reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski :-D
na szybko wpadam bo pranie niedlugo sie skonczy no i poprasowac musze w koncu bo dzis Milenka u babci to musze cos porobic w domku...
Iwcik dzis mam 9 dzien diety i jak na razie zero grzeszkow:-D:-D:-D dumna jestem z siebie:-D:-D

a z mezem sie dzis tak poklocilam ze jak trzasnal lyzka to o maly wlos nia nie dostalam:-D:-D:-D:-D wiec atmosfera taka ze siekiere mozna wieszac...no co przynajmniej powiedzialam co mi na watrobie lezy:-D:-D:-D:-D

aaaaaaaa i musze pochwalic Milenke normalnie budzi sie po noc z sucha pieluszka wiec ja szybko sadzamy na nocnik i ladnie robi siku:szok::szok::szok::szok: no taka dumna jestem:laugh2::laugh2::laugh2: i nauczyla sie mowic Ania (to moja siostra:-D:-D:-D ) wiec jak chce cos to wola tylko ja:-):-):-)

a no i udalo mi sie w tym tyg kupic wypasna spacerowke dla Milenki w komisie Concord Fusion za jedyne 100 zl no masakra jaka jestem zadowolona bo wozek w swoietnym stanie a na allegro takie po 900 zl a jest jeszcze lepszy jak ten co mamy X-lander on jest u mamy wiec zeby nie wozic wozka ciagle to kupilismy zapasowy:laugh2::laugh2::laugh2:
no nic zmykam pranie wyciagnac i prasowac:-D:-D

ciumki

reklama
hej laski!!
witam sie w piątkowy dzien.pogoda taka jak wczoraj czyli beznadziejna,pada i jest zimno wiec musimy w domu siedziec.
dzeci spią,m w pracy a ja krystiana ze szkoly przywiozlam i jesteśmy w trakcie jedzenia obiadu.:tak:po poludniu ma przyjechac do mnie kuzynka na kawkę i na ploteczki więc szykuje mi sie miłe piątkowe popoludnie;-)

miłego dnia.:-)

rena-jak tam dzisiaj z m?????dalej atmosfera napięta?
brawa dla milenki za siusiu do nocia-zdolna dziewczynka.

Lidka oczywiscie ze dostalam smsa :-):-):-)kobito ja tez dzisiaj nie umialam wstac rano jakos mi sie nie chciało:-D:-D:-Dno i trzeba było w biegu maksia ubierac do szkoły :-D:-D:-D

Rena brawo dla Milenki :tak::tak: no i gratki dietki bez grzeszków oby tak dalej a ile masz juz mniej kg na wadze ???????
A co do chłopa to nooooooooooo czasami trzeba im wygarnac zeby lzej sie babie na serduchu zrobiło :-D:-D:-Da chlop moze cos weznie sobie z tego do serca:tak::tak::tak:

Ja dzisiaj robilam zakupy z lenka pozniej pranie nastawiłam no i sprzatanie chałupy zebym jutro nie musiała bo mamy gosci bo maż ma urodziny 34 :-Dale stary sie robi:-D:-D:-D:-D
Ciasto juz tez upiekłam , ciasteczka tez:-), sałatke zrobie jutro rano bo wole zeby była na swiezo zrobiona , no i obiadek jaki trzeba wymyslec hmmmmmmmmmm
Maksiu oglada film na polsacie Lenka spi a ja wkoncu mam czas na BB :-):-)

czesc mamuski!!!
nareszcie mogę sobie spokojnie usiąsc i napic sie kawki.
od rana,sprzątane,pranie,gotowanie i tak mi do tej pory zeszło.
m oglada siatkówkę,dzieciaki u dziadkow na górze,a krystian spi:szok:coś go choroba jakaś bierze bo ma stan podgorączkowy i troszke kaszle.:-(mam nadzieje ze szybko mu to minie i ze bedzie zdrowy.
pogoda do d..y,zimno,deszcz pada wiec ze spaceru nici,musimy w domu siedziec.

miłego weekendu!!!

iwicik-wszystkiego co najlepsze dla twojego m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dużo zdrowka,miłości,spełnienia wszystkich marzen zyczą raczki!!!!!
a gdzie tam stary;-)mój to dopiero staruszek:-D

hej rzeszowskie babeczki:)
czytam Wasze wpisy i podziwiam.. kiedy Wy na to wszystko macie czas:) maluszki, pranie, sprzatanie, gotowanie itd. i jeszcze wyprawianie urodzin dla męża, podziwiam Was:)!!!
Ja jestem mamą niemal 9-miesięcznego synka i nadal jakos nie mogę sobie produktywnie dnia zorganizować.
Pozdrawiam serdecznie

Rena28: czy ten komis, o którym wspomniałas, znajduje się w Rzeszowie? sama jestem na etapie poszukiwania jakiejś sensownej i przede wszystkim lekkiej w kg spacerówki.. ciekawa jestem, czy mają tam też foteliki samochodowe?

Lidka dziekuje w imieniu męża :)

Wkoncu impreza urodzinowa sie skonczyła jakąs godzine temu nastała wkoncu cisza i spokój , od wczoraj od godziny 16 bylo głosno siedzielismy az do 4 rano masakra a o 7 Lenka mnie obudziła wiec sie naspałam ze ho hoooooo:))))))) bylo ich tylko troje chłopaków w wieku 5 6 i 8 lat ale byli tak głosno ze szokkkkkkkkkk
no ale dobrze ze juz cisza lenka spi maks oglada bajki a ja na chwile do was:)))))))ale zmeczona jestam jak szlak i spiaca wiec dzisiaj o 20 ide z lenka spać:)))))))))

Witam nowa mame , a co do spacerówki to ja mam spacerówke na zbyciu niebieska jest na podwójnych kołach i rozkłada sie do pozycji półleżącej :))))))))))moze któras chetna ??????????

Hej laski:-)
Dzisiaj było nawet oki moze nie tak ciepło ale przynajmniej wiatr nie wiał,byliśmy z rodzinką na spacerku zrobiłam parę fotek jak będę mieć trochę czasu to wrzucę.
No i weekend minął niestety:no: tym bardziej że dla mnie był krótki bo w sobotę byłam w pracy.Dzisiaj też zleciało bo przyjechała szwagierka z dziećmi przyszli tez znajomi.
IWCIK Wszystkiego Najlepszego dla M z okazji urodzin no i nie przesadzaj ze jest stary bo ja w tym roku też skonczę 34:szok:;-)
CYNKA kiedy moje dzieci były małe też niemogłam nic zrobic takie były absorbujące ale powoli w miarę jak rosły to powoli powoli wróciłam do normalności już nawet o tym zapomniałam.

Iwcik28: dzieki za powitanie:) czy masz moze jakies fotki tego wozka spacerowego?
Anek: dobrze ze w takim razie nie tylko mnie dotyka ten chaos organizacji czasu..:) bo ciagle mam wyrzuty sumienia, ze nie posprzatane w domu, na szczescie (albo i nieszescie)nie mam zbyt wielu znajomych, ktorzy mogliby mnie odwiedzic, bo mieszkam w Rzeszowie od niedawna wiec przyjamniej ten problem odpada

reklama
hej laski!!!
witam sie w pierwszy dzien wiosny:-)u nas super pogoda,słoneczko świeci,lekki wiaterek wieje a na termometrze na plusie 10*spacerek z dzieciakami ma juz zaliczony,obiad zrobiony,pranie mi sie kreci,i teraz mam chwilkę czasu dla siebie.krystiana dzis w domu zostawilam, niby mi juz nie gorączkuje ale brzydko kaszle,wiec chyba musze z nim do lekarza jechać niech go zbada będe spokojniejsza.

pozdrawiam.:-)

iwicik-fajnie ze imprezka sie udała:tak:
odespalaś już te urodziny??????

anek-czekamy na fotki:tak:

cynka-witaj serdecznie w naszych skromnych progach:-D;-)
zapraszam do częstego udzielania sie.

Do góry