reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski!!!
witam wieczorkiem.
dzieci juz spią wiec ja mam chwilke dla siebie.;-)
pogoda dzis była straszna,zimno,snieg z deszczem padał i do tego strasznie wiało.:wściekła/y:
a u nas chorubsko sie przyplątało krystian skarży sie na gardło a mikołaj ma katar:-(ja sie załamię!!!!!!!:-:)-(

dobranoc

iwicik-to super ze lenka już zdrowa.:tak:

reklama
a co tu taka cisza?????????
hallo,hallo mamuski gdzie wy jesteśćie?????

hej kobietki!!!

witam sie w słoneczny poniedzialek!!!!

w dni św.walentego zyczę wam dużo radosći,miłośći,szacunku,zrozumienia i udanego sexsu:-);-)

mój m pojechał po krystiana do szkoły,dzieciaki mi spią a ja właśnie skonczyłam prasować i teraz mam chwilke wolnego czasu.
dzis ma lekarz przyjechac do moich dzieci,mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie konieczny:-(alan bedzie miał pewnie krtan a mikołaj to nie wiem, sucho mi kaszle i leje mu sie strasznie z noska.

aha i musze sie wam pochwlić że mój m mnie zaskoczyl dzis rano:szok:obudził mnie i podarował czekoladki w kszałcie serca i piękny bukiet czerwonych róż:tak:

miłego dnia:-)

dziewczyny polecam wam ogromnie tego bloga.
niesamowita historia pełna miłośći,nadziei i walki.
http://www.kochamylaure.pl/
ja wczoraj kazdą wolną chwilkę spędziłam na czytaniu i łzy same mi leciały.

Ostatnia edycja:
hej laski

hehe jakie wszystkie zakochane bo nawet na BB nie maja czasu wejsc haaa:-D:-D:-D

u mnie tez walenty był i Lidka chcyba nasze chłopy sie zmówiły bo ja tez dostalam czekoladki w kształcie serca czerwonego i tulipany tez dostałam :-):-):-)zapomnialaby:-)m o nich:-)

Lenka spi od 17 ciekawe co bedzie w nocy robiła :laugh2::laugh2::laugh2:
Maksiu bajke oglada a ja korzystam, jeszcze w locie pranie powiesiłam bo sobie przypomnialam o nim :laugh2:

czesc laseczki!!!!
witam sie w słoneczny wtorek.:-)pogoda jest super,słonce swieci,-3*na termometrze zero wiaterku.
moi panowie jedzą obiad,dzieciaki spią a ja odpoczywam ale zaraz uciekam z krystianem na spacer.
wczoraj był doktor u alana i mikołaja i na szczescie jak na razie nie trzeba antybiotyku bo nic złego sie nie dzieje:-).zakupiłam nebulizator i mam ich inhalować i powinno byc ok.

a i jeszcze jedna dobra wiadomość moje dziecko bardzo sie poprawiło w szkole,pani go dzis pochwaliła ze jest grzeczny i słucha.oby tak dalej-kara najwidoczniej poskutkowała.:tak:;-)

iwicik-to lenka ładne ma spanie:tak:
a jak twoja dieta???ile juz schudłaś?

no spanie to miała hehe pobawiła sie jeszcze godzinke i poszła spac na noc i obudzila sie o 7.30 rano wiec było dobrze bo myslałam ze jak spała tak długo to bede z nia królowac w nocy a ta ładnie spała:-):-):-)

No jeszcze trwam w dietce no i moje wyniki to wczora:-)j sie wazyłam bo ja zawsze w poniedzialki sie waże to startowałam z waga 81 kg az wstyd sie przyznac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a na dzien wczorajszy wazyłam 73.600:-):-):-) no i miesiaczki nie mam a powinnam dostac 8 hmmm i waga długo mi stała w miejscu no ale wkoncu ruszyła a okresu i tak do dzisiaj nie dostałam heeeeeeeee

no spanie to miała hehe pobawiła sie jeszcze godzinke i poszła spac na noc i obudzila sie o 7.30 rano wiec było dobrze bo myslałam ze jak spała tak długo to bede z nia królowac w nocy a ta ładnie spała:-):-):-)

No jeszcze trwam w dietce no i moje wyniki to wczora:-)j sie wazyłam bo ja zawsze w poniedzialki sie waże to startowałam z waga 81 kg az wstyd sie przyznac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a na dzien wczorajszy wazyłam 73.600:-):-):-) no i miesiaczki nie mam a powinnam dostac 8 hmmm i waga długo mi stała w miejscu no ale wkoncu ruszyła a okresu i tak do dzisiaj nie dostałam heeeeeeeee

eee kochana to moje gratulacje:tak:super wynik!!!!
a do jakiej wagi chcesz dojść????
iwonka ty sie tak nie odchudzaj bo ja Cie nie poznam jak sie spotkamy;-)

a lenka ma spanie:szok:tylko pozazdroscić.

Nie martw sie Lidka poznasz poznasz a jak nie to ja bede sie darła czesc lidka z 2 kilometrów :-D:-D:-Dwtedy poznasz po głosie :-D:-D:-D
a ile bym chciala schudnać to tak zebym zmiescila sie w rozmiar 38 bo mam troche takich ciuchów w ktore sie nie mieszcze :-:)-(i bede zadowolona jak zaczne nosic je wtedy waga nie bedzie mnie interesowala czy bedzie wskazywac 55kg czy 65 :tak::tak::tak:wazne zebym zmiescila sie w nie i bedzie oki tylko czy dam rade w tej diecie wytrwac to jest pytanie:-D:-D:-D:-D

heja mamuski:-D:-D
nie mam czasu na nic ostatnio szalona Milenka daje popalic:tak::tak::tak:

jutro musze wziac wolne bo moja mama dzis niestety sie rozchorowala a idzie po kolei i juz prawie wszyscy przeszli grype:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i troszke sie boimy zeby sie nam mala nie rozchorowala:no::no::no:

ale mam super nowine Milenka dzis sama na dobre zaczela chodzic i smiga jak szalona trudno za nia nadazyc:szok::szok::szok::szok::szok: ahhhhhhhhh jaka dumna jestem:tak::tak::-D:-D

Iwcik ja tyle co Ty teraz wazylam pol roku po porodzie spadlo mi 19 kg i sie zatrzymalo a po powrocie do pracy przybylo 2kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale tak to jest jak sie siedzi za biurkiem i malo rusza:tak::tak: ja duuuuuuuuuzo przytylam w ciazy niestety:wściekła/y::wściekła/y: nad ta dieta tez myslalam ale ja chyba nie dam rady ale postanowilam wziasc sie za siebie i od jakis 2 tyg jem mniej unikam slodyczy i staram sie wiecej ruszac:tak::tak::tak: na razie jest dobrze ale waga ani drgnie choc czuje sie o niebo lepiej:-D:-D:-D a Tobie gratuluje wyniku rewelacyjny:tak::tak::tak: i tak trzymaj :tak::tak::tak:

no dobra spadam juz milego wieczorku i duuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka laseczki trzymajcie sie cieplutko buziam;-);-);-)

Ostatnia edycja:
dzieku laski sama jestem dumna ze mi sie udaje wytrwac w tej diecie bo coraz to trudniej miałam juz chwile zawachania i zjadłam placka ziemniaczanego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nie poddałam sie tak latwo po placku waga o 100gr wzrosła ale zaraz sie wyrownalo:tak::tak:wiec ise nie zniecheciłam mam nadzieje ze wytrwam i dopne swojej normalnej wagi :tak::tak::tak:dla mnie normalnj musze sie dobrze czuc i nie płakac jak patrze:tak: na siebie w lustro:-D:-D:-D:-D

Rena no to teraz szalejesz z maratonami za Milenka :-):-):-)zdrowka zycze zeby wam sie nic nie przyplatało bo u mnie było masakra z chorobami dobrze z juz za mna ten okres chorób :tak::tak:

reklama
hej!!!!
witam sie w zimną, brzydka, srodę.
m właśnie wrócił z krystianem ze szkoły i jedza obad,ja głowe umyłam,pranie nastawiłam,dzieci spią.:tak:
dzien jak co dzien........nic sie nie:no: dzieje.jutro robię wypad na cały dzien na miasto to troszkę sie rozerwie.:tak::-)

iwicik-kochana dasz radę wytrwać i tak jesteś lepsza niz ja bo ja tylko 14 dni wytrzymałam.:-:)zawstydzona/y:
aha i jeszcze co do twojej @ to może już nie przyjdzie???może lenka i maksiu będa mieć rodzeństwo;-):-D

rena-wielkie gratulacje dla milenki:tak:
no teraz to musisz miec oczy w koło glowy:-D

Do góry