reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej kobietki!!!
witam sie i ja w niedzielne popołudnie.
właśnie zjadłam obiad i nie moge sie ruszyc:zawstydzona/y:ale to dzis był moj ostatni taki posiłek bo od jutra przechodze na diete:tak:wracam do pana dukana:-Dciekawa jestem ile tym razem wytrzymam.ale musze sie zabrać za siebie bo sie nie mogę na siebie patrzeć.:no::-(
dzieci spią,krystian gra w grę a m myje naczynia po obiedzie.;-)
za raz ma przyjechać do nas moja mama z moją siostra wiec niedzielne popołudnie mile spędzimy.

miłej niedzieli:-)

rena-duzo zdrówka dla milenki życzę:tak:

iwicik-super ze wam sie randka udała;-)no i ta dyskoteka-bomba!!!!!
eee tam z dietą na pewno nic ci nie zaszkodziła!!!
a taki wieczór sam na sam wam sie należał

reklama
hejka mamuski no moge teraz troszke odetchnac bo od wczoraj to jakis koszmar jest w nocy nie zmruzylam oka bo nie moglismy zbic goraczki jak spadla to w pol godz robilo sie 40 stopni nie dosc ze przez caly dzien prawie nic nie jadla to po poludniu wymiotowala wszystko co zjadla a rano znow bylo 40 i wymiotowala juz wszystkim i wyladowalismy na pogotowiu dostalismy Amoksiklav i jest duzo lepiej...rano plakalam bo nie wiedzialam co mam robic do tego maz byl u 2 lekarzy i zaden nie chcial przyjechac wiec musielismy najpierw zbic goraczke zeby moc pojechac na pogotowie no rece opadaja...a zeby tego bylo malo to jak wracalismy z pogotowia zauwazylam ze mamy 2 nowe zabki na dole wiec pewnie i to sie nalozylo a i gorne dwojki tez wyjda na dniach:/

no nic zmykam bo padam na twarz trzymajcie sie cieplutko duzo zdrowka

czesc mamuski!!
witam w poniedziałkowy dzien.za oknem prawdziwa zima,snieg co jakis czas prószy - 5*na termometrze.a ja juz miałam nadzieje ze zimy już nie:no: bedzie.
dzieci poszły spać,krystian dziś w domu jest bo ma stan podgorączkowy i czekam na dr bo ma dzis przyjechać do kontroli.
ja juz po obiedzie dzis skromnie bo zjadłam gotowaną pierś z kurczaka,ale jak na razie daje radę i jest ok.
jeszcze mnie czeka prasowanie ale to zostawie sobie na wieczór.

rena-biedna milenka:-(
mam nadzieje ze ten lek jej pomoże i że juz teraz będzie tylko lepiej.
a ty sie trzymaj kobietko.

Lidka a to ty dizisaj zaczełas pana dukana:-):-)no to powodzenia zycze ty chudzielcu jeszcze na dukana sie przerzucila ty chcesz na komarach latac czy co:confused::confused::confused:

Rena współczuje jak dziecko wymiotuje to masakra no i ząbki faktycznie ta goraczka mogła sie nasilic z choroby i za ząbków :tak::tak:

a ja od rana latałam znów z załatwianiem papierów juz mam dosc i notariusz i jutro musze znów do wydzialu geodezji i po mapki i takie tam szok ile zalatwiania papierków :-D:szok::szok:

Lidka a to ty dizisaj zaczełas pana dukana:-):-)no to powodzenia zycze ty chudzielcu jeszcze na dukana sie przerzucila ty chcesz na komarach latac czy co:confused::confused::confused:

Rena współczuje jak dziecko wymiotuje to masakra no i ząbki faktycznie ta goraczka mogła sie nasilic z choroby i za ząbków :tak::tak:

a ja od rana latałam znów z załatwianiem papierów juz mam dosc i notariusz i jutro musze znów do wydzialu geodezji i po mapki i takie tam szok ile zalatwiania papierków :-D:szok::szok:

oj kochana ja chudzina:-Dto ty mnie już dawno nie widziałaś,strasznie przytyłam i musze sie zabrać za siebie bo wiosna juz tuż tuż:tak:

a załatwianie wszystkich papierów to jest najgorsze co może być w budowie domu

hej!!

za oknem prawdziwa zima i mróz rano był straszny bo aż -19*m nie mógł samochodu odpalić ale powoli naskoczył.
ja już jestem po obiedzie,posprzątane też mam, pranie mi sie kręci,dzieci spią więc ja mam czas wolny.jeszcze dziś na 17 jadę z krystkiem do logopedy(ale mi sie nie chcę)
wczoraj był doktor na kontroli:tak: i dzieciaki już ok kazał odstawić inhalacje,tylko krystek musi jeszcze miec.powiedział że ta gorączka najprawdopodobniej jest przez zęby(stałe mu wychodzą)jeszcze troszke kaszle ale osłuchowo jest czysto i nie musi być antybiotyk:-)(strasznie sie ciesze z tego powodu)

a ja po wczorajszych ćwiczeniach mam okropne zakwasy:eek:brzuch mnie tak boli że nie mogę nawet zakaszlec ani sie smiać.chyba za szybkie tępo sobie narzuciłam:sorry:

hejka mamuski...ja juz wysiadam dzis bylismy u lekarza znow dzis goraczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oskrzela na szczescie czyste ale kaszle i znow katar sie leje nie nadarzam wycierac nosek....goraczka prawdopodobnie od zabkow choc dosc wysoka:no::no::no: a ja juz wysiadam leb mi peka i tez kaszle i gardlo mnie boli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tez mam diete laseczki Milenka mnie nie spuszcza z oka nie da mi nawet zjesc a miesnie rak mnie tak bola ze masakra:-D:-D:-D:-D no nic zmykam sie zdrzemnac puki Milenka spi...

buziaki

Rena wspołczuje oby wam przeszło no i dietke masz super no i aerobik wsam raz :))))

Lidka no to wkoncu wszyscy zdrowi a u mnie znów Lenka ma katar i kaszle a nigdzie jeszcze nie była nawet ja nie wiem skad to sie bierze szlak mnie juz trafia normalnie z tymi chorobami:(((((((((((

hej laski

zimno snieg wpada zaraz mnie zasypie i nigdzie nie wyjade znów :wściekła/y:gdzie ta wiosna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Lenka znów ma katar ze wszystko jej zatyka nosz nerwowo mozna sie wykonczyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale jedno mnie cieszy bow czoraj udalo sie pozałatwiac troche no i dzialka zostala wkoncu przepisana na męża wiec mozemy zaczynac skladac za dwa tygodnie papiery o warunki zabudowy :-) wiec przynajmniej to mnie cieszy:-):-):-):-)

a i pochwale sie bo maz dzisiaj znów kupił bilety na sobote do kina tym razem na Och Karol wiec sobotni wieczór znów zapowiada sie ciekawie :-):-):-)

reklama
hejka laseczki a Wy gdzie?????????????? co tak pusto?????????

my juz prawie zdrowe troche z Milenka pokaszlujemy jeszcze ale to juz pikus:-D
no i kurcze mamy juz w sumie 7 zabkow a osmy zabek w drodze moze zadzy sie wykluc jeszcze w tym m-cu:-D:-D:-D Milenka idzie jak burza az 5 zabkow w tym m-cu :szok::szok::szok::szok: ale dala rade dzielna jest ladnie spi i daje mi troche odsapnac...od poniedzialku znow trzeba wrocic do pracy a tak fajnie bylo posiedziec w domu:no::no::no::no:

dziewczynki mam prosbe napiszcie mi dokladnie co Wy jecie na tej diecie (hihihi mi sie zrymowalo:-D:-D:-D ) bo albo sie wezme ostro za siebie i zastosuje dobra diete albo dupa z tego wszystkiego bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

buziole i duzo zdrowka sciskam Was mocno:-D:-D:-D

Do góry