reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hejka mamuski ja tylko znow na chwilke cos skrobne i zmykam bo znow sterta prania juz wysiadam Milenka znow nam wymiotowala w samochodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wdomu byla taka niedobra ze nie moglam sobie dac rady nie wiem co jest policzki miala strasznie czerwone tarla buzia o wszystko:szok::szok::szok: nie chciala wogole zasnac choc w dzien niewiele spala i nie wiem czy to zeby czy cos innego np znow wirus:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no albo brzuszek po antybiotyku jeszcze slaby:no::no::no:

a co do diety to mysle ze dam rade ja cale zycie na dietach odkad pamietam sie odchudzalam:-:)-:)-( dalam rade diecie Kopenhaskiej to dam i Dukanowi:-D:-D:-D:-D

Lidka ja bym chciala przepis na te placuszki czy racuszki:-D:-D:-D nie mam zbytnio czasu na szukanie po necie i bylabym wdzieczna za ewentualne przepisiki:-D:-D:-D

zmykam buziole paaaaaaaaa

reklama
hej laski

nie bylo mnie troche bo musialam nadrobic z maksiem lekcje z całego tygodnia co nie chodzil do szkoly no i troche nam zeszło bo jeszcze na pamiec role wilka do przedstawienia musial sie uczyc :tak: no ale poszlo:tak::tak:
dzisiaj juz poszedł do szkoly i było oki :tak::tak::tak:

Rena kurcze współczuje tych wymiotów jednak Milenka ma chorobe lokomocyjna :tak::tak:no i powodzenia w dietce :tak::tak::tak:bo u nie w sobote dietka ucierpiała ostatki były na całegoooooooo:-D:-D:-D:-D do dzisiaj glowa mnie boli:-D:-D:-D

Lidka a t:-Dy jak tam zyjesz?????? no i taki wypad na sklepy to całkiem fajny pomysł:-D:tak::tak::tak:

hej kobietki!!!
witam sie i ja po dłuższej nieobecności :tak:ale maż mojej kuzynki zabrał nam laptopa bo instalował nowy system i sterowniki.
ale teraz już postaram sie byc na bieżąco.widze ze przez weekend dużo nie pisałyście,a szkoda:-(

u nas dzis sliczna pogoda,słoneczko świeci na termometrze 10*oby taka pogoda juz była bo mam dość tej zimy i chcę wiosnę.
mój alan jest dzisiaj nie możliwy,ja nie wiem czy jakaś choroba go bedzie dopadać czy po prostu ma taki wredny dzien:wściekła/y:
nic :no:mu nie pasuje.
ja już po obiedzie,m bawi sie z dzieciakami a ja zaraz zabieram sie za prasowanie.

miłego dnia:-)

iwicik-a ja żyję i katuje sie dalej dietą.
kiedy do nas przyjedziecie???
zapraszam!!!

rena-podaje Ci przepis na te racuszki:-)
2 jajka
2 łyżki zmielonych otręb owsianych
4 łyżki mleka
aromat waniliowy(troszke)
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
słodzik
biały pokruszony(rozgnieciony widelcem)ser.

białka ubić.dodać żółtka,otręby,mleko,aromat,słodzik i proszek do pieczenia.
wymieszać delikatnie.
dodac pokruszony biały ser.zamieszać-smażyć z oby stron.

smacznego:-)

Laski wszystkiegio najlepszego z okazji dnia kobiet obijajcie sie dziisiaj ile mozecie hehehe niech chlopy kolo was lataja bo kolomnie nie ma kto heeeeeeeeeeee bo mój w opolu dopiero jutro wróci .........hmmmmmm ciekawa jestem czy on wogóle wie ze dzisiaj dzien kobiet haaaaaaaaaaa

Justa witamy serdecznie

Lidka nie katuj sie to przyjemne jak kg spadaja czerp z tego perzyjemnosc:))))

hejka wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet:-D:-D:-D:-D

ja czekam wlasnie na mezusia kazal nie gotowac obiadu wiec zapewne wyskoczy z jakas pizza:-D:-D:-D wanna cala w kwiatkach wiec nie wiem czy on na kwiaciarnie jaka nie napdal:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

dzis jeszcze zaszaleje z jedzeniem a od jutra Dukan lodowka cala zapelniona wczoraj zakupilam jeszcze kilka za malych ciuszkow wiec nie ma odwrotu:-D:-D:-D:-D hihihi

Justa witaj oczywiscie:tak::tak::tak:

aaaaaaaaa jutro wkleje zdjecia mojej malej szalonej istotki i torciku:-D:-D:-D:-D byl pyszny a jak wygladal cudnie:tak::tak::tak::tak: jutro Milenka konczy rok ahhhhhhhhh jak ten czas leci......

aaaaaaaa zapomnialabym Lidka dzieki za przepisik na pewno skorzystam...

zmykam laseczki ciumki i zycze wspanialego wieczoru;-);-);-)

hej!!!
na samym początku chciała bym życzyć nam kobietki wszystkiego naj naj najlepszego w dniu naszego świeta:-)!!!

witam sie popołudniowo.ja dopiero teraz bo od rana wpadłam w wir prac domowych(wiosne poczułam;-))no i musowo musiałam zaliczyć z dzieciakami spacerek bo było tak pięknie dzis na dworze.
moje dzieci dzis maja dobry humor i potrafią sie ładnie bawić,wczoraj to już przechodzili samych siebie:wściekła/y:nie mam pojęcia co im było.wiem jedno ze juz dawno mi tak nie dali popalić jak wczorajszego dnia.
uciekam umyć sobie glowe i napić sie kawki:-)

justa-witam i zapraszam do częstego pisania.

rena-czekamy na fotki z urodzin milenki:tak:

hallo,hallo jest tu ktoś??????

nojaniewiem,anek m,asia-odezwijcie sie??co tam u was??

czesc laski!!!
a co tu dzis takie pustki??????:szok:
u nas wiosna na calego,sloneczko slicznie swieci,lekki wiaterek wieje a na termometrze jest na plusie 15*spacerek z dzieciaczkami już zaliczyłam,w kosciele też bylam,obiadek już zrobiony,pranie mi sie kreci i teraz mam chwilke wolnego.m pojechał do ksiegowej i na zakupy a krystianek puzzle uklada.

milego dnia.

Rena 100lat dla Milenki spełnienia marzen mnóstwa radosci no i wiele szczescia i milosci:-):-):-):-)

u mnie Lenka wkoncu spi jakis dzisiaj marudny dzien miala , no a ja zmagam sie z papierkami i przeliczam co ile mnie wyniesie próbuje nastawic sie psychicznie ile kasy bede musiała wydac na budowe :-D:-D

W piatek czeka nas kolejny pogrzeb zmarł wujek mojego m , niestety miał raka:-:)-:)-(strasznie duzo zawsze nam pomagal w polu bo miał wszystkie maszyny , no ale teraz i tak juz nie bedziemy nic sadzic poza ziemniakami:blink:

Lidka u mnie dzisiaj było tez cieplutko :tak::tak:

reklama
hejeczka:-D Iwcik dziekujemy za zyczonka kurcze rok temu o tej porze bylam juz po cesarce jak ten czas leci:szok::szok::szok::szok:

ja dzis pierwszy dzien diety nawet jakos daje rade nie jest zle nie jestem glodna jedzenie moze nie bylo jakos super pyszne bo dopiero musze obczaic co jak i z czym:tak::tak::tak::baffled::baffled::baffled:troche ciezko z czasem musze gotowac i sobie i mezowi ale dojde do wprawy:tak::tak: motywacje mam podwojna bo sie dzis zwazylam rano i szok:szok::szok::szok::szok: 2 kg mniej samo z siebie :szok::szok::szok:

wstawiam obiecane fotki i zmykam prasowac:-D:-D:-D

Załączniki

• tortIMG_3680.jpg
    tortIMG_3680.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 70
  • 1maleIMG_3715.jpg
    1maleIMG_3715.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 64
Do góry