reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hejka mamuski ja tylko znow na chwilke cos skrobne i zmykam bo znow sterta prania juz wysiadam Milenka znow nam wymiotowala w samochodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wdomu byla taka niedobra ze nie moglam sobie dac rady nie wiem co jest policzki miala strasznie czerwone tarla buzia o wszystko:szok::szok::szok: nie chciala wogole zasnac choc w dzien niewiele spala i nie wiem czy to zeby czy cos innego np znow wirus:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no albo brzuszek po antybiotyku jeszcze slaby:no::no::no:

a co do diety to mysle ze dam rade ja cale zycie na dietach odkad pamietam sie odchudzalam:-:)-:)-( dalam rade diecie Kopenhaskiej to dam i Dukanowi:-D:-D:-D:-D

Lidka ja bym chciala przepis na te placuszki czy racuszki:-D:-D:-D nie mam zbytnio czasu na szukanie po necie i bylabym wdzieczna za ewentualne przepisiki:-D:-D:-D

zmykam buziole paaaaaaaaa

reklama
hej laski

nie bylo mnie troche bo musialam nadrobic z maksiem lekcje z całego tygodnia co nie chodzil do szkoly no i troche nam zeszło bo jeszcze na pamiec role wilka do przedstawienia musial sie uczyc :tak: no ale poszlo:tak::tak:
dzisiaj juz poszedł do szkoly i było oki :tak::tak::tak:

Rena kurcze współczuje tych wymiotów jednak Milenka ma chorobe lokomocyjna :tak::tak:no i powodzenia w dietce :tak::tak::tak:bo u nie w sobote dietka ucierpiała ostatki były na całegoooooooo:-D:-D:-D:-D do dzisiaj glowa mnie boli:-D:-D:-D

Lidka a t:-Dy jak tam zyjesz?????? no i taki wypad na sklepy to całkiem fajny pomysł:-D:tak::tak::tak:

hej kobietki!!!
witam sie i ja po dłuższej nieobecności :tak:ale maż mojej kuzynki zabrał nam laptopa bo instalował nowy system i sterowniki.
ale teraz już postaram sie byc na bieżąco.widze ze przez weekend dużo nie pisałyście,a szkoda:-(

u nas dzis sliczna pogoda,słoneczko świeci na termometrze 10*oby taka pogoda juz była bo mam dość tej zimy i chcę wiosnę.
mój alan jest dzisiaj nie możliwy,ja nie wiem czy jakaś choroba go bedzie dopadać czy po prostu ma taki wredny dzien:wściekła/y:
nic :no:mu nie pasuje.
ja już po obiedzie,m bawi sie z dzieciakami a ja zaraz zabieram sie za prasowanie.

miłego dnia:-)

iwicik-a ja żyję i katuje sie dalej dietą.
kiedy do nas przyjedziecie???
zapraszam!!!

rena-podaje Ci przepis na te racuszki:-)
2 jajka
2 łyżki zmielonych otręb owsianych
4 łyżki mleka
aromat waniliowy(troszke)
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
słodzik
biały pokruszony(rozgnieciony widelcem)ser.

białka ubić.dodać żółtka,otręby,mleko,aromat,słodzik i proszek do pieczenia.
wymieszać delikatnie.
dodac pokruszony biały ser.zamieszać-smażyć z oby stron.

smacznego:-)

Laski wszystkiegio najlepszego z okazji dnia kobiet obijajcie sie dziisiaj ile mozecie hehehe niech chlopy kolo was lataja bo kolomnie nie ma kto heeeeeeeeeeee bo mój w opolu dopiero jutro wróci .........hmmmmmm ciekawa jestem czy on wogóle wie ze dzisiaj dzien kobiet haaaaaaaaaaa

Justa witamy serdecznie

Lidka nie katuj sie to przyjemne jak kg spadaja czerp z tego perzyjemnosc:))))

hejka wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet:-D:-D:-D:-D

ja czekam wlasnie na mezusia kazal nie gotowac obiadu wiec zapewne wyskoczy z jakas pizza:-D:-D:-D wanna cala w kwiatkach wiec nie wiem czy on na kwiaciarnie jaka nie napdal:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

dzis jeszcze zaszaleje z jedzeniem a od jutra Dukan lodowka cala zapelniona wczoraj zakupilam jeszcze kilka za malych ciuszkow wiec nie ma odwrotu:-D:-D:-D:-D hihihi

Justa witaj oczywiscie:tak::tak::tak:

aaaaaaaaa jutro wkleje zdjecia mojej malej szalonej istotki i torciku:-D:-D:-D:-D byl pyszny a jak wygladal cudnie:tak::tak::tak::tak: jutro Milenka konczy rok ahhhhhhhhh jak ten czas leci......

aaaaaaaa zapomnialabym Lidka dzieki za przepisik na pewno skorzystam...

zmykam laseczki ciumki i zycze wspanialego wieczoru;-);-);-)

hej!!!
na samym początku chciała bym życzyć nam kobietki wszystkiego naj naj najlepszego w dniu naszego świeta:-)!!!

witam sie popołudniowo.ja dopiero teraz bo od rana wpadłam w wir prac domowych(wiosne poczułam;-))no i musowo musiałam zaliczyć z dzieciakami spacerek bo było tak pięknie dzis na dworze.
moje dzieci dzis maja dobry humor i potrafią sie ładnie bawić,wczoraj to już przechodzili samych siebie:wściekła/y:nie mam pojęcia co im było.wiem jedno ze juz dawno mi tak nie dali popalić jak wczorajszego dnia.
uciekam umyć sobie glowe i napić sie kawki:-)

justa-witam i zapraszam do częstego pisania.

rena-czekamy na fotki z urodzin milenki:tak:

hallo,hallo jest tu ktoś??????

nojaniewiem,anek m,asia-odezwijcie sie??co tam u was??

czesc laski!!!
a co tu dzis takie pustki??????:szok:
u nas wiosna na calego,sloneczko slicznie swieci,lekki wiaterek wieje a na termometrze jest na plusie 15*spacerek z dzieciaczkami już zaliczyłam,w kosciele też bylam,obiadek już zrobiony,pranie mi sie kreci i teraz mam chwilke wolnego.m pojechał do ksiegowej i na zakupy a krystianek puzzle uklada.

milego dnia.

Rena 100lat dla Milenki spełnienia marzen mnóstwa radosci no i wiele szczescia i milosci:-):-):-):-)

u mnie Lenka wkoncu spi jakis dzisiaj marudny dzien miala , no a ja zmagam sie z papierkami i przeliczam co ile mnie wyniesie próbuje nastawic sie psychicznie ile kasy bede musiała wydac na budowe :-D:-D

W piatek czeka nas kolejny pogrzeb zmarł wujek mojego m , niestety miał raka:-:)-:)-(strasznie duzo zawsze nam pomagal w polu bo miał wszystkie maszyny , no ale teraz i tak juz nie bedziemy nic sadzic poza ziemniakami:blink:

Lidka u mnie dzisiaj było tez cieplutko :tak::tak:

reklama
hejeczka:-D Iwcik dziekujemy za zyczonka kurcze rok temu o tej porze bylam juz po cesarce jak ten czas leci:szok::szok::szok::szok:

ja dzis pierwszy dzien diety nawet jakos daje rade nie jest zle nie jestem glodna jedzenie moze nie bylo jakos super pyszne bo dopiero musze obczaic co jak i z czym:tak::tak::tak::baffled::baffled::baffled:troche ciezko z czasem musze gotowac i sobie i mezowi ale dojde do wprawy:tak::tak: motywacje mam podwojna bo sie dzis zwazylam rano i szok:szok::szok::szok::szok: 2 kg mniej samo z siebie :szok::szok::szok:

wstawiam obiecane fotki i zmykam prasowac:-D:-D:-D

Załączniki

• tortIMG_3680.jpg
    tortIMG_3680.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 65
  • 1maleIMG_3715.jpg
    1maleIMG_3715.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 59
Do góry