reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej kobietki!!!
witam sie i ja w niedzielne popołudnie.
właśnie zjadłam obiad i nie moge sie ruszyc:zawstydzona/y:ale to dzis był moj ostatni taki posiłek bo od jutra przechodze na diete:tak:wracam do pana dukana:-Dciekawa jestem ile tym razem wytrzymam.ale musze sie zabrać za siebie bo sie nie mogę na siebie patrzeć.:no::-(
dzieci spią,krystian gra w grę a m myje naczynia po obiedzie.;-)
za raz ma przyjechać do nas moja mama z moją siostra wiec niedzielne popołudnie mile spędzimy.

miłej niedzieli:-)

rena-duzo zdrówka dla milenki życzę:tak:

iwicik-super ze wam sie randka udała;-)no i ta dyskoteka-bomba!!!!!
eee tam z dietą na pewno nic ci nie zaszkodziła!!!
a taki wieczór sam na sam wam sie należał

reklama
hejka mamuski no moge teraz troszke odetchnac bo od wczoraj to jakis koszmar jest w nocy nie zmruzylam oka bo nie moglismy zbic goraczki jak spadla to w pol godz robilo sie 40 stopni nie dosc ze przez caly dzien prawie nic nie jadla to po poludniu wymiotowala wszystko co zjadla a rano znow bylo 40 i wymiotowala juz wszystkim i wyladowalismy na pogotowiu dostalismy Amoksiklav i jest duzo lepiej...rano plakalam bo nie wiedzialam co mam robic do tego maz byl u 2 lekarzy i zaden nie chcial przyjechac wiec musielismy najpierw zbic goraczke zeby moc pojechac na pogotowie no rece opadaja...a zeby tego bylo malo to jak wracalismy z pogotowia zauwazylam ze mamy 2 nowe zabki na dole wiec pewnie i to sie nalozylo a i gorne dwojki tez wyjda na dniach:/

no nic zmykam bo padam na twarz trzymajcie sie cieplutko duzo zdrowka

czesc mamuski!!
witam w poniedziałkowy dzien.za oknem prawdziwa zima,snieg co jakis czas prószy - 5*na termometrze.a ja juz miałam nadzieje ze zimy już nie:no: bedzie.
dzieci poszły spać,krystian dziś w domu jest bo ma stan podgorączkowy i czekam na dr bo ma dzis przyjechać do kontroli.
ja juz po obiedzie dzis skromnie bo zjadłam gotowaną pierś z kurczaka,ale jak na razie daje radę i jest ok.
jeszcze mnie czeka prasowanie ale to zostawie sobie na wieczór.

rena-biedna milenka:-(
mam nadzieje ze ten lek jej pomoże i że juz teraz będzie tylko lepiej.
a ty sie trzymaj kobietko.

Lidka a to ty dizisaj zaczełas pana dukana:-):-)no to powodzenia zycze ty chudzielcu jeszcze na dukana sie przerzucila ty chcesz na komarach latac czy co:confused::confused::confused:

Rena współczuje jak dziecko wymiotuje to masakra no i ząbki faktycznie ta goraczka mogła sie nasilic z choroby i za ząbków :tak::tak:

a ja od rana latałam znów z załatwianiem papierów juz mam dosc i notariusz i jutro musze znów do wydzialu geodezji i po mapki i takie tam szok ile zalatwiania papierków :-D:szok::szok:

Lidka a to ty dizisaj zaczełas pana dukana:-):-)no to powodzenia zycze ty chudzielcu jeszcze na dukana sie przerzucila ty chcesz na komarach latac czy co:confused::confused::confused:

Rena współczuje jak dziecko wymiotuje to masakra no i ząbki faktycznie ta goraczka mogła sie nasilic z choroby i za ząbków :tak::tak:

a ja od rana latałam znów z załatwianiem papierów juz mam dosc i notariusz i jutro musze znów do wydzialu geodezji i po mapki i takie tam szok ile zalatwiania papierków :-D:szok::szok:

oj kochana ja chudzina:-Dto ty mnie już dawno nie widziałaś,strasznie przytyłam i musze sie zabrać za siebie bo wiosna juz tuż tuż:tak:

a załatwianie wszystkich papierów to jest najgorsze co może być w budowie domu

hej!!

za oknem prawdziwa zima i mróz rano był straszny bo aż -19*m nie mógł samochodu odpalić ale powoli naskoczył.
ja już jestem po obiedzie,posprzątane też mam, pranie mi sie kręci,dzieci spią więc ja mam czas wolny.jeszcze dziś na 17 jadę z krystkiem do logopedy(ale mi sie nie chcę)
wczoraj był doktor na kontroli:tak: i dzieciaki już ok kazał odstawić inhalacje,tylko krystek musi jeszcze miec.powiedział że ta gorączka najprawdopodobniej jest przez zęby(stałe mu wychodzą)jeszcze troszke kaszle ale osłuchowo jest czysto i nie musi być antybiotyk:-)(strasznie sie ciesze z tego powodu)

a ja po wczorajszych ćwiczeniach mam okropne zakwasy:eek:brzuch mnie tak boli że nie mogę nawet zakaszlec ani sie smiać.chyba za szybkie tępo sobie narzuciłam:sorry:

hejka mamuski...ja juz wysiadam dzis bylismy u lekarza znow dzis goraczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oskrzela na szczescie czyste ale kaszle i znow katar sie leje nie nadarzam wycierac nosek....goraczka prawdopodobnie od zabkow choc dosc wysoka:no::no::no: a ja juz wysiadam leb mi peka i tez kaszle i gardlo mnie boli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tez mam diete laseczki Milenka mnie nie spuszcza z oka nie da mi nawet zjesc a miesnie rak mnie tak bola ze masakra:-D:-D:-D:-D no nic zmykam sie zdrzemnac puki Milenka spi...

buziaki

Rena wspołczuje oby wam przeszło no i dietke masz super no i aerobik wsam raz :))))

Lidka no to wkoncu wszyscy zdrowi a u mnie znów Lenka ma katar i kaszle a nigdzie jeszcze nie była nawet ja nie wiem skad to sie bierze szlak mnie juz trafia normalnie z tymi chorobami:(((((((((((

hej laski

zimno snieg wpada zaraz mnie zasypie i nigdzie nie wyjade znów :wściekła/y:gdzie ta wiosna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Lenka znów ma katar ze wszystko jej zatyka nosz nerwowo mozna sie wykonczyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale jedno mnie cieszy bow czoraj udalo sie pozałatwiac troche no i dzialka zostala wkoncu przepisana na męża wiec mozemy zaczynac skladac za dwa tygodnie papiery o warunki zabudowy :-) wiec przynajmniej to mnie cieszy:-):-):-):-)

a i pochwale sie bo maz dzisiaj znów kupił bilety na sobote do kina tym razem na Och Karol wiec sobotni wieczór znów zapowiada sie ciekawie :-):-):-)

reklama
hejka laseczki a Wy gdzie?????????????? co tak pusto?????????

my juz prawie zdrowe troche z Milenka pokaszlujemy jeszcze ale to juz pikus:-D
no i kurcze mamy juz w sumie 7 zabkow a osmy zabek w drodze moze zadzy sie wykluc jeszcze w tym m-cu:-D:-D:-D Milenka idzie jak burza az 5 zabkow w tym m-cu :szok::szok::szok::szok: ale dala rade dzielna jest ladnie spi i daje mi troche odsapnac...od poniedzialku znow trzeba wrocic do pracy a tak fajnie bylo posiedziec w domu:no::no::no::no:

dziewczynki mam prosbe napiszcie mi dokladnie co Wy jecie na tej diecie (hihihi mi sie zrymowalo:-D:-D:-D ) bo albo sie wezme ostro za siebie i zastosuje dobra diete albo dupa z tego wszystkiego bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

buziole i duzo zdrowka sciskam Was mocno:-D:-D:-D

Do góry