reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

Asiu zdrowka dla was :tak::tak:

Lidka kurcze a ty co deprecha no nie............chyba naprawde musze wyrwac cie z tego domu zebys sie troche rozerwała, kurcze szkoda ze nam ta siłownia narazie nie wyjdzie:no::no::no::no:

Rena alez normanie az sie popłakałam ze smiechu:-D:-D:-D:-D

a u mnie znów sypie i zimno jest byłam dzisiaj u lekarza wkoncu zrobic badania w kierunku trzustki no i odrazu z lenka na szczepieniu bylismy no i moja mala wazy juz 6650 :-):-):-):-)i długa 66cm ale ciuchy na 62 sa dobre wiec chyba ocs ja zle zmiezył:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej laseczki:-);-)
Ale dzisiaj zima wieje i zimno strasznie:no:
ASIA ale fajnie masz że nie musisz robić przedswiatecznych porządkow ja niestety w poniedziałek biorę dzień wolnego aby troszkę dom doprowadzić do ładu.
RENA ale się uśmiałam muszę to koniecznie mojemu M opowiedzieć:-D
LIDKA moze rzeczywiście to depresja ja też kiedyś tak miałam jak siedziałam w domu z dziećmi, musisz koniecznie gdzieś się wyrwać.Zdrówka dla dzieci:tak: moje też ostatnio troszkę chorowały a mała miała nawrót astmy:no: i musiałam jej podać sterydy.
Iwcik Lenka duża już panna ma już chyba 4,5 miesiąca jezeli się nie mylę waży tyle ile mój Kamil ważył w tym wieku bo Marlenka już wtedy 9 ważyła:szok:
A u mnie praca i dom praca i dom i tak w kółko czasem już mam dośc:no: ale mam dobrą wiadomośc na Sylwestra wyjeżdżamy do Zakopanego:-D:-D jejuś tak się cieszę tylko przeraża mnie długa droga z dziećmi ale zamierzamy wyjechać dwa dni wczesniej aby nie stać w korkach.

hej

anek masz racje moja malota ma juz 4,5 miesiaca:-):-):-)ale ci zazdroszcze wypadu do zakopanego super ja niestety sylwestra siedze w domu , zreszta nie wypada nam nigdzie isc bo przeciez mamy załobe i to podwójną:-:)-:)-(

Ja dzisiaj wybieram sie do rodziców z cała rodzinka i wrócimy jutro :-):-):-)a co tam odchamic sie trzeba :-D:-D:-D:-D a to fotki mojego pulpecika z dnia wczorajszego:tak::tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 308422

lidka depresja:szok:, no wyłaź szybko z doła i zdrówka dla Alana
Anek super z wyjazdem!!!! zwłaszcza że zima pełną para to w Zakopcu pieknie
Iwcik ale kluska słodka z twojej Lenki:-)

My na Sylwestra tez chyba nigdzie nie idziemy, ale za to 15 stycznia mamy bal karnawałowy z pracy m w restauracji w Łańcucie za free:-)to sobie poszalejemy:-)

Kupiłam sobie dziś taśmę do firanek, bo zamawiałam woal i wczoraj przyszedł. Teraz trzeba się wziąć za szycie, aż się troche boję, bo daaawno szyłam a ten woal się strasznie strzępi to lekko nie będzie

hej kobietki!!!
witam sie i ja w sobote.:-)rano było fajnie na dworze sloneczko świeciło i było-1*a teraz jest zimno,pochmurno i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.:wściekła/y:
m pojechal na zakupy do tesco,krystian bajki ogląda,dzieci spią a ja zjadłam obiad i odpoczywam.dzis zaczełam generalne porządki na swieta,posprzatałam nasz pokój na blysk i lazienke.a na tygodniu zostanie mi do posprzatania kuchnia,pokój,korytarz i oczywiscie zaslony i fieranki musze wyprac.
a taka jestem wkurzona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze szok popsuła mi sie pralka,:wściekła/y:leje sie z niej woda i w ogóle mi nie pobiera proszku.no szlak by to wzią kolejny wydatek i to przed samymi świetami.:eek:

alanek dalej mi kaszle i ma gorączke jak sie nic nie zmieni do jutra to bede mu musiała podać antybiotyk.:-(

anek-ale ci zazdroszcze tego wyjazdu do zakopanego.
zimową porą zakopane jest przepiękne.

iwicik-lenka sliczna jest i slodka tylko ją schrupać.

asia-powodzenia z szyciem.

hej mamuski!!
witam sie i ja w niedziele.:-)za oknem sypie śnieg i jest zimno.
my juz po obiedzie i po kościele,dzieci spia a m z krystianem pojechali kupic pralkę.
w planach na dzis miałam pojechac z całą rodzinka do mojej mamy ale że alan chory to siedzimy w domu i sie nudzimy.:eek:

spokojnej niedzieli.

czesc mamuski!!!
witam sie i ja w poniedziałkowe popoludnie.:-)
m sie z dziecmi bawi a ja korzystam z czasu wolnego i buszuje po allegro i oczywiście zaglądam na bb.;-)
obiad miałam z wczoraj wiec nie musiałam dzis stac przy garach.;-)
dzis przywiezli mi pralkę,ciesze sie bo juz mi sie prania strasznie duzo nazbierało.
oj przydalo by mi sie zabrac za pożądki świąteczne ale tak mi sie nie :no:chce:-(.

miłego dnia.

anowi82-wiem ze szkoda życia marnować na depresję.
ale ze mną nie jest aż tak zle;-)daje rade.
są lepsze i gorsze dni.

a co tu takie pustki??????

iwicik,asia-a wy to gdzie jestescie????

Ostatnia edycja:
hej laski
jestem jestem tylko czasu jakos brak przez weekend bylam u rodziców a dzisiaj wziełam sie za porzadki swiateczne ale to dopiero poczatek a gdzie koniec :szok::szok::szok:szok ile ja mam w domu nie potzrebnych rzeczy :szok::szok::szok:wszystko pale w centralnym jak tylko sie da:-D:-D:-D:-D Lenka cos od piatku nieznosna jest marudzi ta jakby ja dziasła juz swedzialy :eek::eek::eek:ale to chyba za szybko ........ale tak jakos dziwnie sie zachowuje bo piastki do buzi tak nerwowo wkłada i placze a wrecz wrzeszczy i tyle ani nogi ani rece nerwowo nie chodza tak jak przy kolkach wiec wiem ze napewno brzuszek ja nie boli:eek::eek::eek::eek:
no i ja juz mysle o zakupach swiatecznych bede musiala na rzeszów sie wybrac ale nie mam pojecia nawet kiedy bym mogła pojechac a musze bo przydaloby sie kilka rzeczy kupic:tak::tak::tak::tak:min prezenty pod choinke:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
hej laski!!!
za oknem,sypie,sypie,sypie - 2*wiec pogoda typowo zimowa.
moje dzieci spią, krystian własnie ze szkoły wrócil,,m robi obiad a ja odpoczywam.
a co tam.....mi tez sie coś od życia należy.;-);-):tak:
jeszcze dzis mnie czeka wizyta z krystianem u logopedy i może wyskocze na jakies małe zakupy.:tak:

iwicik-to spokojnie moga być ząbki,i dla tego lenka Ci marudzi.
kup sobie w aptece masć na ząbkowanie dentinoxs (polecam-na pomagała)

a i oczywiście jak bedziesz w rzeszowie to zapraszam do nas:tak:;-)

Do góry