej laski

u mnie leci wakacyjnie od piatku mam gosci ze slaska przyjechał braciszek z rodzinką no i córke swoja zostawia u mnie na dwa tygodnie maksiu bedzie miał przynajmniej zajęcie :-):-):-) wczesniej ja byłam u taty na dwa dni i tez było wesoło heeeeeeee opiłam sie z tata a na drugi dzien razem chorowalismy heeeee podczas imprezy gdzies mamie podeptałam kwiatki w ogrodzie heeeeeeee było wesolo :-D:-D:-D
widze ze i u was wakacje pelna para bo malo ludzi na forum :-D:-D:-D
pozdrawiam was wszystkie
a endokrynologa nie znam wiec nie pomoge :-:)-:)-(

czesc kobietki!!!!

a co tu takie pustki???????:szok::szok:

witam sie we wtorkowy dzien.:tak:za oknem pochmurno ale jest tak duszno ze pewnie zaraz bedzie jakaś burza.ja teraz mam chwilke czasu wolnego wiec korzystam i zaglądam na bb.
u nas wszystko po staremu,dzieci szaleją,ma pracuje ja siedze w domu i na nic czasu nie:no: mam a moj krystek jest u mojej mamy od czwartku na wakacjach(cholernie mi sie :-(teskni za nim)ale on jest tam prze szczesliwy bo ma kolege w swoim wieku i caly dzien sie z nim bawi.tesciowa dalej mam ręke w gipsie:wściekła/y::sorry2: wiec ja dalej musze jej ze wszystkim pomagać(a juz mam tego dosyć):wściekła/y:
w sobote byłam na weselu,było super wybawilam sie strasznie(kocham takie imprezy)a 23 lipca mamy kolejne wesele wiec juz sie nie mogę doczekać.:tak::tak::tak:

no nic uciekam obiad robić,postaram sie zagladać cześciej.

myszka-ja tez nie pomogę bo nie:no: znam żadnego endokrynologa:-(

to dobrze ze ci sie cos udalo znależc choc termin troche odległy ale lepsze to niz na styczen masakra z tymi lekarzami i terminami :szok::szok::szok::szok:

u mnie leci wakacyjnie , od tygodnia mam córke mojego brata na wakacjach wiec mam wesoło w domu Lenka szczesliwa bo ona poswieca jej dużo uwagi no i Maksiu tez bo ma sie z kim bawic :-):-):-):-):-)
w tygodniu bylismy na fantazji i w mc donaldzie wiec dzieci zadowolone bo sie wyszalały no i teraz cos wspominaja o kinie wiec musze zobaczyc co leci bo ostatnio byłam na auta 2 wiec teraz pasuje isc na jakąs inna bajke :-):-):-)

reklama
czesc laseczki!!
witam sie i ja po dłuszej przerwie, ale ostatnio brakuje mi czasu i nie za bardzo mam tez wenę do pisania:-(.przez ta pogodę mam jakies dolki:-(,nic nie idzie zaplanować bo do poludnia jest goraco i duszno a po poludniu jak m z pracy wraca i gdzieś byśmy sie wybrali z dziecmi to zawsze jest burza.i w ten oto sposób musimy siedziec w domu.
a tak po za tym u nas ok,dzieciaki rosna i szaleją(tylko wciąż nie chcą mi zabardzo mowić):-:)-(krystiana mam juz w domu wiec sie cieszę,:tak: ale juz mi pomysłów brakuje na zabawe z nim:confused: a on caly czas chodzi i mi mowi ze mu sie nudzi:dry:.m pracuje a ja siedze w domu i ta monotonia mnie już dobija.dobrze ze w sobote mamy wesele to sie troszke wyrwę z domu i rozerwę.

no to chyba tyle co umnie............

myszka-fajnie ze Ci sie udało zapisac małego na wizyte.ale terminy faktycznie są straszne:szok:

iwicik-byłas w rzeszowie i nie wpadłaś do mnie?????oj nie:no: ładnie nie ładnie;-)

ale tu pustki:szok:
mamuski co tam u was??????
rena,anek m,nojaniewiem-podpisywać liste obecnosci na bb;-):tak::-D

Do góry