reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

u mnie tez masakra jak wieje maż ledwo dojechal do domu wracajac z pracy ,
Maksiu cos mi sie rozchorowal ma gorączke 38.6 dalam mu panadol na noc zobacze co bedzie w nocy bo kaszlec nie kaszle i nie skarzy sie na zadne bóle tylko ze głowa go boli:-:)-(

teraz z mezem siedzimy i drinki pijemy a wczesniej to grzance pilismy ale piwko sie skonczylo i wzielismy sie za wódeczke heeee:-D:-D:-D

reklama
hej mamuski!
witam w piątek.jak ja nie:no: lubie jakis swiąt na tygodniu bo mi sie pózniej cieżko przestawic ze dzis jest piatek a nie poniedzialek.
na dworze ciapa,chlapa,szaro,buro i ponuro.pogoda do bani:wściekła/y:
a mi sie dzieci pochorowaly:-( alan z mikołajem maja taki katar ze normalnie leci im z noska caly czas i z oczek łzy i cos kaszlec zaczynają-no masakra jak mi sie rozchorują na dobre.
m pojechal po krystiana do szkoły i na zakupy,dzieciaki spią a ja mam obiad z wczoraj wiec mam wolne od kuchni.:-p;-)

iwicik-nie ma to jak napic sie grzanca w zimie.;-)
i jak dzis maksiu????

hej laski

Maksiu no mial w nocy tez gorączke 39 mimo iz wieczorem dalam mu panadol na spanie ale i tak w nocy goraczkowal rano było troche mniej a teraz nie ma ma normalna 37 wiec jest oki zobaczymy co bedzie wieczorem bo nic go nie boli ani nie kaszle tyle co nie wiem skad ta goraczka

Ja własnie wrócilam niedawno z rzeszowa bylam w tesco na zakupach i w rossmanie obkupiłam Lenke i Maksia heeeee zreszta sobie tez zafundowałam balsam do ciała i zel pod prysznic zawsze to cos heeeeee no i biedronkowe zakupy bo cos trzeba jesc . Lenka własnie zjadla caly słoiczek z Hippa ziemniaczków z młoda marchewka i strasznie jej smakowało az braklo jeszcze sie darła wiec jej herbatke dałam do [popicia zeby nie krzyczala heeeeee
Maksiu cos czyta u siebie a stary poszedł jak zwykle w autach grzebac nie wiem czego tam szuka chyba złota haaaaaa

spadam obiad gotowac bo mój do roboty jedzie o 16
narazie spadam papapa

Ja czekam na mojego chopa ale doczekac sie nie moge jeszcze z roboty nie wrócił mial kupic kuchenke gazowo elektryczna ale jakos mu to ociazale idzie i non stop tylko dzwoni i pyta czy taka moze byc a ja na tym znam sie jak nie wiem co hooooo bierz pierwsza z brzegu:-D zeby tylko dzialała:-D:-D:-D:-Dciekawa jestem czy kupi albo wróci i powie ze mam sama sobie jechac znajac mojego chłopa:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Lenka spi maks sie bawi a ja za obied sie biore bedzie rosół i nalesniki z dzemem i serem bo cos mnie naszlo na nie juz dawno nie jadlam:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

miłego wekendu laseczki

a to moja princessa

Zobacz załącznik 315787

hej kobietki!!!
witam sie i ja w niedzielne popołudnie.:-)
m sie dziecmi zajmuje wiec ja mam czas dla siebie.:tak:
dzisiaj pogoda byla u nas jak na wiosne do sloneczka było na plusie 15*:szok::szok:szkoda ze mam dzieci chore bo nie mogłam z nimi isc na spacer:(:-(
wczoraj był doktor u nich i cala trojka ma to samo, czyli straszny katar,kaszel i troszke czerwone gardlo.dostali syropy i mam nadzieje ze im to przejdzie jak najszybciej.
a mi sie nic nie :no:chce robic:(głowa mnie boli,spac mi sie chce i na nic ochoty nie mam-chyba sie starzeję.:eek::eek:

aha i nie moge w to uwierzyć ze jutro minie 7 rocznica mojego ślubu!!!!
szok jak to zleciała.:szok::szok::szok:

iwicik-lenka jest słodka!!!

hejka:-D
nie nadarzam za Wami kobiety ostatni tydz to jakas masakra mamy gorne zabki na wylocie i padam juz:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y: Milenka marudzi poplakuje w nocy a w dzien tak szaleje bo nauczyla sie wstawac doslownie przy wszystkim drzwi, moje spodnie, lozeczko, lozko szuflady do tego czolga sie po calym mieszkaniu w domu jak same jestesmy nic nie zrobie zreszta jak maz jest to tez nie bardzo bo ciagle wisi tylko na mnie i nie chce do tatusia:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Milenka dzis znow wymiotowala w samochodzie jakis koszmar normalnie cala wanna ciuchow do prania na jutro...i idziemy do lekarza jutro wiec znow mam wolne:eek::eek: cos ostatnio ciagle wklada paluszki do ucha zapalenia nie ma ale widac ze cos jej tam przeszkadza no imam nadzieje ze lekarz cos nam zaradzi na te wymioty:-:)-(
no i do tego zeby malo zmartwien bylo to chyba czeka mnie wizyta u gina bo 2 m-c nie mam okresu:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale w ciazy nie jestem robilam kilka testow i negatywne:no::no::no: przed ciaza mialam takie nieregularne no ale tym razem to juz za dlugo trwa mam nadzieje ze to nic groznego:-:)-(

no nic zmykam spac i wybaczcie ze tak zadko cos skrobie :tak::tak::tak: milej nocki buziam

aha Anek zdjecia bomba i wypad chyba tez byl ekstra zazdroszcze:tak::tak::tak:
Iwcik Lenka to naprawde jak ksiezniczka w tej sukienusi wyglada:-D:-D:-D

wkleje i ja zdjecia mojej pannicy dzis skonczyla 10 m-cy ale jak kupie myszke do laptopa bo ta na laptopie mi dziala na nerwy a tamta zepsula oczywiscie Milenka:-D:-D:-D:-D
buziam

Hej laski
ja z rana zawiozłam dzieci do szkoły i byłam u dendysty bo mam zeba kanalowo leczonego trójke no i dalej nie zaplombowany bo cos tam jeszcze sie dzywał wiec nadal mam trucizne:-D:-D:-D:-D
chlop od rana mi na nerwach gra masakra jakas ale to chyba przez to ze wcz:-Doraj wieczorem dostalam pierwsza po ciąży @ i wszystko mnie wkurza og:-Dólnie:-D:-D:-D

Lidka kochana wszystkiego najlepszego duzo miłosci i wzajemnego zrozumienia i dalszych miłych i wspólnych upojnych nocy zycze tobie i mężusiowi i moze wkoncu córeczki:-):-):-):-)

Rena miło ze wpadlas widze ze zabkowanie nie za dobrze wam idzie Milenka tam ze ząbków wymiotuje czy tylko w aucie wymiotuje moze ma chorobe lokomocyjna ??????????

czesc mamuski!!!
witam sie w poniedziałkowy,brzydki,deszczowy,pochmurny dzien.:wściekła/y:ciemno jest takie w domu ze trzeba swiatło juz swiecic.
my juz po obiedzie,dzieci spią m z krystianem graja w piłkarzyki a ja odpoczywam.;-)posprzątalam już sobie,pranie rozwiesiłam i teraz nie mam co robić.:sorry2:
dzis rano m obudził mnie z pięknym bukietem czerwonych roż(7 ich było)z okazji 7 rocznicy slubu :tak::-)oj coś czuje że upojna noc przed nami:);-);-):-p

iwicik-kochana bardzo ci dziekuje za zyczenia:tak:
ale co do tej córki to błagam nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

rena-fajnie że do nas wpadłas.
widze ze milenka zle znosi ząbkowanie i daje ci popalic.
pozdrawiam

reklama
hejka laseczki wpadam tylko zlozyc zyczenia Lidce z okazji rocznicy slubu duzzzzzzzzzzzzzzo milosci, zrozumienia i wspanaialych dlugich dlugich lat razem:tak::tak::tak:

Iwcik tak Milenka ma chorobe lokomocyjna po tatusiu odziedziczona trasa dluzsza niz 10 km konczy sie zawsze nieprzyjemnie wczoraj to juz byl chyba 5 raz:no::no::no: bylysmy u lekarza dzis i zeby malo bylo to znow wirus chyba juz 4 w ciagu 2 m-cy jeszcze jutro wzielam wolne zeby sie troche uspokoilo:-:)-:)-( no i Milenka ma ztkane uszka wiec jeszcze z tym bedziemy walczyc...aaaaaaaaa no i moja pannica wazy juz 9,3kg:-):-)

milego wieczorku buziam

Do góry