reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

siedze i sie nudze chlop odsypia po nocce dopiero wrócił na 10 rano no i caly dzien znów do niczego obiad sie gotuje maksiu na sankach sie wozi a Lenka własnie zasneła :tak::tak::tak:
miłeg:tak:o weekendu laski zycze:tak::tak:

reklama
Hej laseczki;-)
Chwile mnie nie było, ale tak mi jakoś zleciało - Mikołaj, przedświąteczny szał (choinka już ubrana - uff) a do tego chyba Martynce ząbki idą, bo jest nie do zniesienia. Dentinox jakoś nie bardzo pomaga.
Starsza córcia jest dzisiaj u dziadków, więc mam troche wolnego:). Całe szczęście że mężuś jest jutro w domu, bo czeka mnie wyprawa do Rzeszowa, a samemu to dla mnie udręka.

hejka mamuski:-D
melduje sie i ja:tak::tak:
dzis zostawiam mala u babci a zabieram sie za porzadki przedswiateczne nie ma kiedy po pracy Milenka zajmuje caly moj czas a jak zasnie jestem taka padnieta ze nie daje rady:no::no::no: jutro ide do pracy na pol dnia potem zakupy i dalszy ciag sprzatania...pichcic niewiele bede bo jedziemy na Wigilie do tesciowej a potem do mojej mamy i swieta tez beda na wyjezdzie zreszta nie bedzie nawet kiedy bo nawet w Wigilie ide do pracy :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za to mam wolne zaraz po swietach to pospimy z Milenka:tak::tak::tak:

a poza tym to dzien za dniem leci tak szybko ze masakra....dobra zmykam laseczki buziole i sciskam Was mocno papa:-)

hej laski

ja mialam nocke i dzien masakre nabawilam sie chyba grypy żołądkowej i cała noc nie spałam plakac mi sie chcialo bo nie miałam siły wstac jak lenka mi sie obudziła na mleko:-( nie miałam siły isc i zrobic jej tego mleka tak lugo wkladałam jej smoczek az doszlam troche do siebie i czułam sie na siłach ze dojde do kuchni i zrobie to mleko:-(meczylo mnie cała noc w dzien żołądek mnie bolał no i wkoncu teraz zjadłam kanapke z masłem i popiłam woda i nic wiecej bo boje sie zeby mnie znów nie meczylo :eek::eek::eek:masakra co za okrobna choroba:eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hejka.
Iwcik, współczuje ci tej grypy, ja przez to przechodziłam jakieś 2 miesiące temu razem z moją Darusią. Całe szczęście że Martynka się nie zaraziła bo u mojej kolezanki taka grypa u 6 miesięcznej córeczki skończyła sie pobytem 5-dniowym w szpitalu - dziecko siebardzo szybko odwadnia..
Kończe bo córcia mnie juz woła...........

ja ta tylko na chwike wpadam z zyczeniami, bo jutro nie bede miała czasu.
pozdrawiam:-)

lawiny radosći,
potopu milośći,
lampek migania
kolęd śpiewania.
Prezętow bez liku,
wielu kolędników
oraz sylwestra do rana
z lampką szampana!!!!
wesołych świąt życzy lidka z całą rodzinką.

hej mamuski!!!!

witam sie jako pierwsza po przerwie swiatecznej.:-)
długo mnie nie było na bb ale jakos nie mogłam sie ogarnąc po tych swietach.
u nas wszystko ok,dzieciaki na szczescie zdrowe,ja łykam tabletki i sie czuje juz lepiej.
krystian ma wolne od szkoly wiec sie ciesze ze nie musze rano wstawac i go odwozic.
teraz moje dzieci spią,m na zakupach,krystian z dziadziem na spacerze a ja zjadłam obiadek i odpoczywam.;-)
jutro sylwester i idziemy na bal(ciekawa jestem jak bedzie?)bo na dzien dzisiejszy nie mam ochoty nigdzie sie z domu ruszac.:-:)no:

mamuśki wracac mi tu szybciutko na bb:tak:;-)

reklama
Lidka ja sie melduje:-D:-D

ja tez jakos sie nie moge pozbierac po swietach bo masa pracy i w domu i w pracy:-:)-( dzis Milenka zostaje u babci na noc wiec mam troszke luz a jutro do pracy a sylwester bedzie w domku przy winku:-):-):-) buziole mamuski i udanych baletow jutro i braku kaca w Nowy Rok i oczywiscie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Wam zycze:tak::tak::tak:

Do góry