reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

no nie Lidka własnie dostałam @ z opóznieniem ale wiedzialam zeto pan dukan opóznil a nie mój mąz:-D:-D:-D
A ja w piatek wybieram sie sama na rzeszów na sklepy mama moja bedzie z dziecmi a ja poszaleje troche na miescie:tak::tak::tak:

reklama
no nie Lidka własnie dostałam @ z opóznieniem ale wiedzialam zeto pan dukan opóznil a nie mój mąz:-D:-D:-D
A ja w piatek wybieram sie sama na rzeszów na sklepy mama moja bedzie z dziecmi a ja poszaleje troche na miescie:tak::tak::tak:

a ja juz myslałam ze rodzinka Ci sie powiekszy:-D;-)
to zapraszam do mnie na kawkę jak bedziesz w rzeszowie:tak:

ha ha dopiero jedno zaowocowalo a ty bys juz chciala nastepne :-D:-D:-D jak ty bedziesz miała córke to ja pomysle o nastepnym:-):-):-):-)
dzieki za zaproszenie ale nie wiem jak bede z czasem stała jak co to zadzwonie :tak::tak:

ha ha dopiero jedno zaowocowalo a ty bys juz chciala nastepne :-D:-D:-D jak ty bedziesz miała córke to ja pomysle o nastepnym:-):-):-):-)
dzieki za zaproszenie ale nie wiem jak bede z czasem stała jak co to zadzwonie :tak::tak:

ha,ha,ha:-D:-D:-Dkochana to chyba nie bedziesz miała następnego bo ja juz dzieci nie planuje!!!!!!!
pamietaj ze u mnie jesteś zawsze mile widziana:-):tak:zapraszam

czesc rzeszowskie mamuski!!!!

oj dłuuuuugo mnie nie było, nie mam usprawiedliwienia, jakoś tak po prostu doba za mało godzin ma...

U nas jakoś pomału leci, dzieci czasem chorują, ale i tak juz jest duza poprawa. We wrześniu jak Wiktoria poszła do przedszkola to tydzień chorowali, tydzień byli zdrowi i tak w kółko, a jak się przeprowadziliśmy do siebie to jest duuuzo lepiej. Teraz właśnie zdrowieją po zapaleniu krtani oboje, z Igorem to nawet na pogotowiu w niedziele by;liśmy tak się męczył bidulek kaszlał non stop aż wymiotował. Ale nie chciałam zostawać w szpitalu, dali nam tylko zastrzyk i inhalacje i do domu puscili, ale to pomogło i już z dnia na dzień coraz lepiej.
Poza tym jestem na etapie szukania pracy, bo po powrocie z wychowawczego okazało się że nie ma dla mnie pracy w firmie tzn. mają komplet ludzi w regionie i tyle. Jestem na zasiłku i szukam pracy. Byłam już nawet na 2 rozmowach w jednej firmie i za pare dni się okaże co i jak.

Pozdrawiam was wszystkie, buziaki dla maluszków, zdrówka komu trzeba i obiecuję czasem zaglądać,może nie codziennie ale będę!!!! Pa

:-D:-DLidka ja tez nie planuje ale kto wie co nam bozia jeszcze z nieba da:-D:-D:-D

Asiu jak miło ze wpadłaś zycze zdrówka oby szybko przeszło u mnie Lena tak kaszlała ze za kazdym razem wymiotowała przez dwa tygodnie wiec współczuje , no i powodzenia w szukaniu pracy :tak::tak::tak:

Lenka spi maz wrócił z pracy i kupił bilety do kina wiec w sobote mamy wypad :tak::tak::tak: mamuska ma dzisiaj przyjechac ciekawe o której chyba musze ciasto jakies upiec mam jabłka to chyba szarlotke zrobie:tak::tak::tak:

hej laseczki!!!
witam sie w piątkowy zimny dzien:wściekła/y:.pogoda do bani,co jakis czas pada snieg z deszczem,ciapa, chlapa jednym słowem masakra.
mój m pojechala na zakupy,dzieci spia,ja sobie poprasowałam,obad mi sie gotuje i chwilke mam wolną.
jestem załamana bo krystian od wczoraj ma stan podgoraczkowy :-(i mowi ze mu coś piszczy w lewym uchu:-(nie wiem co to znowu sie do niego przyplątało.zobacze jeszcze dzis jak sie nic nie zmieni to po lekarza musze dzwonic.

iwicik-zazdroszcze wam tego wypadu do kina.
udanej randki życzę;-)

asia-witaj kochana,witaj!!!!
matko kochana gdzie ty byłaś jak Cie nie było;-)
co tam u was?
jak wam sie mieszka w nowym domku???
jak dzieciaki?igorek już mowi????

zrowiejcie szybciutko i powodzenia w poszukiwaniu pracy.

wpadaj do nas częściej.:tak:

hej laski ja juz dzisiaj wszystko posprzatalam obiad w drodze heeeeee poprasowalam pazurki pomalowalam włosy na prostownicy zrobilam no i teraz tylko czekam do wieczora na randke , wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie buciki no i dzisiaj pierwszy raz załaoze do kina i wczoraj przymierzyłam spodnie ktore mialam jeszcze za male i okazało sie ze moge juz w nich chodzic wiec tez je ubiore bo bardzo je lubiałam przed ciażą wiec jest super bo wchodze we wszystkie prawie ciuchy juz sprzed ciaży :))))))))))))))))))

Lidka dziekuje bardzo ale i randka z meżęm nam sie nalezy :-D:-D:-D i zdrówka dla Krystianka :tak::tak::tak: jak ci dzieci wyzdrowieja to chyba wybiore sie do ciebie z moimi dziecmi bo maks nie moze sie doczekac :tak::tak::tak:

hejka mamuski ja tylko na chwilke Milenka zasnela wlasnie ale od rana walczymy z goraczka nie chce nic jesc tylko chrupki :no::no::no::no: leje sie z noska strasznie i czasem tak kaszle ze wymiotuje...teraz udalo mi sie zbic goraczke, w poludnie miala juz 39,1 st.C. najgorsza pewnie bedzie noc...

spadam ciumki i zdrowka dla wszystkich paaaaaa

reklama
hej laski

wczoraj bylismy w kinie było fajnie film suoer naprawde sie usmialam z hasel jakie tam leciały :-D:-D:-D no a po kinie myslałam ze maz zaprosi mnie do restauracji a tu niespodzianka :tak::tak:dziewczyny mój maz wziął mnie na dyskoteke no nie moglam uwieżyc on i dyskoteka:tak::tak::tak:ale było superrrrrrrrrrrr wrócilismy kolo 2 do domu około 3 poszlismy spac no i moja dieta ucierpiala bo zjadłam popcorn w kinie i w domu wypoilam lampke wina no ale za taki wieczór spedzony z mezem to nie załuje :-D:-D:-D:-D:-D

Rena zdrówka dla was mi tak lenka kaszlała i wymiotowała przez dwa tygodnie:tak::tak:

Do góry