reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej

ja tak na chwile w trakcie sprzatania chalupy heeeeee natarlam panele i czekam az pierwsza warstwa wyschnie :-):-):-)

dzieki lidka pewnie sobie kupie bo nie mam nic nie przypuszczałam ze tak szybko moga jej isc ząbki maksiu dopiero miał 8 miesiecy i trzy tygodnie jak miał zabka pierwszego:rofl2::rofl2::rofl2: no ale cóz skoro to mozliwe to trzeba kupic :-D:-D:-D:-D

a tu tez zostawiam foty gotowego pokoju maksia:-):-):-)

Zobacz załącznik 309260

reklama
iwicik-no nam super pomogła ta masc na ząbkowanie.
a jak już byli nie do zniesienia i strasznie marudzili to w pogotowiu mialam czopki viburcol N.

a pokoik jest super!!!
maksiu pewnie bardzo zadowolony.:tak:
a jak z nockami???spi sam w pokoju?budzi sie?

czesć
ja tez jestem, ale wczoraj już nic nie pisałam bo padłam po pieczeniu i dekorowaniu pierniczków z Wiktorią i jeszcze firanki szyję

Iwcik wcale nie za wcześnie na zęby, u mnie Wiktoria pierwszego miała na 4,5 m-ca a Igor miał 4m-ce i tydzień, przy czym śliniły się już ze 2 m-ce wczesniej. Moim też Dentinox N pomagał, a i viburcol parę razu użyłam

Oj na zakupy to i ja się musze wybrać, ale czasu brak i kasy:(

na razie babeczki, lecę bo firanki czekają

Lidka dzieki pewnie sobie jutro kupie mam nadzieje ze to bez recepty:confused::confused::confused::confused:
a maksiu suoer zadowolony i tylko chodzi w kółko i powtarza jak dobrze miec swój pokój:-D:-D:-D:-Dkto tylko przychodzi do nas to odrazu pokazuje ze ma wkoncu swój pokoik:-D:-D:-D:-Dspi juz spokojnie pierwsze nocki tylko wolal ale spal dalej wiec jest git bo bałam sie ze nie bedzie sam chciał tam spac bo od malego nauczony z nami w pokoju ale na swoim łózku:tak::tak::tak:

Asiu pochwal sie firankami ja tez duzo wczesniej szylam przed swietami i na allegro sprzedawalam ale teraz brak czasu i nie szyje tyle co dla siebie:-):-):-):-)
kurcze faktycznie twoim dzieciom szybko zabki poszły to moze faktycznie ona na zeby sie denerwuje lece koniecznie jutro do tej apteki

czesc laseczki!!
ja tak tylko na chwilkę wpadam na bb.jakieś choróbsko mnie dopadło,gardło mnie boli i mam dreszcze.:wściekła/y::-(
nic mi sie nie chce a tu trzeba sprzątać bo swieta sie zbliżają dużymi krokami.
dobrze ze obiad mam z głowy to nie musze stac przy garach.m pojechał po krystiana do szkoły,dzieci spią a ja uciekam umyć głowę.

pozdrawiam.:-)

iwicik-maść na 100% jest bez recepty,czopki też kiedys były bez recepty ale coś ostatnoio słyszałam że potrzebna jest recepta na nie,wiec nie wiem.
to fajnie ze maksiu spi bez zadnego problemu u siebie w pokoju.

hej mamuski!!!
witajcie w czwartek.:-)
a ja dalej z bolącym gardle i głową:wściekła/y: nic mi nie :no:przechodzi a zażywam wszystkie leki jakie tylko mogą mi pomóc.do tego krystian od dzis zasmarkany taki jest ze z oczu i z nosa mu sie leje.:wściekła/y::-(jeszcze tego tylko brakowało byśmy sie na same swieta pochorowali.:-(
u nas pogoda za oknem zimowa,co jakis czas pada snieg i -5*na termometrze.dzieci spią,m z krystianem w statki graja a ja odpoczywam.

Hej lasensje:-D:-):-);-) Ja dzisiaj o tej porze wpadłam na BB bo mam wolne jutro tez niestety w niedzielę do pracy buuu:no: wykorzystujac ten czas wolny sprzątam w domu i powoli przygotowuję chatę do świąt.
IWCIK pokoik fajowy cudnie go zrobiłas:tak:
ASIA fajnie że sama szyjesz mi tesciówka uszyła zasłony do kuchni a ja ozdobiłam je swiatecznie zrobię fotki to pokażę.
LIDKA zdrówka dla Ciebie i Krystianka wiem co to znaczy choróbsko własnie się kuruję ale juz jest lepiej bo we wtorek i środę masakra byla a jeszcze w pracy musiałam być:no::no:
Odzywajcie sie tu i to już:angry::angry:;-):-)

hej laski!!!
witam sie i ja w piątkowy dzen.
za oknem słoneczko świeci i -2*na termometrze,super pogoda na spacer ale nie:no: dla nas.
ja nie mogę słowa powiedzec,gardlo mnie boli i cicho mowie jak myszka(chyba mam zapalenie krtani)krystian zasmarkany i zaczyna cos kaszlec:wściekła/y:(oby nam jak najszybciej przeszło)a ja mimo że sie nie za dobrze czuje to wziełam sie za sprzątanie krystiana pokoj już błyszczy,panele w korytarzu wyszorowane, drzwi wyczyszczone, zasłony sie piorą a ja teraz obiad zjadłam i odpoczywam.jeszcze mi kuchnia została ale to jutro bo dzis już nie mam siły.:no:

miłego dnia.:-)

anek-widze ze ty też ostro sprzatasz na świeta.:tak:
fajnie ze znalazłaś chwilkę czasu i wpadłaś na bb.:happy2:

hej jestem ja troche wkurzona bo własnie dowiedzialam sie ze mój maz bedzie musial jutro jechac w trase niestety szlak by to nie trafi ze nawet weekendu nie dadza czlowiekowi odpoczać ................. Ja mam juz posprzatane tylko łazienka na mnie jeszcze czeka a ja tak nie lubie sprzatac łazienki masakra jakas "(((((((((( noga juz lepiej wiec spoo byla dzisiaj w rzeszowie na zakupach ale duzo nie pochodzilam bo troche jednak jeszcze boli ale z ato kupilam sobie pierwsza czapke heeeeeee bo ja zawsze z gola głowa chodze :))))) a mąż obiecał zabrac mnie na narty wiec trzeba miec czappe:)))))))))))

Lidka zdrówka dla was oby sie nie rozpanoszyło bo znów bedza blizniaki chorowac ci :(((((

Anek fajnie ze zagladasz no i wklejaj foty firanek ))))))))))

Ja do Krosna mam niecała godznke jazdy samochodem:)))))))

reklama
hej mamuski!!!
ja tak tylko na chwilke wpadam zyczyć wam miłego weekendu.
u mnie ciag dalszy pożądkow świątecznych wiec nie mam czasu na nic.
z moim gardłem troszke lepiej wiec mam nadzieje ze na świeta bede zdrowa.

pozdrawiam.

Do góry