reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski :-D
na szybko wpadam bo pranie niedlugo sie skonczy no i poprasowac musze w koncu bo dzis Milenka u babci to musze cos porobic w domku...
Iwcik dzis mam 9 dzien diety i jak na razie zero grzeszkow:-D:-D:-D dumna jestem z siebie:-D:-D

a z mezem sie dzis tak poklocilam ze jak trzasnal lyzka to o maly wlos nia nie dostalam:-D:-D:-D:-D wiec atmosfera taka ze siekiere mozna wieszac...no co przynajmniej powiedzialam co mi na watrobie lezy:-D:-D:-D:-D

aaaaaaaa i musze pochwalic Milenke normalnie budzi sie po noc z sucha pieluszka wiec ja szybko sadzamy na nocnik i ladnie robi siku:szok::szok::szok::szok: no taka dumna jestem:laugh2::laugh2::laugh2: i nauczyla sie mowic Ania (to moja siostra:-D:-D:-D ) wiec jak chce cos to wola tylko ja:-):-):-)

a no i udalo mi sie w tym tyg kupic wypasna spacerowke dla Milenki w komisie Concord Fusion za jedyne 100 zl no masakra jaka jestem zadowolona bo wozek w swoietnym stanie a na allegro takie po 900 zl a jest jeszcze lepszy jak ten co mamy X-lander on jest u mamy wiec zeby nie wozic wozka ciagle to kupilismy zapasowy:laugh2::laugh2::laugh2:
no nic zmykam pranie wyciagnac i prasowac:-D:-D

ciumki

reklama
hej laski!!
witam sie w piątkowy dzien.pogoda taka jak wczoraj czyli beznadziejna,pada i jest zimno wiec musimy w domu siedziec.
dzeci spią,m w pracy a ja krystiana ze szkoly przywiozlam i jesteśmy w trakcie jedzenia obiadu.:tak:po poludniu ma przyjechac do mnie kuzynka na kawkę i na ploteczki więc szykuje mi sie miłe piątkowe popoludnie;-)

miłego dnia.:-)

rena-jak tam dzisiaj z m?????dalej atmosfera napięta?
brawa dla milenki za siusiu do nocia-zdolna dziewczynka.

Lidka oczywiscie ze dostalam smsa :-):-):-)kobito ja tez dzisiaj nie umialam wstac rano jakos mi sie nie chciało:-D:-D:-Dno i trzeba było w biegu maksia ubierac do szkoły :-D:-D:-D

Rena brawo dla Milenki :tak::tak: no i gratki dietki bez grzeszków oby tak dalej a ile masz juz mniej kg na wadze ???????
A co do chłopa to nooooooooooo czasami trzeba im wygarnac zeby lzej sie babie na serduchu zrobiło :-D:-D:-Da chlop moze cos weznie sobie z tego do serca:tak::tak::tak:

Ja dzisiaj robilam zakupy z lenka pozniej pranie nastawiłam no i sprzatanie chałupy zebym jutro nie musiała bo mamy gosci bo maż ma urodziny 34 :-Dale stary sie robi:-D:-D:-D:-D
Ciasto juz tez upiekłam , ciasteczka tez:-), sałatke zrobie jutro rano bo wole zeby była na swiezo zrobiona , no i obiadek jaki trzeba wymyslec hmmmmmmmmmm
Maksiu oglada film na polsacie Lenka spi a ja wkoncu mam czas na BB :-):-)

czesc mamuski!!!
nareszcie mogę sobie spokojnie usiąsc i napic sie kawki.
od rana,sprzątane,pranie,gotowanie i tak mi do tej pory zeszło.
m oglada siatkówkę,dzieciaki u dziadkow na górze,a krystian spi:szok:coś go choroba jakaś bierze bo ma stan podgorączkowy i troszke kaszle.:-(mam nadzieje ze szybko mu to minie i ze bedzie zdrowy.
pogoda do d..y,zimno,deszcz pada wiec ze spaceru nici,musimy w domu siedziec.

miłego weekendu!!!

iwicik-wszystkiego co najlepsze dla twojego m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dużo zdrowka,miłości,spełnienia wszystkich marzen zyczą raczki!!!!!
a gdzie tam stary;-)mój to dopiero staruszek:-D

hej rzeszowskie babeczki:)
czytam Wasze wpisy i podziwiam.. kiedy Wy na to wszystko macie czas:) maluszki, pranie, sprzatanie, gotowanie itd. i jeszcze wyprawianie urodzin dla męża, podziwiam Was:)!!!
Ja jestem mamą niemal 9-miesięcznego synka i nadal jakos nie mogę sobie produktywnie dnia zorganizować.
Pozdrawiam serdecznie

Rena28: czy ten komis, o którym wspomniałas, znajduje się w Rzeszowie? sama jestem na etapie poszukiwania jakiejś sensownej i przede wszystkim lekkiej w kg spacerówki.. ciekawa jestem, czy mają tam też foteliki samochodowe?

Lidka dziekuje w imieniu męża :)

Wkoncu impreza urodzinowa sie skonczyła jakąs godzine temu nastała wkoncu cisza i spokój , od wczoraj od godziny 16 bylo głosno siedzielismy az do 4 rano masakra a o 7 Lenka mnie obudziła wiec sie naspałam ze ho hoooooo:))))))) bylo ich tylko troje chłopaków w wieku 5 6 i 8 lat ale byli tak głosno ze szokkkkkkkkkk
no ale dobrze ze juz cisza lenka spi maks oglada bajki a ja na chwile do was:)))))))ale zmeczona jestam jak szlak i spiaca wiec dzisiaj o 20 ide z lenka spać:)))))))))

Witam nowa mame , a co do spacerówki to ja mam spacerówke na zbyciu niebieska jest na podwójnych kołach i rozkłada sie do pozycji półleżącej :))))))))))moze któras chetna ??????????

Hej laski:-)
Dzisiaj było nawet oki moze nie tak ciepło ale przynajmniej wiatr nie wiał,byliśmy z rodzinką na spacerku zrobiłam parę fotek jak będę mieć trochę czasu to wrzucę.
No i weekend minął niestety:no: tym bardziej że dla mnie był krótki bo w sobotę byłam w pracy.Dzisiaj też zleciało bo przyjechała szwagierka z dziećmi przyszli tez znajomi.
IWCIK Wszystkiego Najlepszego dla M z okazji urodzin no i nie przesadzaj ze jest stary bo ja w tym roku też skonczę 34:szok:;-)
CYNKA kiedy moje dzieci były małe też niemogłam nic zrobic takie były absorbujące ale powoli w miarę jak rosły to powoli powoli wróciłam do normalności już nawet o tym zapomniałam.

Iwcik28: dzieki za powitanie:) czy masz moze jakies fotki tego wozka spacerowego?
Anek: dobrze ze w takim razie nie tylko mnie dotyka ten chaos organizacji czasu..:) bo ciagle mam wyrzuty sumienia, ze nie posprzatane w domu, na szczescie (albo i nieszescie)nie mam zbyt wielu znajomych, ktorzy mogliby mnie odwiedzic, bo mieszkam w Rzeszowie od niedawna wiec przyjamniej ten problem odpada

reklama
hej laski!!!
witam sie w pierwszy dzien wiosny:-)u nas super pogoda,słoneczko świeci,lekki wiaterek wieje a na termometrze na plusie 10*spacerek z dzieciakami ma juz zaliczony,obiad zrobiony,pranie mi sie kreci,i teraz mam chwilkę czasu dla siebie.krystiana dzis w domu zostawilam, niby mi juz nie gorączkuje ale brzydko kaszle,wiec chyba musze z nim do lekarza jechać niech go zbada będe spokojniejsza.

pozdrawiam.:-)

iwicik-fajnie ze imprezka sie udała:tak:
odespalaś już te urodziny??????

anek-czekamy na fotki:tak:

cynka-witaj serdecznie w naszych skromnych progach:-D;-)
zapraszam do częstego udzielania sie.

Do góry