reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Witam nowa mamusie pisz razem z nami w kupie razniej heeee'

Rena no to ci ciaza daje sie we znaki oby do przodu a jak juz bedziesz na l4 to juz bedzie lepiej bo wiecej czasu na zasłuzony odpoczynek:)

Lidka jestem ale czasu brak na kompa heee cieplo to korzystam jak nie spacer to cos kolo domu robie jak nie trawke kosiłam ostatnio i bukszpany sadzilam i drzewka ozdobne to dzisiaj kamien na droge nawalałam bo gdzieniegdzie mi sie droga zaczeła sypac a trzeba podratowac bo jak przyjda deszcze to bym do chałpy nie doszła heeeeeeee
Jutro musze podjechac do geodezji bo te pipy mi zle mapke jedna wyrysowały i nerwy mam takie ze hej bo zaplaciłam za nia ponad 100zł i jak mi powie ze mam jeszcze raz zapłacic to jej nagadam tak ze w piety jej pujdzie bo jak nie umie rysowac to niech idzie sprzatac heeeee moze lepiej jej sprzatanie wyjdzie heeeeeeeeenoale to jutro sie okaze hmmmmm

reklama
hejka!!
witam laski w piątkowy dzien.za oknem sloneczko swieci,lekki wiaterek wieje a termometr pokazuje na plusie 25*:tak:dzieci spią,krystek na dworze sie bawi w piaskownicy a ja siedze w domu i ogladam ślub ksiećia williama z kate.obiad mam z wczoraj wiec mam spokój od gotowania.:-p
alanek już mi dzis nie gorączkuje i nie kaszle tak jak wczoraj wiec może bedzie dobrze i obejdzie sie bez antybiotyku,byłam juz dzis z nim na dworze mam nadzieje ze mu tym nie zaszkodziłam.:sorry2:a ja sie czuje fatalnie,mam taki katar ze masakra z nosa i oczu mi sie leje:no::-(,co chwilke mi zimno,jeszcze mi tego brakowała żebym chora byla.:wściekła/y:

iwicik-ty to kochana zabiegana jesteś,mam nadzieje ze jednak znajdziesz czas dla nie:tak:
buziaczki dla dzieciaczków.

rena-to życzę Ci zebyś szybciutko poszła na to l4

hej laski

ja wlasnie wróciłam niedawno od rodziców z odpustu Maksiu zadowolony bo obkupiony wrócił bo akurat trafil ze były trzy ciotki no i dziadkowie wiec kazdy cos jeszcze kupił no i lence też heeee takze dzieci zadowolone wrociły niestety pojechałam sama bo maz wczoraj wrócił z pracy z goraczka i katarem i nie dał rady pojechac ale za to wyspał sie i dzisiaj nam obiadek ugotowal heeeeeee

a teraz lenka spi a maz pojechal do swoich rodzicow zobaczyc :) a ja na chwilke kukam na bb:-):-)

Witajcie
Mam do Was pytanie czy znacie lekarke Huma ??
To lekarka prowadząca moje dziewczyny i tak się zastanawiam czy ona jest naprawdę dobra nie mam kogo zapytać o opinie na jej temat.

Przyszła wiosna wszystko pyli a moje dziwczyny katary maja takie że nic nie pomaga a miały różne już leki na dodatek są na stałych inhalacjach tylko najmłodsza puki co nie ma tych inhalacji myślicie że u niespełna 2 latki można zrobić już test na alergie??
Moja 5 latka miała wyszedł negatywny mimo że lekarka mówi że ma typową skórę alergika,miała robione z krwi i czekam na wyniki.

hej mamuski!!
witam sie i ja w trakcie długiego weekendu,pogoda w rzeszowie od wczoraj jest do d..y,zimno,pada deszcz:wściekła/y: i nie ma szans na żaden wypad z dziecmi na piknik albo długi spacer.:no::-(
ja z m sezon grillowy już rozpoczęliśmy w sobote wieczorem u znajomych,piwko do tego karkówka no pycha!!!:tak:w planach mieliśmy pojechać na soline w długi weekend ale pogoda nam nie dopisała i siedzimy w domu.
dzieci poszły spac,krystian sie bawi a m szaleje w kuchni,mam zakaz wchodzenia do kuchni jak on gotuje:sorry2: ale mi to wcale nie pzeszkadza przynajmniej mam czas wolny.:tak:;-)

iwicik-mój krystian też uwielbia odpusty bo są kramy i zawsze wszyscy mu coś kupią.
zdrówka dla m życzę:tak:

natasza-ja niestety nie znam tej doktorki.
mój krystian to alergik też z testów mu nic nie wyszło ale badanie krwi potwierdziło ze jest alergikiem.teraz mu robie nebulizacje i dostaje tabletki flonidal.
mi moj dr.mowił że 2 latka to za wczesnie na testy.

Witam sie z Wami po dłuzszej nieobecności:zawstydzona/y:
U mnie wszystko oki :-):tak: pracuję niby 8 godzin ale od 9 lub 10 do 17 18 potem zakupy i padam na pysk nawet na kompa mi się niechce:no: po swiętach jak to po..cięzko się odtrzasnąć i pelno sprzatania po gosciach he he
Aaaa...i mam dobre wiadomości w końcu mamy nowe auto no może nie takie nowe alę duże i wygodne w końcu mogę śmigać.
NATASZA moje dzieci tez były alergikami starszemu juz przeszło ale córka nadal ma ataki astmy zwłaszcza wiosną i jesienią jest uczulona na plesnie i pyłki testów jeszcze nie robilismy ale się do tego przymierzamy faktycznie testow nierobi się przed 3 rokiem życia a te z krwi sa mało wiarygodne moja miała nic nie wykazały a jednak jest uczulona puki co lecimy od czasu do czasu na wziewach i lekach przeciwalergicznych.
A oto moja skarbeczka i ja:-D:-D

Załączniki

• 20110403319.jpg
    20110403319.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 31
  • 20110403321.jpg
    20110403321.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 37
  • 20110417390.jpg
    20110417390.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 29
czesc mamuski!!!
witam sie w srodowy dzien,za okne sloneczko swieci ale jest zimno bo tylko 10*C byłam z dziecmi na spacerze i zmarzłam strasznie.:wściekła/y:
a mi sie dni poprzestawiały cały czas mi sie wydaje ze dzis jest poniedzialaek a nie sroda:dry:.jak mi sie po tak długiej przerwie nie chciałao dzis wstac to masakra,mojego krystiana też nie mogłam z łóżka ściągnąc,oj już sie nie mogę wakacji doczekać!!:tak:
ja już po obiedzie jestem,krystian koloruje,m w pracy,dzieci spią a ja zasiadłam z kawką przed kompem.

anek-fajnie ze u was wszystko dobrze:tak:
pochwal sie kochana nowym autkiem.
a zdiecia super:-)

hej laski

ja juz dzisiaj mam dosc kosiłam trawke a w kosiarce wysiadł naped i si zmachalam , Lenka spi wiec korzystam , maksiu quadem jezdzi a mąż juz do pracy pojechał , no i wczesniej narobił mi niezłego stracha osioł stary i glupi chciał sie popisac przed synem jak on to umie jezdzic no i sie popisal tak ze przeleciał przez quada do przodu ręke mu powyginalo i nogami sie nakryl strasznie to wygladało jak lecial ale go opitoliłam całe szczescie ze skonczyło sie na lekkich potluczeniach rąk i barku i rozwalonej dolnej wardze ale groznie to wygladało tym bardziej ze rozpedzil sie ......stary a głupi mu powiedzialam no i pojechał do roboty z napuchnieta i rozwalona warga heeeee powiedzialam mu ze w firmie beda sie napitalac ze baba mu wpieprzyła heeeeee

hej kobietki!

matko a co tu takie pustki:szok::szok::szok:

witam sie w sobotni paskudny deszczowy i zimny dzien:wściekła/y:.pogode mamy straszną od rana leje i ciemno jest takie ze światlo już musze w domu świecić:szok:.mam nadzieje ze jutro tylko nie bedzie padać bo mamy komunie w rodzinie i chciała bym iść z dziecmi do kościoła a jak tak bedzie padac to w domu zostane.:-(
ja juz mam posprzątane,głowe umyłam,paznokcie pomalowałam i teraz odpoczywam z kawką przed bb.;-)m z krystianem graja w piłkarzyki,dzieci spią,cisza i spokój w domu.:tak:

iwicik-to Ci m stracha napędził :szok:,biedna sie wystraszyłaś.:-(
faceci czasem nie :no:myślą, a przez taką głupote mógłby sie połamać.

rena-co tam u Ciebie?jak sie czujesz?

reklama
hej laski

nie chce mi sie nic od rana zrobilam zakupy w rzeszowie lidka jechałam kolo ciebie ale nie wstapilam bo widzialam ze sporo aut u was stało wiec domysliłam sie ze macie gosci :tak:maz siedzial caly dzien w domu z dziecmi , a ja nie zrobilam nic jeszcze dzisiaj i nie zamierzam nawet nic robic ide pewnie spac bo mam zly dzien wczoraj dostala@ i nerwy mna targają:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry