reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena dobrze ze ty masz przespane nocki bo u mnie to róznie z tymi zębolami :) zrób fotke brzusia:)

A u mnie wlasnie kolezanka wczoraj urodziła córeczke w szpitalu na rycerskiej jupiiiiiiiii to juz jej 3 córka heeeeeeeeeeeee
a ja czasu brak bo wlasnie jej szyje firanki do nowej chałupy całej i jest tego troche a ona chce sie wprowadzac i teraz ciezko z czasem u mie wiec moze mnie kilka dni nie byc ale postaram sie choc na chwilke zajrzec do was zobaczymy jak to bedzie:))))))))))

reklama
czesc kobietki!!!
witam sie i ja po dłuższej przerwie:tak:
moje raczki od dwóch dni sa nie do zniesienia,sami nie wiedzą czego chcą,bija sie,gryza,szczypią wszystko sobie zabieraja jednym slowem masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:chyba ta pogoda tak na nich działa,bo raz jest cieplo i słonce swieci a za chwile pada i zimno sie robi.:wściekła/y:

jutro zakończenie roku szkolnego,jak ja sie strasznie cieszę z tego powodu.:tak::tak:
nareszcie nie bede musiała wstawać rano i odwozic krstiana do szkoły huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

nic,uciekam głow umyć i zabrać sie za prasowanie(póki dzieci mi spią)bo jak wstaną to nic już nie zrobie.
buziaki!!!

iwicik-gratulacje dla koleżanki:tak:
i jeszcze raz bardzo dziekujemy za zaproszenie na grilla następny u nas;-):tak:

czesc kobietka!!!
widać ze wakacje bo nikt nie pisze:-(

mnie też dawno nie było na bb bo nie mam czasu na nic:no: dość że zajmuje się dziecmi to jeszcze musze tesciowej pomagac,bo ona z tą renką w gipsie nic nie może zrobić.spadło wszystko na mnie:wściekła/y::crazy:,pranie,gotowanie,sprzątanie.
w sobote robili impreze(jana i haliny)i kto wszystko musiał zrobić?:confused:oczywiście ja:crazy:. sałatki,placki sprzątanie po imprezie wszystko spadlo na mnie.

a tak po za tym u nas ok,dzieciaki szaleją,krystian tęskni za szkołą:szok:,m pracuje a ja nie mam czasu na:no: nic.(chętnie bym sie gdzieś wyrwała choć na jeden dzien i odpoczęła)
pogoda od paru dniu u nas jest beznadziejna:wściekła/y::-(,raz pada a raz świeci słonce i wcale nie jest ciepło bo wczoraj bylo tylko 18*a dzis 20*i do tego wiatr straszny wieje.

nic uciekam bo mi pralka wyprała i trzeba ciuchy rozwiesic.

laski napiszcie co tam u was rena,anek-jak sie czujecie????????

iwicik-kochana co tam u Ciebie???
kiedy mnie odwiedzisz????
może puścisz do mnie maksia na pare dni na wakacje?????co ty na to???
mój krystian byl by zachwycony bo miałby sie z kim bawić:tak:a tak to teraz mu sie nudzi.

heja odpowiadam na apel Lidki :-D:-D:-D zagladalam tu wczoraj ale co bede sama do siebie pisac:-D:-D:-D od srody do soboty walczylam z migrenami w piatek pol dnia lezalam bo malo mi glowy nie rozsadzilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslalam ze umre wczoraj byl luz a dzis od poludnia znow boli i juz mnie krew zalewa bo ilez mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do pracy chodze do poniedzialku wlacznie i koncze bo mam juz dosc...moja mame znow dopadla "roza"to cholerstwo ma juz od kilku lat i co roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec lezy, dobrze ze ma sie kto Milenka zajac bo inaczej musialabym brac wolne... poza tym ok wszystko czekamy nadal na dolne czworki gorna lewa wyszla ze nikt nie zauwazyl:szok::szok::szok::szok: a dolne sie nie przebija ma 2 ogromne bable i boje sie zeby jakiegos zapalenia z tego nie bylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poza tym rozrabia biega tak ze nie nadazam za nia:szok::szok::szok: ale zakumala i jak sie pytam gdzie jest dzidzius to podnosi mi bluzke i pokazuje na brzuch czasem glaszcze i sie przytula do mojego brzucha rozkoszny widok:-D:-D:-D

Iwcikzdjecie brzusia mam musze zgrac na kompa i wrzucic na bb to jak znajde chwilke czasu bo teraz czekam na meza z obiadem i jedziemy do malej:-):-) buziaki

hej laski
jestem i ja ale ja cholernie zajeta bo szyje firany kumpeli i tak jakos jak siade przy tej maszynie to masakra nawet na jedzenie czasu nie mam heeeee dobrze ze wczoraj zawiozłam dzieci mamie wiec teraz mam wiecej czasu a to co wyczarowałam dla majej princesy od kumpeli na wesele bo nie miala w czym isc :)))))))oto fota bez bolerka

bez.jpg

i z bolerkiem

Załączniki

• z.jpg
    z.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 45
hej laski!!
witam sie w srodowy dzien.
mam teraz wolna chwilke to postanowiłam ze cos napisze:tak:.dzieci mi spią,m w pracy,krystian na dworze sie bawi a ja głowe umyłam,posprzatałam,obiad mi sie gotuje,pranie nastawilam i teraz odpoczywam;-).pogoda u nas jest beznadziejna:wściekła/y: wczoraj cały dzien padało i było zimno a dzis niby nie pada ale jest pochmurno i brzydko.:crazy:

iwicik-ale ty masz talęt,sliczna ta sukienka.

rena-kurcze migrene w ciąży miec to przewalone.:-(
a ty przed ciążą miałaś migrene???????czy teraz dostalaś????
trzymaj sie kobieto i wklej fotke brzuszka.

Iwcik Ty to masz talent genialna ta kreacja:D
Lidka tak mnie boli glowa odkad pamietam wiec nic nowego z ta roznica ze dziala jedynie najsilniejszy ibumprom ktorego w ciazy brac nie mozna:(
zmykam laseczki buziaki

Witam.Pogoda brrr..:no: zimno i pada.
U mnie samopoczucie oki niemam mdłosci jako tako czasem jak jestem głodna,zmęczenia nie czuję prawie wcale mimo że w pracy jestem 8 godzin na nogach.
IWCIK ale Ty zdolniacha jesteś sukienka śliczna:tak::-)
LIDKA a co u Ciebie?
RENA ja w poprzedniej ciąży miałam często migrenowe bóle głowy mnie pomagała mocna kawa,teraz codziennie rano pije kawę i jest oki do tej pory głowa bolała mnie tylko 2 razy.Pomagały mi też 2 tabletki paracetamolu 500mg ten lek można brać od czasu do czasu.

reklama
czesc!!!

ja tak tylko na chwilkę wpadam z życzeniami dla iwicik:tak:

iwicik-kochana ty moja osiemnastko;-):-Dwszystkiego najlepszego!!!

anek-fajnie że u Ciebie wszystko ok,trzymaj sie i sie nie przemęczaj.

rena-bólu glowy bardzo Ci współczuje,trzymaj sie kobieto.

Do góry