reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

Asiu zdrowka dla was :tak::tak:

Lidka kurcze a ty co deprecha no nie............chyba naprawde musze wyrwac cie z tego domu zebys sie troche rozerwała, kurcze szkoda ze nam ta siłownia narazie nie wyjdzie:no::no::no::no:

Rena alez normanie az sie popłakałam ze smiechu:-D:-D:-D:-D

a u mnie znów sypie i zimno jest byłam dzisiaj u lekarza wkoncu zrobic badania w kierunku trzustki no i odrazu z lenka na szczepieniu bylismy no i moja mala wazy juz 6650 :-):-):-):-)i długa 66cm ale ciuchy na 62 sa dobre wiec chyba ocs ja zle zmiezył:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej laseczki:-);-)
Ale dzisiaj zima wieje i zimno strasznie:no:
ASIA ale fajnie masz że nie musisz robić przedswiatecznych porządkow ja niestety w poniedziałek biorę dzień wolnego aby troszkę dom doprowadzić do ładu.
RENA ale się uśmiałam muszę to koniecznie mojemu M opowiedzieć:-D
LIDKA moze rzeczywiście to depresja ja też kiedyś tak miałam jak siedziałam w domu z dziećmi, musisz koniecznie gdzieś się wyrwać.Zdrówka dla dzieci:tak: moje też ostatnio troszkę chorowały a mała miała nawrót astmy:no: i musiałam jej podać sterydy.
Iwcik Lenka duża już panna ma już chyba 4,5 miesiąca jezeli się nie mylę waży tyle ile mój Kamil ważył w tym wieku bo Marlenka już wtedy 9 ważyła:szok:
A u mnie praca i dom praca i dom i tak w kółko czasem już mam dośc:no: ale mam dobrą wiadomośc na Sylwestra wyjeżdżamy do Zakopanego:-D:-D jejuś tak się cieszę tylko przeraża mnie długa droga z dziećmi ale zamierzamy wyjechać dwa dni wczesniej aby nie stać w korkach.

hej

anek masz racje moja malota ma juz 4,5 miesiaca:-):-):-)ale ci zazdroszcze wypadu do zakopanego super ja niestety sylwestra siedze w domu , zreszta nie wypada nam nigdzie isc bo przeciez mamy załobe i to podwójną:-:)-:)-(

Ja dzisiaj wybieram sie do rodziców z cała rodzinka i wrócimy jutro :-):-):-)a co tam odchamic sie trzeba :-D:-D:-D:-D a to fotki mojego pulpecika z dnia wczorajszego:tak::tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 308422

lidka depresja:szok:, no wyłaź szybko z doła i zdrówka dla Alana
Anek super z wyjazdem!!!! zwłaszcza że zima pełną para to w Zakopcu pieknie
Iwcik ale kluska słodka z twojej Lenki:-)

My na Sylwestra tez chyba nigdzie nie idziemy, ale za to 15 stycznia mamy bal karnawałowy z pracy m w restauracji w Łańcucie za free:-)to sobie poszalejemy:-)

Kupiłam sobie dziś taśmę do firanek, bo zamawiałam woal i wczoraj przyszedł. Teraz trzeba się wziąć za szycie, aż się troche boję, bo daaawno szyłam a ten woal się strasznie strzępi to lekko nie będzie

hej kobietki!!!
witam sie i ja w sobote.:-)rano było fajnie na dworze sloneczko świeciło i było-1*a teraz jest zimno,pochmurno i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.:wściekła/y:
m pojechal na zakupy do tesco,krystian bajki ogląda,dzieci spią a ja zjadłam obiad i odpoczywam.dzis zaczełam generalne porządki na swieta,posprzatałam nasz pokój na blysk i lazienke.a na tygodniu zostanie mi do posprzatania kuchnia,pokój,korytarz i oczywiscie zaslony i fieranki musze wyprac.
a taka jestem wkurzona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze szok popsuła mi sie pralka,:wściekła/y:leje sie z niej woda i w ogóle mi nie pobiera proszku.no szlak by to wzią kolejny wydatek i to przed samymi świetami.:eek:

alanek dalej mi kaszle i ma gorączke jak sie nic nie zmieni do jutra to bede mu musiała podać antybiotyk.:-(

anek-ale ci zazdroszcze tego wyjazdu do zakopanego.
zimową porą zakopane jest przepiękne.

iwicik-lenka sliczna jest i slodka tylko ją schrupać.

asia-powodzenia z szyciem.

hej mamuski!!
witam sie i ja w niedziele.:-)za oknem sypie śnieg i jest zimno.
my juz po obiedzie i po kościele,dzieci spia a m z krystianem pojechali kupic pralkę.
w planach na dzis miałam pojechac z całą rodzinka do mojej mamy ale że alan chory to siedzimy w domu i sie nudzimy.:eek:

spokojnej niedzieli.

czesc mamuski!!!
witam sie i ja w poniedziałkowe popoludnie.:-)
m sie z dziecmi bawi a ja korzystam z czasu wolnego i buszuje po allegro i oczywiście zaglądam na bb.;-)
obiad miałam z wczoraj wiec nie musiałam dzis stac przy garach.;-)
dzis przywiezli mi pralkę,ciesze sie bo juz mi sie prania strasznie duzo nazbierało.
oj przydalo by mi sie zabrac za pożądki świąteczne ale tak mi sie nie :no:chce:-(.

miłego dnia.

anowi82-wiem ze szkoda życia marnować na depresję.
ale ze mną nie jest aż tak zle;-)daje rade.
są lepsze i gorsze dni.

a co tu takie pustki??????

iwicik,asia-a wy to gdzie jestescie????

Ostatnia edycja:
hej laski
jestem jestem tylko czasu jakos brak przez weekend bylam u rodziców a dzisiaj wziełam sie za porzadki swiateczne ale to dopiero poczatek a gdzie koniec :szok::szok::szok:szok ile ja mam w domu nie potzrebnych rzeczy :szok::szok::szok:wszystko pale w centralnym jak tylko sie da:-D:-D:-D:-D Lenka cos od piatku nieznosna jest marudzi ta jakby ja dziasła juz swedzialy :eek::eek::eek:ale to chyba za szybko ........ale tak jakos dziwnie sie zachowuje bo piastki do buzi tak nerwowo wkłada i placze a wrecz wrzeszczy i tyle ani nogi ani rece nerwowo nie chodza tak jak przy kolkach wiec wiem ze napewno brzuszek ja nie boli:eek::eek::eek::eek:
no i ja juz mysle o zakupach swiatecznych bede musiala na rzeszów sie wybrac ale nie mam pojecia nawet kiedy bym mogła pojechac a musze bo przydaloby sie kilka rzeczy kupic:tak::tak::tak::tak:min prezenty pod choinke:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
hej laski!!!
za oknem,sypie,sypie,sypie - 2*wiec pogoda typowo zimowa.
moje dzieci spią, krystian własnie ze szkoły wrócil,,m robi obiad a ja odpoczywam.
a co tam.....mi tez sie coś od życia należy.;-);-):tak:
jeszcze dzis mnie czeka wizyta z krystianem u logopedy i może wyskocze na jakies małe zakupy.:tak:

iwicik-to spokojnie moga być ząbki,i dla tego lenka Ci marudzi.
kup sobie w aptece masć na ząbkowanie dentinoxs (polecam-na pomagała)

a i oczywiście jak bedziesz w rzeszowie to zapraszam do nas:tak:;-)

Do góry