reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Też słyszałam o Botiuku, że jest bardzo dobry, ale nie wiem czy będzie mnie stać na wizyty. Gdybym zaszła w ciążę w tym cyklu lub niedługo potem, to do grudnia jeszcze płacimy kredyt po weselu, więc prywatne wizyty odpadają...;/
Dzięki za powitanie :)

reklama
hejka kobietki melduje ze jestesmy zdrowe:-D:-D:-D
wczoraj juz byla poprawa a dzis to juz wogole super Milenka nadrabia z jedzeniem ciagle wola amam no i kupek tylko 3 dzis:tak::tak::tak::-D:-D ale jeszcze slaba jest bo spi w dzien bardzo dlugo az trzeba ja budzic...i taka zla sie zrobila dzis mi cale rece zgryzla beda nastepne zabki lada dzien:szok::szok::szok:

a ja dzis znow sie zle czuje tak mi niedobrze:no::no::no: a jutro musze isc do pracy bo kolezanka tez jest w ciazy i ona wymiotuje strasznie wiec musze ja troche odciazyc:-D:-D:-D

Iwcik brawa dla Lenki za pierwszego zabka:-D:-D:-D

no nic ja zmykam bo wykonczona jestem Milenka u babci juz spi a ja lecem odespac zeby ta moja malenka fasolka miala u mnie dobrze:tak::tak::tak: babcia poinformowana ze znow zostanie babcia przyjela ze spokojem informacje:-D:-D:-D chyba sie nawet przerazila ze jak wezme L4 to juz nie bedzie tak czesto u nich Milenki:-D:-D:-D

buziam mamuski

hej kobietki po weekendzie!!
witam w poniedzialkowy dzien.dzis u nas słoneczko świeci ale nie :no:mam ciepła bo strasznie wieje zimny wiatr:wściekła/y:.z dziecmi byłam chwilke na spacerze ale szybko do domu wróciłam bo noski im poczerwieniały a rączki mieli zimne jak lody.m ma do czwartku wolne wiec mi sie w domu plącze,właśnie po krystiana pojechał do szkoły,dzieci spią,a ja obiad mam z wczoraj więc nie musze stac przy garach.
weekend mieliśmy bardzo udany,w sobote robiłam skromne urodziny moich chlopcow,przyjechala moja mama i siosta z męzem,dzieciaki zdmóchneli swieczki i byli bardzo zadowoleni z prezentów:tak:.a wczoraj przyjechali nasi znajomi z dzieciakami, wiec w domu mialam bardzo wesoło a pokój krystiana wyglądał jak by tornado przeszło.:szok::baffled:

milego dnia:-)

rena-fajnie że już milenka jest zdrowa.:tak:

iwicik-kochana czekamy jutro na was:)))

dagne-jeszcze słyszałam dobre opinie o dr.szklarczyk i dr.szpajankowski.:tak:

Witam

wkoncu ucho po malu przestaje bolec bo mozna było zwariowac chodziłam juz sama na siebie zła i na wszystko sie wkurzalam , no ale mąż w sobote troche poprawił humor bo wrócił z pracy i tak bez okazji wreczyl mi 15 róż co mnie zaskozyło bo on raczej nie skory do kwiatów jak juz to czekoladki i to na jakąs okazje a tu prosze kwity i bez okazji no no heeeeee chyba mój chłop zmienia sie haaaaa

Rena jak dobrze ze juz oki :))))))))

Lidka jak tylko dam rade to napewno wpadniemy na chwilke:)))))))

Dagne ja chodziłam do dr Nabożnego on jest zastepcą ordynatora na Rycerskiej i nie mogeo nic złego powiedziec na nieg , wrecz byłam zadowolona z wizyt i to na kase chorych i zawsze jak tylko cos sie działo to dzwoniłam do niego albo do szpitala do niego jechałam no i wkoncu on robił mi cesarke , takze zawsze miąlam go pod reka jak to sie mówi :)))))))))

hej laseczki!!!

a co ty takie pustki??????:szok::szok::-(

witam sie i ja w srodowy dzien,u nas pogoda nie za fajna:baffled:wiatr wieje strasznie,co jakis czas pada deszcz wiec spacer dzisiaj z dziecmi sobie daruje bo nie chce żeby nas zmoczyło.
ja już obiad mam zrobiony,m pojechal po krystiana do szkoły,dzieci spac połozyłam wiec teraz mam chwilke czasu dla siebie:tak:po południu ide do koscioła bo jest dzis u nas spowiedz przed swiąteczna.:tak:trzeba sie wyspowiadać z tych grzechów co sie ma:dry:(mam nadzieje ze ksiądz da mi rozgrzeszenie):sorry2:
wczoraj nie miałam jak wpasc na bb bo od rana sprzatanie,pózniej spacer z dziecmi a popołudniu przyjechała do mnie iwicik z dzieciakami.:tak:iwonka wyglada super,chudnie w oczach,lenka jest strasznie grzeczna i w ogóle jest kochana:tak:a maksiu super z moim krystianem sie bawia i dogaduja.:tak:
wiec wczorajszy dzien mialam udany.

Lidka mój maż kazal podziekowac za torta :-):-):-)a tak na marginesie to ty pieklas te torty czy zamawiałas gdzies?????????? bo był pyszny no i wiadomo same proteinki:-D:-D:-D:-D no i z tym chudnieciem to nie gine w oczach bo jeszcze do wiwatu troche zostalo :-:)-:)-:)-(
Ja wzielam sie za szycie firan i sprzatanie korzystam bo mamuska przyjechała to zajmuje sie Lenka a ja moge swobodnie robic porzadki i do maszyny siąść:tak::tak::tak:

Laski a u was co pewnie tez porzadki was pochlonęły przedswiateczne co???????/

czesc kobietki!!
witam w czwartkowy dzien.:-)
w rzeszowie pogoda do d..y:wściekła/y:,zimno,ciemno,deszcz pada i nic sie czlowiekowi nie:no: chce robic w taki dzien.właśnie wróciłam ze szkoły z krystianem,obiadek już zjedzony,dzieci spią,m w pracy a ja zamiast prasować to usiadlam z kawką przy kąpie:baffled:.głowa mnie dzis strasznie boli,nie mogłam z łóżka sie podniesc dzis rano:-( strasznie zle działa na mnie taka pogoda.ja chcę już wiosnę a jeszcze bardziej chcę lato!!!:tak:

no nic kawke wipiłam wiec zmykam prasować.

iwicik-cisze sie bardzo ze wam tort smakował.
a oczywiście ze to same proteiny:-D:-D:-Dprzyjedz do mnie to mi pomożesz go zjeśc bo ja sama nie dam rady.;-)
a torty zamawiałam w cukierni(ja niestety lewa jestem jesli o wypieki chodzi:zawstydzona/y:)

hej laski!!

o rany a co tu takie pustki?????
laski gdzie wy jesteście????

witam sie w piątkowy dzien.pogoda troszkę lepsza jest dzis w rzeszowie,słoneczko co jakiś czas wychodzi,temperatura 12*a co najważniejsze nie pada.
ja z moimi dzieciaczkami byłam na spacerze ale zaraz wróciłam bo wiatr zimny wiał i rączki mieli zimne jak lody.:baffled:
ja własnie z krystianem zjadłam obiad,m w pracy a dzieci spią.
jutro mnie czeka cięzki i pracowity dzien zabieram sie za porządki przed świąteczne,ale tak mi sie nie chce ze masakra:dry:.mam tylko nadzieje ze bedzie ladna pogoda to m zabierze dzieci na dworze a ja spokojnie sobie będę sprzatać.:tak:

hej laski

a ja skonczyłam sprzatanie okna umyte firanki nowe uszyte i powieszone dzisiaj byłam z mężem w rzeszowie na zakupach no i super kupiłam Lence buty ale za małe heeeeeeeee maksiowi kupiłam spodnie , mąż obkupil sie no i ja tez bo 3 bluzki kupiłam i buty chciałam jeszcze spodnie ale nie było rozmiaru wiec nie brałam innych heeeeee
Lidka ja dziekuje za proteinki a tort był super jak na wyrob cukierni to rewelacja bo zazwyczaj to masy maja strasznie margaryniaste a ten byl super jak domowej roboty:)))))) powodzenia w porządkach:))))))

reklama
czesc laski!!!
witam sie w sliczny poniedzialkowy dzien.u mnie normalnie lato do sloneczka termometr pokazuje 26*zero wiaterku,no bomba, jak byłam z dziecmi na dworze to miałam krótki rękawek i spodenki.
ja wlasnie wróciłam z krystkiem ze szkoły,dzieci spią,m w pracy,pranie mi sie kręci, posprzątane już mam teraz czekam tylko aż mi sie ziemniaczki ugotuja i bedziemy jesc obiad.
na weekendzie mnie nie było bo sobote miałam strasznie pracowitą,sprzatałam generalnie na swieta,posciel pralam,koce,fieranki.a w niedziele byłam z moją rodzinka u mojej mamy na obiedzie i wróciłam wieczorem.
uciekam rozwiesic pranie bo wlasnie pralka przestała wirowac.

iwicik-rozpoczynamy sezon na grilla???;-)
co ty na to?

Do góry