reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hej laski:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU OBY BYL JESZCZE LEPSZY NIZ TEN MIJAJĄCY
Witam się z Wami z Zakopanego bylismy juz na Kropówkach ale najlepsze sie dopiero zacznie juz słychać wystrzały.Wrzuce fotki jak wrócimy trzymajcie sie i balujcie do białego rana.

reklama
ja tylko na chwilę wpadłam z życzeniami
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!! Żeby dzieci zdrowe były, mężowie się słuchali i marzenia się spełniały! A balującym dziś szampańskiej zabawy!

hej laski

witam w Nowym Roku :-):-):-)

u mne oki Lenka wyzdrowiala i zadowolona a ja razem z nia :-D:-D:-D

makisu mega happy z prezentow swiatecznych no i zaczał juz nizle smigac na nartach szybko mu nauka jazdy poszła :tak::tak::tak:

sylwestra spedzilismy u znajomych było super dzieci wybawione i zadowolone wrócilismy na 2.30 i maksiu dopiero poszedl spac a rano wstalismy dopiero wszyscy o 12 w południe :-D:-D:-D:-Dna obiad którego nie miał nam kto ugotowac :-D:-D:-D

a dzisiaj znów bede wieczorem siedziec sama bo niestaty mój maż musi dzisiaj w niedziele jechac do roboty:-:)-( no trudno co zrobic sila wyzsza :-:)-:)-(

hej mamuski!!!!!

wszystkieg najlepszego w tym nowym 2011 roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

witam sie i ja dopiero teraz bo jakoś wczesniej nie miałam kiedy usiąśc i włączyc bb.
u nas sylwester super udany,wybawiłam sie potanczylam,popiłam no super było.:tak:;-)w nowy rok miałam u siebie moją rodzinkę a w niedziele byłam z m i dziecmi u mojej mamy.

a dzis juz szara rzeczywistosc,krystiana trzeba było odwieść do szkoły,m poszedł do pracy a ja sie wzięłam za porzadki,gotowanie obiadu,pranie,prasowanie itp.
dzieci spia to ja mam teraz chwilke czasu wolnego.
za oknem sypie snieg i jest -2*wiec zima nie odpuszcza.

czesc kobietki!!!!
witam sie i ja w piekny,sloneczny zimowy dzien.:-)za oknem słoneczko ladnie swieci -1* na termometrze wiec spacerek juz z dzieciakami zaliczylam.:tak:teraz glowe umylam i odpoczywam.dzieci poszly spac,m pojechała po krystiana do szkoły, ja przygotowałam juz obiadek(dzis placki sląskie)i czekam jak wrócą to bede smażyć.
jutro krystian w szkole ma zabawe karnawalowa a ja jeszcze dla niego nie mam stroju:no::zawstydzona/y: ale dzis pojade z nim do wypożyczalni, mam nadzieje ze cos fajnego znajde.;-)

miłego dnia.:-)

mamuski wracać tu na bb szybciutki!!!!

Hejka.Jesteśmy juz w domku wróciliśmy z Zakopca wczoraj wieczorem a dzisiaj byłam już w pracy i padam z nóg:no:
Oto obiecane fotki

Załączniki

• 20110102163.jpg
    20110102163.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 24
  • 20110102169.jpg
    20110102169.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 20110102183.jpg
    20110102183.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 21
  • 20110102190.jpg
    20110102190.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 25
  • P1010562.jpg
    P1010562.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 27
  • P1010597.jpg
    P1010597.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 27
  • P1010604.jpg
    P1010604.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 30
hej laski melduje sie i ja

cały dzien czekalam na ksiedza bo chodzi za jałmużną:-D:-D:-Dchodzi mi o kolede ale niestety nie dotarł pewnie jutro mnie nawiedzi:-D:-D:-Dnie lubie tego naszego ksiedza i szlak mnie trafia ze jutro bede musiala go sama przyjac bo dzisiaj to hcociaz byl mąż w domu a jutro niestety go nie ma:-:)-:)-( no mam nadzieje ze nie bedzie gledzic:-):-):-):-)

Lidka jak samopoczucie lepiej no i zazdroszcze ci ze sie tak wybawilas ja mam nadzieje ze nastepny sylwester bedzie u mnie wesoly:tak::tak::tak:

Anek ale super czas spedzony z rodzina w Zakopcu no swietny wypad i napewno udany foty rewelacja

hej mamuski!!!
witam sie w srode.za oknem slicznie sloneczko świeci na termometrze 0* super pogoda na spacer.;-)ja wlaśnie zjadłam obiad i teraz nie moge sie ruszyc.:zawstydzona/y:krystian juz po balu, był przebrany za szeryfa.szczesliwy i zadowolony wrócil do domu.:-)
jutro świeto, ciesze sie z tego powodu bo nie bede musiała wstawac rano i odwozic krystka do szkoły.
wszystko mam juz w domu zrobione,tylko mnie czeka prasowanie ale cholernie mi sie nie:no: chce.:zawstydzona/y:

iwicik-dzieki kochana ze sie pytasz jak tam moje samopoczucie.
już lepiej,tabletki łykam i poprawę widzę ale jeszcze dlugo bede walczyc z ta deprechą.
kiedy kochana mnie odwiedzisz????
krystian sie pyta o maksia kiedy przyjedzie.

anek-super zdiecia.
sylwester na pewno był udany.
zazdrosze tego wypadu do zakopanego.

Hej laski
ksiadz przelecial koperte wzial i sie zmyl bez problemów :-D:-D balam sie ze zacznie co gadac bo jemu to jak wiatr zawieje tak gada :-D:-D:-D

wieje u mnie jak cholera drogi pewnie nie przejezdne bo jak juz o 13 jechalam po maksia to sie ledwo co przebilam i jeszcze pod szkoła sie wkurzylam bo nie dosc ze sie spoznilam po syna to stal i cz:-Dekał na mnie a chłopaki z 3 klasy mu dokuczali ze biedny sie rozplakał nosz ***** jak sie wpieklilam pytam który to to odrazu uciekł do szkoly ale mial pecha bo akurat byly inne dzieci tez bo czekałay na autobus i wychodził derektoor wiec powiedziałam co i jak i powiedzial ze zajmnie sie tym wsumie ma wszystko nagrane bo w szkole maja monitoring i przed szkola tez :tak::tak:
:tak:

Lidka nie przejmuj sie ja tez cały czas słysze od maksa kiedy tam mamusiu znów pojedziemy do tego nowego kolegi:-D:-D:-D jak bedzie lepsza pogoda to napewno was nawiedzimy :-D:-D:-D:-D

reklama
hej mamuski!!
ale u nas dzis wieje,:szok::szok::szok:masakra nie:no: ma mowy by dzis na spacer wyjsc z dziecmi.
ja juz bylam w kosciele,teraz jestem w trakcie robienia obiadu,dzieci spia m gra z krystianem w piłkarzyki a ja zaraz uciekam do kuchni brac sie za drugie danie.
dzis po południu ma przyjechac do mnie moja kuzynka z mężem wiec mam nadzieje ze miło spedzimy czas.;-)

pozdrawiam.:-)

iwicik-zapraszamy:-)!!!!!!!!!!

Do góry