reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena a Milence te syropki Lokomovit nie pomagaja wystarczy je podac 15 min przed jazda i objedzie bez efektów specjalnych dobrze jest tez dziecku zalepic plastrem cały pępek wiem ze to pomaga bo to stosuja w przedszkolu jak dzieci jada na wycieczke :tak::tak::tak::tak: moze i ty spróbuj nalepic milence plaster przed :tak:podróżą:tak::tak::tak:

Lidka no to dobry moment na córe jak upojna noc sie szykuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
rena-dzieki bardzo za zyczenia.
no a milenka ładnie sobie waży.niech jej szybko ten wirus minie.
a co do plastar to na prawde jest skuteczny:tak:

iwicik-bo jak Cie kopnę..........:-p:-D
odpukac w nie malowane,nie chce miec już wiecej dzieci-oj nie:no:

Hej lasensje.;-);-):-D
LIDKA wszystkiego naj naj najlepszego z okazji rocznicy ślubu. 100 lat w zdrowiu i szczęsciu.
RENA moje dzieci też mają chorobę lokomocyjna dlatego na wyjazd do Zakopanego zaopatrzyłam się w syrop Diphergan (na receptę) i okazał się rewelacyjny obyło się bez niespodzianek a jechaliśmy 6 godzin.
Moja Marlen też chora ma zapalenie oskrzeli:no: byłam dzisiaj z nią u lekarza i niestety dostała antybiotyk:no: ah te choróbska...a wszystko przez tą zmienną pogodę już wolę żeby był mróz.

czesc mamuski!!!
u mnie pogoda jak na wiosne,słoneczko swieci,zero wiaterku na termometrze plus 7*:tak:krystian poszedł na pole bo juz w domu jajko znosi.:baffled:moje dzieci spią,m w pracy a ja posprzatalam,poprasowalam, na obiad już mam wszystko zrobione(dzis placki po wegiersku)i teraz chwilke mam czasu dla siebie.;-)
dzieciaki dalej maja mega duży katar i troszke mi kaszlą,jutro lekarz ma przyjechac do nich na kontrole,oj cos mi sie wydaje ze bedzie konieczny antybiotyk.:-(

milego dnia.:-)

anek-dużo zdrówka dla marlenki zycze.
oby ak najszyciej jej przeszło.

dzisiaj jakis dizen do niczego dołańczam do grona @:-D:-D:-D jestem jakas nerwowa dobrze ze chłopa nie ma tto nie musi słuchac heeeee:-D:-D:-D
dzisiaj byłam na wywiadowce u maksia masakra 1.5 godziny tam siedziałam no i super pani go wychwaliła ze ho ho no i jeden z 5 lepszych ucznów według sredniej no ale to dopiero pierwsz klasa wiec zobaczymy co bedzie dalej czy bedzie chcial sie tak chetnie uczyc:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Lidka zdrówka dla was

Anek moja lenka tez miała zapalenie oskrzeli dwa tygodnie temu i miala antybiotyk :tak::tak:

Witam i ja sie z rana:-D:-Dbo ja dopiero co z Lenka sie obudziłam :-D:-D:-Dale sie nam dzisiaj pospalo i odrazu obie mamy lepszy humor bo wczoraj to byla zgroza:-D:-D:-Dno i @ paskudna sie konczy wec chyba od jutra zaczne odchudzanie wkoncu:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: lato cora:biggrin2:z blizej to trz:biggrin2:eba jakos po tej ciązy zacząć wygladać:tak::tak::tak:narazie spadam sniadanko zrobic i lence mleczko albo moze kaszke jej zrobie bo lubi :tak::tak::tak:

Hallo laski gdzie wy jesteście czy wszystkie mamuski z podkarpacia zaginęły?????????????

Lidka a ty co sie nie odzywasz co sie u ciebie dzieje??????

Anek , Rena kobiety na urlopie:-):-):-)

hej mamuski!!!
witam sie i ja po dwudniowej przerwie.od razu przyznaje sie bez bicia ze nie nadrobiłam wszystkiego co pisałyście.:no::-(
pogoda przez ostatnie dni jest do dupy,pada,zimno i ponuro:wściekła/y: nic innego sie nie chce robic tylko spac.:-(
moje dzieci juz sie lepiej czuja jeszcze delikatny katarek maja ale jest ok.na szczescie nie był konieczny antybiotyk.:tak:
wczoraj byłam u mojej mamy pozegnac sie z siostra jej coreczka i szwagrem bo dzis pojechali juz do siebie do nicei.
a dzis od samego rana sprzątała,obiadek zrobiłam teraz dzieci spią,krystian sie bawi a ja odpoczywam.;-)
dzis mamy w domu ksiedza mam nadzieje ze długo nie bedzi siedział.:sorry2:

miłego dnia.:-)

iwicik-ja jestem:-);-)

hej laseczki ja tylko na chwilunie kawusie wlasnie popijam a Milenka juz krzyczy w lozeczku bo chce chodzic:-D:-D:-D

Milenka juz zdrowa na szczescie:-D:-Ddaje mamusi popalic:-D:no::no:
a co do choroby lokomocyjnej to dostalismy syrop i powinno byc teraz dobrze a o plastrach na pepek slyszalam ale watpilam w ich skutecznosc ale skoro mowicie ze dzialaja to wyprobuje:tak::tak::tak:

no musze zmykac bo sie Milenka zlosci ciumki pa:-D

aha Lidka duzo zdrowka dla dzieciakow:tak::tak::tak:

reklama
czesc kobietki!!!
witam sie i ja w sobotni dzien.
za oknem pada,wieje i jest paskudnie.:wściekła/y::wściekła/y::cool:
dzieci spia krystian z m ogladają siatkówkę a ja glowe umyłam paznokcie pomalowalam i odpoczywam.;-)dzis wieczorem jedziemy do znajomych na imprezke(mam nadzieje ze bedzie fajnie):tak:;-)

miłego weekendu życze.:-)

rena-fajnie ze milenka juz zdrowa:tak:
pozdrawiam!!

Do góry